bucurii de sept-oct 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Alexxia eu cred ca e ok sa-i dai cereale de la alta firma decat cea de la care ii dai laptele....in fond nu-s toate cereale?Totul e sa fie conform varstei lui bb...parerea mea.
Poate vin fete care au si experimentat lapte de la o firma si cereale de la alta si ne spun mai exact....

Monique_new nu e adevarat ca bebicii alaptati se obisnuiesc mai greu cu mancarea!Asta o spun din proprie experienta.Cred ca obisnuirea lui bb cu altceva decat laptele(cu mancarea) depinde in primul rand de copil(!- adica dc e pregatit pentru pasul fff important al diversificarii)dar si de mama(sa aiba rabdare multa-mai ales cand bebe refuza un aliment nou)....

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006) ----------
Fetele bune se duc in rai iar fetele rele se duc unde vor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Monica, am o prietena care a patit tot asa. Pana la urma a procedat astfel: pregatea biberonul cu lapte si il tinea langa ea, apoi lua copilul si ii dadea san, iar dupa 5 minute scotea brusc sanul si baga biberonul, iar copilul continua sa suga din biberon. Incearca si tu asa, poate poti s-o pacalesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

recunosc ca noi am inceput diversificare cu suc de mar si morcov
la 3 luni jumate
dar asa ne-a zis pediatra

Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by amarantina

Monica eu cred ca soricuta ta nu se satura, de-aia se scoala asa des. Nu stiu de unde a scos-o Cucuoancea ca pe masura ce cresc bebeii, laptele de mama se digera mai usor si bebe cere mai des. Eu stiu ca pe masura ce trece timpul laptele de mama isi schimba compozitia si se adapteaza varstei copilului. In orice caz, Irena face pauza de masa de 12 ore si eu tot san ii dau, nu-i dau altceva: san si 80-90ml ceai.

Gresit! Nu am spus ca pe masura ce cresc laptele se digera mai usor!!!! Ci ca laptele de mama se digera mai usor decat cel formula si ca pe masura ce creste, bebe are nevoie de mai mult laptic, LOGIC!!! Pentru ca sanul sa produca mai mult laptic trebuie pus o perioada mai des la san. Dar astea sunt lucruri stiute si rasstiute, nu stiu cum de va tot mirati asa.... Am scos-o de la doamna doctor!
Amarantina, tu vorbesti strict din experienta ta. Daca tu ai avut norocul de copii care sa nu se mai scoale noaptea de la 6 saptamani si sa doarma cate 12 ore, bafta ta. ASTA NU INSEAMNA NIMIC. Fiecare copil e altfel. Hai sa nu ne grabim sa panicam mamele ca nu au lapte doar pentru ca bebeii lor se scoala noaptea sa manance. Trebuie privit in ansamblu, cantarit bebe inainte si dupa masa la fiecare masa timp de cateva zile, asteptat 2 saptamani pentru a vedea cat a luat in greutate s.a. Uite numai cate mamici de la noi de la Bucurii spun ca bebeii lor se scoala la 2, 3 ore noaptea. Nemaivorbind ca bebe nu se scoala numai de foame, dar, in fine, asta e alta poveste.
Eu am dat linkul de la OMS si acolo veti gasi raspunsuri avizate la multe dintre problemele cu care ne confruntam. Cine vrea sa il citeasca bine, cine nu....sa faca cum crede.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

am uitat sa mentionez ca papam lapte praf de la 2 luni jumate

Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina

Mergi la inceput

Daca nu mi-am sculat tot forumul in cap cred c-o fac acum....dar nu ma pot abtine si e musai sa va intreb:deci pentru fetele care au inceput diversificarea in jur de 3 luni: cum le dati bebicilor sucul(sau cu ce ati inceput)?Adica cum sta bebe?Ca la varsta asta sunt unii copii care abia isi tin capul in sus....si tot le mai balangane...Ii puneti in fundulet si le dati din lingurita?Sau cu biberonul?
Diversificare inseamna nu numai introducerea de alte alimente decat laptele ci si obisnuirea cu lingurita!

Rosiile?

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

mey, da' nu mai risipiti rosiile asa aiurea, ca-s scumpe la vremea asta! dati si voi cu ceva mai de sezon....cu muraturi de ex...

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

quote:
Originally posted by bb ralukutza

mey, da' nu mai risipiti rosiile asa aiurea, ca-s scumpe la vremea asta! dati si voi cu ceva mai de sezon....cu muraturi de ex...

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

`````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bb ralukutza

o intamplare fericita...

deocamdata nu s-a anuntat nimeni cu rosii....o fi asa din cauza pretului cum zici tu?

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

las' ca nici muraturile nu strica la casa omului

Mamica de bebe Andrei

Mergi la inceput