Carina are rubeola

Carina are rubeola | Autor: carina

Link direct la acest mesaj

Suntem tare triste pentru ca asta inseamna ca nu mai avem voie afara si nici la balaceala vreo 3 zile. Totusi, intrebarea este,stiti daca are voie sa stea macar pe balcon (inchis) sa se uite la copii? Va intreb pevoi ca mi se pare o chestie prea nu stiu cum ca sa il sun pe medic.

Anda si bebelusa Carina cea nazdravana
http://community.webshots.com/user/andamihai

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

De ce sa nu-l suni? Daca e in timpul programului eu nu as ezita. Dar nu cred ca e vreo problema sa stea pe balcon, doar sa nu fie curent, frig etc.etc. Sanatate multa la micuta!

Cristina, mamica cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Draga Anda, las' ca e boala usoara, trece repede si Ilinca avut la 8 luni rubeola. Dupa ce au erupt petele poate sta afara dar sa nu vina in contact cu alti copii, ptr. ea nu e nici o problema sa stea afar- asta o stim de la dr. nostru. Noi n-am tinut-o in casa decat o zi, apoi in curte la bunici..in a treia zi nu se mai vedea nimic.
Sanatate!!! V-ati intors in Cj?

Raluca si Ilinca (1 an si 4 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.mustaciosu spune:

E mai bine ca a facut rubeola acum. Mai ales ca e fetita. Din cate stiu ai voie sa iesi cu ea in balcon dar cu precautiile de rigoare - sa nu fie curent, sa nu bata vantul etc, dar cred ca trebuie sa stea inca izolata de copii. Tot medicul iti poate da cel mai bun sfat. Nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme si sa-l suni, in fond pentru asta e acolo. Sanatate multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Multumim mult de sfaturi.
Raluca- nu nu ne-am intors, suntem tot la Galati pentru ca sotul meu e plecat pana in 16 Iunie. Cand venim trebuie neaparat sa ne vedem.

Anda si bebelusa Carina cea nazdravana
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Am o carticica cu bolile infectioase ale copilului in care scrie ca in cazul rubeolei perioada de contagiune continua 5 zile dupa incetarea eruptiei. Deci, pe balcon poti sa o scoti, numai sa nu fie curent, cum au scris si celelalte fete. Multa sanatate !

Nina & Nina-Cristina (1 an si 4 luni)

Mergi la inceput