Spiridusi de ianuarie -februarie 2006 (139)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
cosmi1975 spune:
multumim de urari nici nu mi vine sa cred ca a facut 11 luni
asa de repede a trecut , si s multumita ca am facut o alegere buna de a mai face un bebe chiar daca diferenta e mare dar sincer n as fii avut putere sa cresc unul dupa altul copii mai ales ca bianca a fost tare
asa ca ...
] cat despre daca mai fac vreunul nu mai zic nik deoarece acum 2 ani ziceam ca nu mi mai tb copil asa ca nu stim ce ne rezerva viata
Fetelor chestia cu spalatul pe dinti ...nu stiu adr stef se spala cu toate obiectele pe care le gaseste nu i tb periuta
ANASEBE sunt sigura ca petrcerea lui TIBI va fii grozava
SILVI
PUPICI TUTUROR SI SUNT AICI
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ralirali spune:
Salutare,
Azi am o zi mai nashpa si nu pre am chef de scris, dar sunt aici si nu scap nimic. Sunt la curent si cu pozele, Giova e super tare Marco, iti vine sa il mananci cu mutrita lui de ingeras.
Am fost de dimi sa ii duc proba pentru urocultura strumfei ca prea e ciudata febra asta de 4 zile..face numai seara, maxim 38.2..asa ca pana luni sunt in stres sa nu cumva sa avem iarasi probleme.
V-am pupat, ma intorc la muncile mele si mai bag eu cate un ochi pe aici. Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank"> 3 si primul Craciun
www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank"> Am un anisoooor!
Poze cu familionul
Giova spune:
Nreatza!!!
Ne-am trezit amandoi la 10.30, rusine sa-mi fie. azi noapte a plans o data, mult, dupa care a fost ok. eu zic ca tot de la dintisori, chiar daca nu se vee nimic.
Anasebe in Tm sunt farmacii cu produse homeopate, nu toate au.
Eu nu l-am spalat azi pe dingi pe marco.
Bumbita ma bucur ca se simte mai bine sotul tau.
Silvi spor la treaba. Ioana Catalina si Stefan Lucian!!!
Merg sa scot vaccinul din frigi ca intr-o ora plecam sa-l facem.
Aseara cand m-am dus in camera dormeau amandoi barbatii mei. asa frumos, ca le-am facut o poza, dar o pun mai tarziu.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
Giova spune:
Rali sper sa nu fie nimic rau, ca prea ati trecut prin multe cu anastasia..
Anasebe ai grija sa nu lasi cutite pe margine, mie mi-a tras Marco unul. De atunci nu mai are acces in bucatarie decat cu noi si nici un cutit, nu mai e pe blatul de bucatarie.
Cred ca desfacem bradul, vroiam sa-l tinem pana de zilele noastre, dar in partea de jos nu mai e nimic.
Ce traznai a mai facut copilul meu:
aseara imi spala wc-ul cu peria de wc.
azi dim. imi spala gresia din baie cu peria de wc. Nu e problema ca e curata peria, dar era tot ud. Plus ca hartia igienica imi era toata desfacuta si aruncata pe jos.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
anasol spune:
am vazut 2 barbatzei ce se spala pe dinti-dragii de ei-niste scumpi
giova-numai pozne simpatice face marco-in loc sa te bucuri ca te ajuta si el la treaba.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
anasebe spune:
Mai Gio, pai o fi zis copilul ca e gresia murdara si trebuie spalata.
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
tiberica fara frica
anasol spune:
anasebe-LA MULTI MULTI ANI!PT TIBI,SA CREASCA SANATOS,MARE SI FRUMOS!
SA VA LUMINEZE TOATE ZILELE!
ITI UREZ DE AZI TOATE CELE BUNE CA MAINE NU-S ACASA,SA AVETZI PARTE DE O ZI PE CINSTE MAINE-PETRECERE FRUMOASA!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
anasebe spune:
Iti multumesc din suflet, Anasol. Hihi, prima urare!
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
tiberica fara frica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ingrid_sp_S/Ingrid_sp_S.jpg)
Ingrid S spune:
Anasebe, l-am vazut pe Tibi, ce mai..se spala ca un om mare!
Am incercat sa-l vad pe Sebi, dar acum nu mai vrea sa-mi deschida filmuletul. Poate imi merge incet netul.
Giova, lui ginerica fumator
si sa nu aiba reactii la vaccin. Nu te necaji cu baia, al meu nepot de 1 an jumatate matura mereu prin casa...o sa ai si tu un ajutor..
Andiaroro, unde sunt pozele cu frumuselul? In contul comun de yahoo? Sa mai studiem si pe cei de afara...
Copilul a mancat mere cu un pic de banana si biscuiti, acum aranjeaza prin casa una-alta si tipa mamamama.
Ma duc si eu la o tigara.
Ingrid S si Diana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ingrid_sp_S/Ingrid_sp_S.jpg)
Ingrid S spune:
LA MULTI ANI IOANA-CATALINA SI STEFAN-LUCIAN!! SA CRESTETI MARI, SANATOSI SI FRUMOSI PUILOR SI SA AVETI PARTE DE NOROC SI FERICIRE!!
Ingrid S si Diana