Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (37)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Cami - pai chiar e de ras. Exact ca-n filmele cu prosti. Nu-ti spun ce s-a distrat sotul meu. Care a avut grija sa ma si certe putin ca eu niciodata n-am cash in buzunar, ma bazez pe cardul ala surpriza care cand merge cand nu merge. Oricum cea mai stupida situatie ni s-a intamplat in China. Eram la Beijing pentru prima data. In China nu se acepta plata cu cardul peste tot, dar nici nu poti sa scoti cash cu un card visa, decat de la Bank of China. Sa dai peste un vorbitor de engleza pe strada trebuie sa fii norocos si noi n-am fost. A trebuit sa mai stam o noapte acolo ca n-am avut cu ce plati biletele sa ne intoarcem la Dalian, nu aveam bani de un suc, dar avem un card pe care nu-l puteam folosi. Noroc de un rus care locuia acolo si ne-a luminat, ne-a spus de banck of china..ca altfel nu stiu ce faceam.

Eu galbenusul il amestec cu piure de legume, cu fulgi de orez sau i-l dau asa pur si simplu cate o bucatita si apoi ii dau apa.

Mergi la inceput

Steluta - legumele le fac la cuptorul clasic ( aragaz). Eu sunt adepata gatitului numai la cuptor in oale de lut.
Legumele ei le fac ori in oala de lut ori in folie de aliminiu.

Andradei si succes cu difersificarea.

Mergi la inceput

Laura - trista povestea fetitei de care ne-ai povestit. Eu dau vina pe mama ei. Asa cum a mai spus cineva pe aici..oricat de sarac ai fi...tot gasesti niste scutece de carpa..care pot fi spalate. Vai' bietul copil. Nu pot sa cred..ca trieste in astfel de conditii.
De hranit n-o hraneste bine, de spalat nu..cu ce-a gresit acest copil!!!
Eu sunt sigura ca multi i-au ajutat cu hainute.si nu numai,asa cum ai facut si tu, insa daca asta e stilul mamei, situatia copilului nu se va schimba.
Mare pacat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by CamiM

Fetelor vin si eu cu o intrebare( iar!)) vreau sa incep sa ii dau si eu Sofiei ou. Stiu ca se da numai galbenusul pana la un an. Voi cum i-l dati? In ce combinatii?

Cami & Sofia
poze Sofia

Eu ii dau galbenus doar de saptamana trecuta, am inceput cu un sfert, ieri i-am dat jumate, saptamana viitoare papam 3 sferturi.I l-am dat cu pireu de cartofi prima data, ieri i-am pus si branzica.Dar cred ca l-ar manca cu orice combinatie, ca e mare mancacios. Succes cu bebelina si cu galbenusul.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

CamiM - dar cat doarme Sofia ziua?
Eu ziua fac altceva numai cand doarme ea....cel mult 2 ore, restul timpului i-l dedic ei s-o obosesc ( citit, jucat, pimbat etc). Altfel...se pune pe dormit mult ziua si noaptea sta treaza. Asa ca prefer varianta s-o obosesc eu pe ea ziua, dar la cel tarziu 7 seara are baia facuta si e pusa la nani pana dimineata, asta daca n-o supara vreun dinte sau altceva.
si sper sa-si schimbe programul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

NATALIA, ALESSIA, ANDREI, MARA, MARIA, ALEXANDRA
LA MULTE LUNI!!! sa fiti fericite/fericiti alaturi de parintii vostri.

OANAS La Multi Ani!!!

multumim tuturor pentru felicitari si le returnam intru-totul.

ieri a fost o zi destul de grea. motivul? Raluca bineinteles. a insistat sa chefuiasca de ziua lui mami nonstop. chiar daca era frinta de oboseala, i se inchideau ochii, tot nu vroia sa doarma. erau si bunicii de fata si bineinteles ca "hai la bunicul, ba la bunica e mai bine" iar eu si Ela nu aveam destula putere de convingere nici cu bunicii s-o lase sa se culce, nici cu Raluca sa se linisteasca. dar a trecut. acum de dimineata am senzatia ca mi-a crescut capul cu vreo 2 numere. daca sint atent se aude ceva zornaind in el cind fac vreo miscare.

numai bine va dorim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by dolcebaby

Am un leganus pe care nu il mai folosesc la Teo si nu stiu ce sa fac...sa i-l dau sau nu... ma gindesc ca dak nu o supravegheaza cineva poate sa cada f usor din el
Voi ce ma sfatuiti, sa il dau sau nu?

Laura nu stiu ce sa zic. Pe de o parte poate i-ar fi de folos fetitei, ca ma gandesc ca oricum nu prea este ea leganata dupa ce povestesti tu, dar, pe de alta parte ma gandesc sa nu faci mai rau, sa ramana intr-adevar nesupravegheata si sa pateasca ceva. Daca mama nu este responsabila de felul ei, poate va considera ca o poate uita in leagan si scapa de grija ei o vreme. Sa nu cumva printr-un bine sa se ajunga la ceva rau.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Adib, esti mortal! Obosit si chinuit, dar iti pastrezi simtul umorului! Tocmai citeam ieri (intr-o carte pentru crescut bebeii in primul an de viata) ca bunicilor trebuie sali se dea dreptul sa-si rasfete nepotii si sa nu respecte UNELE reguli facute de parinti doar daca isi vad nepotii numai de 2-3 ori/an. Daca locuiesc aproape... "cand esti la Roma te comporti precum romanii", scria acolo. Toate bune si frumoase, da' cum ii faci pe cei mai multi bunici sa se gandeasca la binele nepotului, nu la necesitatea lor de a-l alinta pe bebe?

La multi ani, OanaS!

La multi ani cireselelor Natalita-Elena, Alessia, Mara Ioana, Maria Calina, Alexandra!

EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Noi acum ne pregatim sa mergem la vaccinul de 6 luni si eu am emotii, ca de obicei! Ne citim mai pe seara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

Salutare livada!!
Acum, ca suntem si noi in plina diversificare, ne permitem sa dam sfaturi, pana acum doar citeam si bagam la cap.
Cami, eu ii dau galbenusul fiert timp de 10 min blenduit impreuna cu legumele din supa. Nu e prea incantat, dar am inteles ca e important sa manance ou. Fac tot posibilul sa-i dau oua ecologice, pana acum am reusit. Noua ne-a recomandat 2 oua/saptamana. Normal ca am inceput cu 1/4, apoi 1/2, apoi 3/4, pana la unul intreg.
Branza eu o fac din lapte Milli UHT cu 3.5% grasime. Deocamdata ii fac branza calcica pt ca ii dau 3 lingurite pe zi. Cand maresc cantitatea o sa-i fac dupa reteta Ioanei, ca am citit ce a scris DianaR si am bagat la cap. Diana
Steluta, fa-i supita mai dimineata si o pui putin la frigider pana vii de la plimbare la pranz. Apoi o incalzesti putin si e gata. Eu ii fierb carne si legume la 2 zile si pastrez la frigider de pe o zi pe alta, in borcanel de la Nestle inchis ermetic. Nu congelez nimic. Tocmai fierb acum de dimineata de la 7.30 niste carne de vita...

Oana si Alexandra (12 iunie 2006)

/

Mergi la inceput