bucurii de sept-oct 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

quote:
Originally posted by bb ralukutza

mey, da' nu mai risipiti rosiile asa aiurea, ca-s scumpe la vremea asta! dati si voi cu ceva mai de sezon....cu muraturi de ex...

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

la asta ma gandeam si eu...si mi-ati facut pofta de salata cu rosii/castraveti.....yammm

Si sa va zic..bb meu cand dau sa il un in fund se arunca in picioare..e tare smecher.

Apoi..avand in vedere ca daca tot bem lapte de la Nestle...Sebi tocmai a primit o pereche de adisasi Nestle originali de la mama lor de acasa..

mamica de ingeras luptator
Sebastian-Mihai 10.09.2006
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

io-s sigura ca d-aia nu s-a grabit nimeni la aruncat rosii...scumpe doamna, scumpe...

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simoky spune:

La Multi Ani bucuriilor nascute intr-o zi de 12!!!!

Ramomar exact ala este parcul…poate ne vedem cand vii!
Diana nu vad nici o poza de la botez sau nu vad eu bine…sunt tot celelalte, mai inceraca odata poate nu le-ai dat public! In parc cred ca m-ai vazut miercuri ca doar atunci am iesit..am fost pana la Prosper sa iau ceva de la curatatorie!

Simona mamica de David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

io ma uit la "abc, de ce?"
...si mi-am adus aminte de-o chestie:
i-am luat lu' alex doo flori d-alea de plush, cred ca le-ati vazut in poze. aceleasi doo flori apar si in genericul la emisiunea asta, exact aceleasi culori. si fiind destul de mari, am venit de la magazin cu ele in mana. un copil a inceput sa urle pe starda cand m-a vazut: "uite mami! florile lui bobo! de unde le are? vrau si euuuuu!"
le luasem pe ultimele....si azi ma gandesc ce-o mai fi facut copilasul ala....io i-am trimis la magazinul resp. n-am avut inima sa le zic ca nu mai aveau....cine stie ce criza mai facea copilu' p-acolo, ca muream cu el de gat si nu i le dadeam pe ale mele....

o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Salutare!

Vaaaaai ce vreme urata-i la Iasi, parca-i noaptea, atat e de intuneric. Off si mai si ploua, deci nu pot iesi cu bebeko.

Ramomar, poze de la botez nu cred ca pun ptr ca in fiecare bebe e in brate sau pe langa cineva...iar eu pun poze cu bebe singur.

Fetele din Bucuresti...la ce MiniBlu ati gasit saculet de dormit ptr bebe? Alessia, parca tu cautai, zi-mi daca ai gasit si unde. E sotul meu plecat la Buk si vreau sa-l trimit in misiunea "saculetul".

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Mare problema diversificarea la bebeii nostri intr-adevar!
Imi pernit si eu sa imi expun parerea si calea pe care am urmat-o in cazul puiutului meu, Rares.

Cred ca fiecare dintre noi va proceda asa cum considera ca este mai bine pt. copilas, dar neaparat cred ca trebuie sa tinem cont de ceea ce ne spun pediatrii nostri! Daca nici ei nu ne dau sfaturi avizate, atunci cine? Bineinteles ca este de dorit ca alaptarea exclusiva sa continue pana la 6 luni! Exista cazuri cand laptele matern nu mai este suficinet lui bebe si atunci cred ca se impune diversificarea timpurie!

In cazul nostru, eu am incercat toate metodele pt. a mentine secretia de lapte corespunzatoare (litri de ceaiuri, galactogilul care este destul de scump si tine foarte putin, muls cu pompa etc), dar degeaba! M-am incapatanat sa imi alaptez copilul exclusiv si rezultatul a fost: 500 gr intr-o luna, plus plans cat cuprinde!La 3 luni si jumatate avea 5,5 kg. Medicul pediatru ne-a bagat suplimentar 2 mese de lapte praf cu faina de orez, formula cu care vom merge cat de mult se poate! Nici dansa nu este adepta diversificarii precoce! Ceea ce mi-a subliniat destul de clar a fost faptul ca bebele meu se misca foarte mult, este foarte vioi si nu are necesarul de calorii! Am inceput de la trei luni si jumatate cu cate 150 ml lapte praf Milumil 1 plus 2 masuri de fulgi de orez de la Milupa, care sunt buni din luna a patra si pana la varsta scolara. Nu stiu daca se poate spune ca am inceput diversificarea, dar Rares este acum foarte multumit si vesel.

Referitor la ce fel de cereale se pot folosi la 4 luni, pediatra ne-a indicat Orez Nesttle, Herros sau Milupa, Milubrei cu mar si morcov sau cu banane.

Va urez succes celor care ati inceput diversificarea si felicitari celor care alaptati exclusiv!

Alina cu ingerasul RARES NCHOLAS {20 septembrie 2006}

POZICI CU BEBE RARES

VARSTA RARES

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

Salutare!

Fetele din Bucuresti...la ce MiniBlu ati gasit saculet de dormit ptr bebe? Alessia, parca tu cautai, zi-mi daca ai gasit si unde. E sotul meu plecat la Buk si vreau sa-l trimit in misiunea "saculetul".

Eu am trimis+o pe Alessia la MiniBlu-ul din Drumul Taberei (statia Favorit). Acolo am vazut saculet de dormit cu maneci, cum vroia ea. Costa mult, 2,5 milioane.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

eu i-am facut diversificarea asa:

ziua 1 - 5 ml suc morcov - cu seringa si cu lingurita
am pus eu bavetisa, servetele, tot tacamul, dar am murdarit toate hainutele
priviti cum s-a strambat

ziua 2 - 10 ml suc morcov - cu seringa si cu lingurita - aceleasi strambaturi

ziua 3 - 15 ml suc morcov - idem 1 si 2

ziua 4 - 20 ml suc morcov si 5 suc mar - direct in biberon (tetina cu gaura mai mare) - a papat tot stand in balansoar
nu am mai murdarit nimic

ziua 5 - 25 ml suc morcov + 10 ml suc mar

ziua 6 - 30 ml suc morcov + 15 ml suc mar

ziua 7 - 30 ml suc morcov + 20 ml suc mar

in prezent ii dau 30 ml suc morcov cu 50-60 ml suc mar

programul a fost stabilit de catre pediatra

ii dau sucul cu biberonul la 2 ore dupa masa de dimineata
apoi dupa 2 ore ii dau laptic, pt.ca sucul nu-i prea tine de foame
e mai mult o gustare

Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Lili pe net la magazinele astea on line n-ai gasit?(saculet de dormit, ca despre el vb)Sau nu vrei sa iei asa(pe nevazute)?

Marina 2,5 mil?Wow!Cam scump....eu i-am laut acum ceva timp lui Alesio dar fara maneci(asa am si la Nicolas si e ok) cu 400.000 si mi s-a parut mult....

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006) ----------
Fetele bune se duc in rai iar fetele rele se duc unde vor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by pufymic

Marina 2,5 mil?Wow!Cam scump....eu i-am laut acum ceva timp lui Alesio dar fara maneci(asa am si la Nicolas si e ok) cu 400.000 si mi s-a parut mult....

Pai la MiniBlu au preturi foarte mari la toate produsele!
Eu nu cumpar de acolo niciodata, ca nu imi permit, doar imi clatesc ochii

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput