bucurii de sept-oct 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by alessia80

Da, LILI- MARINA m-a trimis, dar spre disperarea mea n-am ajuns! AM mai auzit de un mag frumos tot cu saci de dormit- nu mai stiu cine mi-a zis, pe Caderea Bastiliei, langa Inter.
Maine-magazine cu mobila si saci de dormit scrie pe mine

Daca ajungi pe la Inter, poti sa dai o raita si pe la magazinul cu BUCURII...

Mie mi s-au terminat proviziile si tot planific o escapada pe acolo....

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Mai fetelor eu n-am nimic nici cu alaptatul nici cu diversificarea dar instinctul meu de mama mi-a zis sa incep sa ii dau si altceva Biancai ca am vazut ca nu mai era multumita cu acelasi gust al laptelui praf. Am inteles ca laptele de mama isi schimba gustul nu este la fel totdeauna, iar faptul ca eu nu am mai fost in stare sa alaptez consituie si asa o trauma pot sa spun pentru mine si unele discutii de pe forum chiar ca parca imi impung si mai tare cutitul in rana ca sa zic asa. Sper ca nu am suparat pe nimeni....

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Referitor la diversificare...eu inca n-am inceput-o, dar ma sfatuiesc cu alte mamici care au bebelusi cu cateva luni mai mari ca al meu. Ele zic ca puiul iti transmite cand nu-i mai ajunge laptele de mama, el simte cel mai bine cand ii mai trebuie si alte alimente.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Pe mine discutia asta cu diversificarea ma lasa complet rece, pey eu-s plecata de la 14 de acasa prin internate, orase noi si altele, daca m-ar fi deranjat fiecare "impunsatura" sau m-as fi luat dupa fiecare, cine stie unde as fi ajuns? Eu am tot spus de ce i-am dat lui fi-miu cereale de la varsta mult mai mica decat normal, cine a avut urechi sa auda, bine, cine nu, si mai bine.

DAR, ca intotdeauna exista un dar, ma deranjeaza din ce in ce mai tare chestia cu "suntem in Romania si.." si cine va obliga sa ramaneti? asta e intrebarea mea, mai ales ca acum este liber la granita. Mie imi place tara mea asa cum este ea, cu bune si rele. Lasa, ca nu umbla nimeni cu capul in sac, si stiu si eu ca nici prin occident nu umbla cainii cu covrigi in coada, kiar si in privinta medicilor, sunt prosti si acolo cu carul. Nu sunteti multumite de dr. schimbati-l, e foarte simplu, asta nu inseamna ca romanii nostri sunt mai prosti ca altii, ba din contra. Imi cer scuze daca am fost putin mai dura in exprimare, dar asta simt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

Marina, merci ptr raspuns! Si ptr link-ul postat aseara si dimineata, l-am salvat in comp ca sa ma mai uit din cand in cand.

Pufy, nici nu mi-a dat prin gand sa cumpar online.Hai ca ma uit acum pe site-uri sa vad daca au saculet.

Pe www. pro bebe .ro (fara spatii) gasesti la Lenjerii patuturi copii si saci de dormit. Ceva in genul asta am cumparat eu si este f. util.

Sandra si gargarita ANAIS - Ruxandra Andreea(10oct2006)
Ce mare am crescut !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

quote:
Originally posted by lilina

fetelor, eu nu am primit decat alocatia pe 2 luni
astept cu mare interes indemnizatia
inclusiv pe cea de 195 ron pt.nastere...!!!!???!!!
voi ati primit-o pe cea pt.nastere ???

Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina

Lilina cum nu ai primit cei 195 ron pt nastere? Eu am primit acesti bani la 2 sapt dupa ce am nascut
Iar astazi mi-au intrat in cont 850 ron (indemnizatia). De ce doar atat daca am nascut pe 17 oct? Nu trebuia sa primesc pe 2 luni?

_

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Poze Luca - webshots
Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Luca
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

quote:
Originally posted by microbu

quote:
Originally posted by MamiLili

Marina, merci ptr raspuns! Si ptr link-ul postat aseara si dimineata, l-am salvat in comp ca sa ma mai uit din cand in cand.

Pufy, nici nu mi-a dat prin gand sa cumpar online.Hai ca ma uit acum pe site-uri sa vad daca au saculet.

