Spiridusi de ianuarie -februarie 2006 (139)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Ana de France, asa e, oricum, eu l-am lasat pe pampers normal, ca nu am avut decat un chilotel de ala, cadou de la o revista pentru mamici.
Ana, pai daca e omul prost, ce pretentii ai? Era greu sa ma gandesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Anda nu-ti fa probleme, nu e nimic ca nu ai sunat. Oricum la vara va asteptam la noi. pe asta chiar ma supar daca nu treceti.
Ana de France....cata dreptate ai.

Marco a papat, e ok, inca. Nu cred ca iesim, bate un vanmt afara...mi-l ia de pe picioare.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

chilotii aia se dau, de fapt, de cand nu mai au bebeii rabdare sa stae sa le prindem "urechile" la aia normalii. altfel, nu prea se merita sa dai banii pe ei.....sunt buni insa in calatorii, cand nu ai mult timp de stat la schimbat sau trebuie sa mesteresti la bebe in condictii improprii. altfel, sunt mai scumpi decat normalii si mare dif nu e ca doar ambaleaza ac lucru. Anda, daca exersai cu mai multi, te prindeai.
Eu am fost sa-i cumpar pantofi lui Alex si am venit cu camasi si basketi.......la preturile la pantofi, chiar si redusi, prefer sa ma duc maine cu posesorul piciorului sa nu ma mai agit cu schimbatul, daca nu sunt buni.
In rest, cred ca se intoarce raceala ca am o durere de cap cumplita si ma cam ia cu ...tremurat.....cred ca-mi voi continua ziua cu o baie prelungita

Ana- te apucara emotiile. stai sa vinamaine. dar ma bucur, asa ai fost mai vorbareatza.nu mai stiu, daca ne-ai deconspirat cadou.....
Giova- cam ce spun pe aici e verificat in cel putzin 2-3 locuri. nu ma apuc sa vb pt ca mi-a zis mie tatza floare.
Mie imi plac bebeii abia nascutzi.....au asa o figura de batranei simpatici si bonomi.insa, si mai amuzant mi se dar sa compari primele poze cu cele de peste 2-3 zile.

Ingrid- eu numai acolo pun poze - ca-s consrvatoare si lenesa........de fapt nici n-am mai pus noutatzi de la craciun....

fug

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

eu pe la bucatarie cu treaba...si sebi cu treaba lui....am vazui eu ca e cam liniste si m-am dus sa vad ce face..cand colo - toti ciorapii nostri ii lua din sertar si ii arunca in patutul lui....patutul plin de ciorapi in sertarul de ciorapi, am mai gasit o cutie de crema, o lingurita, un biscuite

acum si-a mutat resedinta, e langa mine la bicicleta, sa vad ce-i mai da prin cap sa faca...

ati auzit ca monica colmbeanu trebuie sa nasca si vrea sa o faca in direct? ce parere aveti?

filmulete si poze sebi

bumbita mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Bumbita Io stiam ca nu mai vrea fata sa nasca in direct. Ma rog....nu mai pot de grija ei.
Io acum am vazut ca lui Tibi ii dau 2 masele, vai de el

SILVIIIIIIIIIIIIIIIIII

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Ana Cadoul e inca un mister si pentru mine. Adevarul e ca a primit o gramada de cadouri de Craciun, acum...sincer...nu are nevoie de nimic. Dar mai vedem noi....

poze petrecere Nicolas
petrecere ana

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Aoleu, ANA, saracul de ele! Valeuuuuuuuu! Uite un pupic sa ii treaca!
GIO, venim la vara, ca stiu ca am tot promis si nu am ajuns!
ANA de France, sanatate multa, ia si tu ceva, aspirina sau paracetamol, ca pe urma e naspa daca iti revine raceala.
BUMBITA, cum sa nasca in direct? Aoleu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Saluti
mai iar ati scris o gramada..nu mai apuca omul sa citeasca de scris nu mai vorbim.
Si noi am trecut de ieri pe pampers let's go-chilotei.
superfaini si comozi.parca ii plac mai mult ca oricum rabdare nu mai avea l a ceilalti.
Noi am fost azi la pediatra la bilant...a masurat-o e ok...suflul la inimioara nu se mai aude. in schimb nu am reusit sa o masuram si sa o cintarim. nu vrea sa stea pe cintar. asa ca diseara cind vine si taica-sau o legam si o agatam in cintarul de mina...sa vedem

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

Mergi la inceput

Anymony Dar ce-i pepene?! Mai lipseste sa-i faceti si un dop!

poze petrecere Nicolas
petrecere ana

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"SINGURA MASURA A LUCRURILOR ESTE IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM"

Mergi la inceput