Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005 (38)LMA!
Raspunsuri - Pagina 15
lavinia345 spune:
Ubi,am citit din urma,multumim tare pt invitatie.Sper sa ne vedem cand trec prin Bucuresti,la plecare.
Eu ma simt cu mult mai bine,in sensul ca ma pot tine pe picioare si nu ma mai doare capul.Ce dureri de cap am avut zilele astea,nu am avut in viata mea.Si Natalia e mai bine,nu a mai facut febra de azi dimineata in schimb are scaune cam dese,vreo 4 azi si de la foarte tare a ajuns la moale.O fi de la antibiotic?
Bubu,te-am visat acum cateva nopti.
Lavinia
Natalia
bubu05 spune:
Buna fetelor!
Nici nu stiu de cand nu am mai scris...am incercat sa recuperez ce-ati scris.
Mie mi-e tare greu, am f.f.f. mult de invatat la servici, vin franta...seara trebuie sa pregatesc masa...in we am facut curat, am calcat si am facut mancare pt. cateva zile...e aiurea de tot...
Imi lipsesc si discutiile pe msg...nu mai am timp deloc...
Am tot avut si interviuri pt. bone..maine e ultima tura, dar in mare ne-am hotarat la o femeie care sta la 2 blocuri de noi si a mai avut grija de copilasi pe-aici pe langa casa. Doamne ajuta sa fie bine!
Urez si eu cu intarziere La multi ani pt. puiutii care au facut 2 ani!
Amaya, am vazut cercelusii, sunt superbi si patutul e tare frumos!
Crinuta, l-am vazut si pe Rayan tuns, chiar te pricepi! Imi pare rau ca ai pierdut banii. Zilele aste o sa-l trimit pe sot sa-ti aduca tubuletele cu coloranti, iti multumesc inca o data pt. ele si scuze ca nu ti le-am dat pana acum. Poate mai vb. pe ym sa vedem cum facem. Bafta multa la coafor, sa te faci frumoasa!
Coraly, te-am tot apelat pe msg dar nu mi-ai raspuns L-am admirat si eu pe Sergiu, e un dulce!
Lavinia, sanatate multa tie si Nataliei! Saracutele de voi...
Kris, Bia e mai bine? Imi pare nespus de rau pt. pierderea nepotelului, e tragic...nu mai am cuvinte...
Ana Maria, sanatate si voua! Of, ce de bolnaviori...
Noi pana acum nu am mai avut nimic, ma rog sa ne tina tot asa ca nu stiu ce m-as face sa-l stiu bolnavior pe Vlad si eu la servici...saptamana asta si cealalta mi-e imposibil sa lipsesc...
Liviana, ma bucur ca tu esti bine si burtica la fel! Cand ne pui o poza??? V-ati gandit la nume pt. bebelina?
Mai revin dupa ce mai citesc
Va pup!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
bubu05 spune:
Lavinia, era de bine?
MihaT, felicitari pt. noptile fara pampers, e super! Vlad se trezeste noaptea pe la 2 si cere pipi, apoi pe la 7 dim la fel si se mai culca pana pe la 9, dar tot mai face pipi in somn, nu constientizeaza. Ieri s-a trezit la 10 dimineata, minune mare! nici nu mai stiu de cand nu a mai dormit atat!
Legat de dormitul in patut, Vlad tot acolo doarme, in patutul lui, singurel, fara sa mai stau cu el. Amaya, voi ati reusit sa-l faceti sa adoarma singur? Eu pur si simplu nu am mai stat acolo dupa ce l-am pus in pat, ii mai raspundeam din bucatarie sau de pe hol, ii spuneam sa faca nani ca o sa vin si eu, ca acum am putina treaba si a mers de minune.
Si pe mine ma sperie varicela asta, mai ales ca nu stiu daca eu am avut sau nu...Nici noua nu ne-a recomandat pediatra Varilixul...acum trebuie sa-i cumpar vaccinul asta trivalent si sa i-l facem saptamana asta.
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
PatriciaArdeleanu spune:
Ubi, nu cred ca a fost varicela, din cite stiu, alea arata altfel, niste bubite umplute cu lichid si maninca tare.
Lavinia, dar tu unde esti acum, ca m-ai zapacit de tot...
Bubu, asa este, e greu cu servici si copil mic...
Patricia si Rebecca (05.02.05)
crinuta spune:
Nu va speriati de fata mea, sunt doar obosita, nu suparata. Am venit de curand acasa, sunt nemancata.
Lavinia, sanatate.
Bubu, sa stii ca am avut mare noroc ca a stat.L-am pus pe scaun in baie, in fatza oglinzii si il rugam sa imi dea una, alta, iar el ma ajuta la modul cel mai serios, fiind si foarte cuminte in acelasi timp.
Bineinteles ca initial am spus ca ii tai cateva buclisoare, si cand am maturat de pe jos am strans un faras, dar... stiti voi ca nu e prima data cand fac asta
Amaya, ai stabilit data cand nasti? Sa stiu cand fac Fingers, ca nu mai am rabdare...
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Shobo spune:
hehe, crinuta, sa-ti fie de bine! te-ai tuns mai scurtutz si te-ai inchis la culoare vad, mie mi se pare ca te face mai tanara si te improspateaza. Imi place cum iti vine! spune-mi cum te-ai inteles cu coafeza? tu initial aveai parul in suvite parca si ceva lungutz, nu? unde e coafeza asta - Camelia e numele ei? si cam cat a costat un tuns / vopsit dc poti sa ne spui, pls? ai mai fost la ea?
merci mult.
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
Shobo spune:
fetelor, care e treaba cu varicela ca eu nu stiu? de ce tot vb atata? noi avem facut vaccinul dar vreau sa stiu. tks
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
sirimie spune:
La Multi Ani! cu intirziere
Maria Theodora
Ruxandra Maria
Ioana Maria
Cosmin David
Mihai
Mihai Cristian
Imi cer scuze pentru intirziere. Eu am acuma niste clienti din Germania pe cap, si nu am timp de nimic, azi nu l-am vazut pe bb decit dimineata
Multa sanatate copilasilor bolnavi! Insanatosire grabnica.
Eu am inceput sa il las pe bb fara pampers sa faca la olita, avem aventuri mari si am renuntat, se amina. Am gasit o bona care imi place si nu prea, vine la noi pe 5 februarie si o sa am concediu atunci si facem atunci. Dar la citi pantaloni am spalat in WE cred ca dureaza 2 ani sa il invat. Cum ii explic ca trebuie sa ceara?
Eu am incercat asa: nu i-am pus pampers si l-am pus pe oala. Dar nu a vrut sa stea intotdeauna si facea in pantaloni .
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
MihaT spune:
Crinuta,imi pare rau ca ai pierdut banii,si sa-ti fie de bine cu noua infatisare,iti sta bine cu tunsoare asta mai scurta ,te arata mai pustoaica.
Si eu trebuie sa ma vopsesc saptamana viitoare,cand incep serviciul,nu ma pot duce oricum.