Pe www. pro bebe .ro (fara spatii) gasesti la Lenjerii patuturi copii si saci de dormit. Ceva in genul asta am cumparat eu si este f. util.

Sau intra direct pe site-ul producatorului www.patruace.ro

Sandra si gargarita ANAIS - Ruxandra Andreea(10oct2006)
Ce mare am crescut !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

LA MULTI ANI!!! COPILASILOR NASCUTI INTR-O ZI DE 12

_

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Poze Luca - webshots
Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Luca
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by gripo

Pe mine discutia asta cu diversificarea ma lasa complet rece, pey eu-s plecata de la 14 de acasa prin internate, orase noi si altele, daca m-ar fi deranjat fiecare "impunsatura" sau m-as fi luat dupa fiecare, cine stie unde as fi ajuns? Eu am tot spus de ce i-am dat lui fi-miu cereale de la varsta mult mai mica decat normal, cine a avut urechi sa auda, bine, cine nu, si mai bine.

DAR, ca intotdeauna exista un dar, ma deranjeaza din ce in ce mai tare chestia cu "suntem in Romania si.." si cine va obliga sa ramaneti? asta e intrebarea mea, mai ales ca acum este liber la granita. Mie imi place tara mea asa cum este ea, cu bune si rele. Lasa, ca nu umbla nimeni cu capul in sac, si stiu si eu ca nici prin occident nu umbla cainii cu covrigi in coada, kiar si in privinta medicilor, sunt prosti si acolo cu carul. Nu sunteti multumite de dr. schimbati-l, e foarte simplu, asta nu inseamna ca romanii nostri sunt mai prosti ca altii, ba din contra. Imi cer scuze daca am fost putin mai dura in exprimare, dar asta simt.

Da, ai fost dura si nici macar nu inteleg unde bati! Probabil in capul meu. Nu-i nimic, nu esti prima si am capul tare!

Si mie imi place in Romania si nu am de gand sa plec de aici, dar nu pentru ca sunt doctori buni sau servicii nemaipomenite. Nu raman aici pentru cele rele, ci pentru cele bune. Sunt de acord cu tine ca probabil medici prosti exista si aici si dincolo. Nu stiu cum e acolo, stiu cum e aici. Stiu din experienta de 30 de ani de mers la diversi doctori cu diverse probleme ale mele sau ale familiei mele. Sunt foarte dezamagita si constienata ca daca nu ai noroc sa dai peste cine trebuie e vai si amar. E trist, dar e atat de adevarat.

Prin ceea ce am spus am vrut sa dau o mana de ajutor celor care stiu sa o vada si care o vor. Daca nu o vreti, n-aveti decat. Mi se pare insa exagerat sa dati cu fiindca am dat niste sfaturi. Doar de asta suntem pe forum, nu? Sa intrebam, sa raspundem, sa ne sfatuim. Daca tacem atunci cand credem ca cineva greseste nu cred ca e in regula. Ce naiba, nu e normal sa scriem ceea ce gandim? De acum tre sa ne cenzuram gandurile, cuvintele, subiectele. A....nu scriu despre subiectul x fiindca y a avut nu stiu ce experienta si sa nu se simta nu stiu cum. Mi se pare o prostie. Sau nu putem discuta decat despre subiecte "usoare", "mondene", care sa nu starneasca patimi etc.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Se poate discuta orice, tocmai de-aia am si scris, dar daca citeai mai cu atentie ai fi vazut ca in patima ta de a da sfaturi bune ai atins multe fete care regreta ca nu mai alapteaza, si nu pentru ca nu ar mai fi vrut ci pentru ca din diverse motive nu s-a mai putut. Se mai citeste si printre randuri. Nu cred ca exista persoana pe forumul asta care sa combata alaptatul sau care sa nu fi luptat indeajuns sa-si mentina laptele. Nu ma intelege gresit, nu cred ca ai capul tare, nici intr-un caz, dar insistenta ta a parut ca acuzi pe cineva asta a fost tot, dovada ca unele fete kiar s-au simtit lezate.

Cat priveste disputa despre occident si tara noastra...sunt multe de spus, si nu ne incadram in topic, dar daca vrei putem continua pe pm, ca si eu am umblat cu mama prin doctori o viata, asa ca experienta am destula, ca sa nu mai vorbesc si de probleme mele cu rinichii, si altele.

Mergi la inceput