Spiridusi de ianuarie -februarie 2006 (139)
Raspunsuri - Pagina 21
pisoi3 spune:
Buna fetele
Intru si eu repede, printre picaturi, ca am de lucru, de cand ne-am integrat nu mai imi vad capul de treaba.
Am citit vreo doua pagini din urma.
Si eu am pastrat buricul si teste de sarcina, plus bratarile de la spital.
Si eu am zis de Mark ca e urat cand l-am vazut prima data.
Uite si dovada:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/detail?.dir=de7b&.dnm=3ff6scd.jpg&.src=ph
Of, m-am emotionat, cand o fi trecut un an? Anul trecut pe vremea asta eram graviduta si asteptam sa nasc, iar bebe nu mai venea odata! Frumoase vremuri erau. Acum muncesc toata ziua, il vad pe bebe la 5 cand ajung acasa si pierd cele mai frumoase momente din viata lui. Tare mi-e dor de momentele cand il plimbam cu carutul si stateam prin parcuri!
anasebe spune:
Fii-miu obsedat de telefoane:
Ma duc in sufra sa dau un telefon. Intre timp fii-miu ramane la pc. Io vorbesc la telefon, ca o doamna, ce sunt, si la un moment dat il aud pe fii-miu stereo: si din casa din in receptor. Luase telefonul de la pc, a ridicat receptorul si a inceput sa-mi urle in telefon.

ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
tiberica fara frica
anasebe spune:
ANDAAAAAAAAAAAAAAAAA

Fata, dar Mark chiar era un nou nascut f frumos!
De pupic dulce de tot. Ce mai face Mark?
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Nicolas
petrecere ana
tiberica fara frica
cosmi1975 spune:
ANDAAAAAAAA hai in parc la lalele
SI STEF A FOST URAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTTTT
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
pisoi3 spune:
ANA
, Mark face prostii, fata! Trage de toate alea prin casa, deschide sertare etc. Noroc ca i-am adus motanii, se ia la joaca cu ei si uita sa mai distruga prin casa.
COSMI
, tare as vrea io in parc la lalele! De-as putea sa ma teleportez...
Giova spune:
Anasol unde pleci? parca la 4 mergeti la homeopat. pe urma? dispari tot weekendul?
Anasebe bine faci. si eu am cumparat tot pt. ziua lui Marco. Eu nu am nici o masa in casa. Cea din bucatarie trebuie comandata, iar in living inca nu am gasit o masuta in ton cu mobila. Asa ca...noroc cu masa de picnic
.
Doamne auzi ce traznai face csi Tibi. ce simpatic este!!!
Anda ma bucur ca sunteti bine, spor la munci.
Chiar a a fost frumos Mark, dar prin cezariana, nu este asa de chinuit copilul ca la nastere normala. Nu sunt rosii, nu au nimic turtit, etc.
S-a trezit Marco, merg sa-i dau papica si poate iesim putin in fata blocului.
pe mai tarziu.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
pisoi3 spune:
GIO
, io iti sunt datoare un La multi ani pentru Marco, de ziua lui, m-am gandit la tine dar eram pe drum spre Arad, la Moni, si cum am stat calare pe masina toata ziua nu am mai apucat sa te sun sa iti zic! Scuzeeeeee
Sa-ti traiasca flacaul si sa fie sanatos, norocos si sa va aduca numai bucurii!
pisoi3 spune:
Acum citii de chilotei la bebei. Pai nici io nu stiam ca se taie ca sa ii scoti. Si eu l-am murdarit pe fi-miu de kk de la chilotii aia!
Credeam ca e o tehnica mai speciala de scos! Aoleu, ce toanta sunt!
anasebe spune:
Anda Incearca si ai sa vezi cat de usor se rup lateralele.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Nicolas
petrecere ana
tiberica fara frica
andiaroro spune:
eu zic sa nu va mai agitazti cu lateralele. in curand le vor rupe......
ei
ana si alexandre (17.02.2006)