bucurii de sept-oct 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Mai fetelor...sunteti culmea cu diversificarea...sincer va spun fiecare mama face cum crede ea mai bine pentru puiul ei....eu m-am uitat in zeci de carti despre diversificare si pana la urma am facut o schema dar tot dupa cred eu...asa ca fiecare face cum crede...parerea mea.

Recunosc...eu am inceput diversificarea de la 4 luni dara 5 zile...de ce??Pentru ca nu mai accepta laptele ca alte dati...nu e vorba ca are toane...nu a'si putea explica motivul.
Insa de cand am inceput diversificarea nu am avut nici un fel de problema cu el...si culmea papa si lapte.

Deci fiecare mama face cum vrea, insa am cunoscut mame care au inceput diversificarea foarte tarziu din comoditate...ce sa stea ea sa faca sucuri si piureuri cand poate sa scoata tzatza sa de;a copilului...si acum are mari probleme cu papica.(parca a mai povestit o mamica o intamplare asemanatoare...)
Pupici...

mamica de ingeras luptator
Sebastian-Mihai 10.09.2006
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Buna dimineatza

Se pare ca n-am luat ultimul infanrix de pe piatza
Mi-au placut bancurile.

Am vazut super bucurii

EU caut cereale de 4 luni de la Humana, cu Nestle voi incepe de la 6 luni.

Dupa ce m-am bucurat ca mananca bine, azi mi-a macat 300ml la 4 meseAsa-mi trebuie dak m-am laudat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mexxa n-am nimic cu tine, si nici cu alte mamici care au inceput diversificarea.E asa cum zici si tu: fiecare mamica face asa cum simte ea ca e mai bine pentru bebe!
Si in raportul cu pricina(si in toate articolele mai noi pe aceasta tema-diversificarea-de fapt noi e impropriu spus ca aceleasi chestii erau valabile si acum 2 ani cand l-am nascut pe Alesio....anyway) se spune clar ca nu e indicata inceperea diversificarii prea tarziu din mai multe motive(si sunt enumerate).
Si mai sunt multe chestii interesante....rasfoiti-l daca aveti chef...ca de pierdut nu aveti ce pierde!

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006) ----------
Fetele bune se duc in rai iar fetele rele se duc unde vor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Am impresia din ce aud "de la lume adunate" ca cei care papa titi se acomodeaza mai greu cu papica.A mea cred ca pina o ajunge la 6 luni abia o sa invete sa inghitaasa ca eu fac "antrenamet" ca de mincat nu o sa vad dar am uitat sa va spun ca stie sa mustei-am dat banana pe la buzite si ea a si muscat o bucata de i-am scos-o din gura.

alessia80eu am luat Humana cu banane, scrie pe ele pt 4 luni.

POZE

POZE COSMINUTA

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Eu o sa incep diversificarea dupa 5 luni, dupa o schema proprie.
E adevarat ca daca se intarzie prea mult cu diversificarea exista riscul ca in viitor bebeul sa refuze unele alimente, cel putin asa spune lumea. Dar nu-i o regula.

Cand i-am facut Irenei vaccinul de 4 luni bineinteles ca incepuse pediatra sa-mi explice ca tre sa-i dau suc de morcov, de mar, bla bla, supa chioara de legume, etc. Am lasat-o sa turuie, n-am vrut sa ma contrazic cu ea ca are saraca in jur de 50 de ani si am inteles-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Fetelor am si eu o intrebare: daca bebele papa un tip de lapte pot sa-i dau cereale de la alta firma ? De exemplu daca papa Nan ( Nestle ) pot sa-i dau cereale de la Humana ? Nu-i face rau la burtica ?

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"

PERLELE RUTICAI Avem perle noi

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA

POZE

Mergi la inceput

Monica eu cred ca soricuta ta nu se satura, de-aia se scoala asa des. Nu stiu de unde a scos-o Cucuoancea ca pe masura ce cresc bebeii, laptele de mama se digera mai usor si bebe cere mai des. Eu stiu ca pe masura ce trece timpul laptele de mama isi schimba compozitia si se adapteaza varstei copilului. In orice caz, Irena face pauza de masa de 12 ore si eu tot san ii dau, nu-i dau altceva: san si 80-90ml ceai.

Mergi la inceput

Alexxia nu e nici o problema daca ii dai alta marca de cereale decat laptele. La mine cu David a fost problema ca lui nu i-au placut sub nici o forma cerealele Humana desi manca lapte Humana. Si doar nu era sa fortez copilul. Am incercat cu Nestle si pe alea le-a refuzat si mai si. Asa am ajuns la Milupa pe care le-a acceptat. A mancat cereale Milupa pana la 3 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

quote:
Originally posted by amarantina

Monica eu cred ca soricuta ta nu se satura, de-aia se scoala asa des. Nu stiu de unde a scos-o Cucuoancea ca pe masura ce cresc bebeii, laptele de mama se digera mai usor si bebe cere mai des. Eu stiu ca pe masura ce trece timpul laptele de mama isi schimba compozitia si se adapteaza varstei copilului. In orice caz, Irena face pauza de masa de 12 ore si eu tot san ii dau, nu-i dau altceva: san si 80-90ml ceai.

Pai si ce sa fac? Am zis sa incerc sa-i dau supliment ceva macar sa vad daca e satula sau nu , dar nu vrea nimic prafam incercat humana , nan si milumil si se strimba nici macar nu-l inghite.Singurul pe care il bea este sucul de morcov cu mar.....si ceaiul baby drink.

POZE

POZE COSMINUTA

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

ramomar, multumim

ruty si perlele ei.....am murit de ras

Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina

Mergi la inceput