bucurii de sept-oct 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
alessia80 spune:
MARINA, su stiu dak ma opresc la 'Bucurii', pt ca am primit de Craciun o cutie intreaga de 'Moulin Rouge' si le-am devorat in 2 zile!Nu mai vreau!
SANDRA-am intrat pe site-uri dar nu au decat cu maneca scurta
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
matahut spune:
quote:
Originally posted by alessia80
[font=Century Gothic][b][maroon]MARINA, su stiu dak ma opresc la 'Bucurii', pt ca am primit de Craciun o cutie intreaga de 'Moulin Rouge' si le-am devorat in 2 zile!Nu mai vreau!
Moulin Rouge!!!!!!!!!!!!! VALEU, nu mai spune!!! Sunt preferatle mele si aici nu se gasesc
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
Gata, maine trec pe acolo sa le chestionez pe fete cand aduc si in Bucresti "Moulin Rouge"
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lilina/lilina.jpg)
lilina spune:
scumpik, eu am sunat azi la primarie (la protectia copilului), si mi-au zis sa mai sun dupa 24 ianuarie
eu trebuia sa sun pe 21 noiembrie dar am incurcat borcanele
si acum suport consecintele
cat despre indemnizatia pt.cresterea copilului, depinde cand ti-ai intrerupt activitatea de la serviciu
eu am facut cere de incetare a concediului post natal de pe 5 noiembrie, deci, incepand cu acea data voi primi (retroactiv) banii
in mod normal si tu trebuia sa primesti pe noiembrie si dec.
suna si tu la primarie, unde ai depus dosarul si intreabaLilina si
Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pufymic/pufymic.jpg)
pufymic spune:
Iertati-ma, Sir, dar am impresia ca va cauta cineva la telefon.
--Cum ai impresia, John? Sau ma cauta cineva la telefon sau nu ma cauta!
--Vedeti, Sir, când am ridicat receptorul, vocea de la celalalt capat a spus: “Tu esti, caraghios batrân, chel si idiot?”
--Si vreti sa spuneti ca sotul dumneavoastra s-a spânzurat? O întreaba judecatorul pe tânara vaduva.
--Da, domnule judecator, raspunde aceasta.
--Si cum explicati atunci multimea de cucuie pe care le are?
--S-a spânzurat cu un elastic…
Un tip beat mort intra într-un bar si, dupa ce se izbeste de câtiva clienti în drum spre tejghea, se opreste în fata unei perechi si râgâie. Sotul, indignat, zbiara la el:
--Cum îndraznesti sa râgâi înaintea sotiei mele?
--Vai, îmi cer scuze, raspunde betivul. N-am stiut ca era rândul dumneaei.
Un bâlbâit si un tip mergeau pe strada. La un moment dat, bâlbâitul zice:
--Uuuuittte oo oottt o tipa misto!
Celalalt, ofticat:
--Ba, pâna spui tu trece baba cu colacii!
--Îmmmii parrrre rrau!
Mai merg ei ce merg si iar incepe bâlbâitul:
--Uuuiiite ooo tipppa misssto!
--Unde?
--Dddddaaaa accummmm collttul.
--Ba, pâna îmi spui tu îmi creste barba. Data viitoare sa arati cu degetul.
Mai merg ei putin si bâlbâitul începe iar:
--Uiiiittt…
--Bine, bine, am vazut!
--Atttuncci dec de ce ai cccalccat în el?
Doi politisti stau de vorba:
--Dom’ sergent, nu cumparati o juma’ de porc?
--Pentru ce? Sa se rastoarne în cotet?
Pupici!
Ioana de
Alesio Andrei(08.10.2004)&
Nicolas Mihai(17.09.2006) ----------
Fetele bune se duc in rai iar fetele rele se duc unde vor...
DiaB spune:
Acum ar trebui sa se vada pozele de a Botez . Scuzati incurcaturile.
Diana de Maia (18.10.06)
POZE MAIA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pufymic/pufymic.jpg)
pufymic spune:
Diana superbe pozele de la botez!Ce mamica tanara esti!Si frumoasa!
Cat despre subiectul discutat azi eu mai vreau sa va spun un singur lucru: fiecare dintre noi va simti la un moment dat ce e mai bine pentru copilul ei!Dar inainte de a lua o decizie e bine sa ne informam si sa punem in balanta posibilele optiuni.....
Nu vreau sa ma cert cu nici una dintre voi ca-mi sunteti tare dragi toate...la gramada si individual, asa ca eu am incheiat subiectul si nu mai fac nici un comentariu....
Pupici!
Ioana de
Alesio Andrei(08.10.2004)&
Nicolas Mihai(17.09.2006) ----------
Fetele bune se duc in rai iar fetele rele se duc unde vor...
DiaB spune:
Multumim mult, Ioana. Chiar asa tanara nu sunt :). Am auzit pe aici de mamici de 20 de ani. Nu ma pot compara cu ele, cel putin a varsta :).
Despre diversificare chiar nu stiu ce sa zic. Noi probabil o s-o incepem pe la 4 luni si un pic, ca de la 6 luni eu incep serviciul si as prefera sa se obisnuiasca pana atunci si cu altceva.
Diana de Maia (18.10.06)
POZE MAIA
MamiLili spune:
Sandra, multumesc pentru link!
Fetelor, lasati discutiile in contradictoriu. Fiecare dintre voi are dreptate in felul ei, nu cred ca-i corect sa se sparga ouale in capul Marinei. Noi suntem aici pentru a ne ajuta si informa, eu una n-as fi stiut multe lucruri daca nu erati voi. Asa cum ziceati, medici nepregatiti exista pretutindeni, nu numai in Romania. E posibil ca acestia de pe la noi sa se plafoneze dupa terminarea facultatii si sa nu-i mai intereseze sa-si imbunatateasca cunostintele. Tind sa cred ca numai medicii cu adevarat pasionati si indragostiti de meserie se pun la curent cu noutatile, ceilalti se multumesc sa dea aceleasi sfaturi si recomandari de ani de zile. E datoria noastra ca mamici sa aflam ce-i mai bun pentru puii nostri, nimeni altcineva n-o poate face mai bine ca noi. Vreau doar sa va rog ca in cazul in care gasiti sfaturi scrise de unele dintre noi sa le urmati daca le considerati ok, sau sa le ignorati daca nu sunteti de acord cu ce s-a scris.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/_Ralu_/_Ralu_.jpg)
_Ralu_ spune:
mai, da' fata asta a mea m-a dat gata azi! a papat 200ml la o masa! si a adormit duuuuuusa de atata efort!
a, si si-a descoperit o noua pasiune! se ridica in fund tinandu-se de....parul meu! a vazut ea ca daca vrea sa se ridice trb sa-mi ceara mie mainile s-o tin. si nu-i convine ca-i orgolioasa, ca ma-sa! si atunci, isi ia singura sprijinul de care are nevoie! cum ma aplec spre ea se apuca cu ambele manute de parul meu si se ridica in fund! dupa ce ca mi-a cazut tot parul...
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...