Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (37)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Buna fetelor,

Gata am culcat odrasla si incerc sa recuperez din ce ati scris.

LA MULTI ANI, MAIA-SOFIA, KAILAN, CRISTIAN-BOGDAN, PETRA si ANDREEA ELIZA!!!

si pentru maine (daca nu voi reusi sa mai intru)

LA MULTI ANI, pentru GUGUTA lui DOROTI, ALESSIA, ANDREI, MARA IOANA, MARIA CALINA si ALEXANDRA!!!

dar si pentru parintii de ciresele

LA MULTI ANI, ELA si OANAS!!!

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Dana multa sanatate lui Andrei si sa vi cu vesti cat mai bune de la analize.
Doroti despre socrii ce sa-ti spun ,incearca sa-i ignori considera ca asa sunt ei si nu pot mai mult ,stiu ca e greu dar nu merita sa te enervezi ,gandeste-te ca Guguta ta simte cand tu esti agitata ,nu-i pacat s-o superi si pe ea pt niste oameni nashpa.Dar sotul tau ,chiar nu poate sa-i potoleasca ?

Virgi e frumos ce zici tu sa mai facem un bb ,dar pana acum eram atat de hotarata ,dar acum nu stiu ce s-a intamplat ,pur si simplu m-am panicat ,mi-e teama ca nu ma voi descurca cu doi bb ,tot discutam cu sotul iar el e de parere ca ne ajunge David ,nu ca nu si-ar mai dori un bb ,dar el vrea mai tarziu sa mai creasca David ,iar eu sunt sigura ca cu cat trece timpul nu o sa mai vreau eu .Oricum deocamdata nu ne putem apuca de treaba ,din cauza cezarienei ,eventual mai incolo spre vara .Pana atunci mai avem ceva timp sa meditam....
Gabi daca sta frumos in tarc inseamna ca Daria e fetita cuminte

Laura ce m-a intristat mesajul tau ,biata copila ce vina are ea ca a nimerit intr-o asemenea familie. Si cand te gandesti ca sunt o gramada de copii care traiesc asa ,din cauza unori oameni iresponsabili,daca poti sa-i numesti oameni...

Ildi

Mergi la inceput

Multumesc inca o data celor care mi-au raspuns la intrebari. Sa va spun cum merge la noi cu diversificarea. Masa de piure de fructe o accepta bine. Papa cam 150ml. Dar in medie dureaza o ora. Banuiesc ca nu este obisnuita sa inghita prea mult. Ieri a papat in jumatate de ora (dar cred ca a fost doar o exceptie). De ieri i-am schimbat cerealele si ii dau fulgi de orez de la Milupa. Abia azi insa am bagat si eu de seama ca se dizolva mai greu decat cele Humana.

Piureul de legume insa nu prea ii place (nu depasim 100 ml la masa). Ar fi trebuit sa-i dau supa de legume, dar am preferat sa iasa mai consistent ca altfel ne faceam amandoua din cap pana in picioare de supa, si in gurita ioc.

Ah, si de fiecare data urmeaza masa de laptic de la mami .

Am descoperit insa ca mananca mult mai bine, adica deschide singurica gurita (fara pacaleli) daca o tin in brate (adica pe picioarele mele si cu spatele ei rezemat pe pieptul meu). Asa ca fetelor vedeti daca mai merge la cineva asa...

Am pus un mesaj si in subiectul de la Parinti intreaba...

"Noi am inceput diversificarea acum 3 saptamani. La ora 11 ii dau sa pape piure de fructe, iar supa de legume vine abia pentru ora 15. La noi dureaza cam o ora masa, ca suntem la inceput . Ei bine, intre cele 2 mese este momentul plimbarii. Cand vin de afara cu ea, supa ar trebui sa fie deja gata. Cum as putea sa fac asta?? Pana acum ii faceam mai multa si puneam pentru inca 2 zile la congelator. Daca fierb legumele pana sa iesim la plimbare, le las asa in supa??

Cele care le faceti la abur, cat dureaza "fierberea" legumelor??? Dar la oala sub presiune??"

Voi cum faceti cu supa??

Luana, cat dureaza fierberea la abur??

O alta intrebare: fiica-mea a iesit azi cu kk de vreo 10 ori cred. Nu diareic, ci consistent. Ce inseamna asta ca stomacelul ei nu este suficient de matur pentru a digera alimentele noi?? Se recunostea cu usurinta morcovul

Mai nou a descoperit si fiica-mea ca se poate intoarce pe burtica cu mare usurinta. Asta seara m-am dus sa pregatesc apa de baita si am lasat-o la ea in patut. Cand m-am intors avea un piciorus pe-afara si nu mai reusea sa se intoarca... De maine gata desfac tarcul... Si tot de vreo 2 zile daca nu s-a pus pe-un vorbit... Nu zice decat BABA la nesfarsit. Asa mai spunea ea BABA, de vreo luna, dar acum nu se mai opreste...

Si cu Andrada e jale daca ramane singura. Cat era mica, o puneam in cosul auto si o luam cu mine la bucatarie. Acum insa are scaunul de masa, care e pe rotile si o pot plimba peste tot. In patul meu nu o mai pot lasa ca ea se taraste pe spate, facand podul stand in cap si picioruse (apropo mai face cineva asa gimnastica???), si s-a trezit o data jos (cu mine prin camera chiar).

Vai cat m-am lungit...

Mergi la inceput

Virgi, pupam Luana cea bolnavioara!! Bine ca a trecut si febra!! Apropo tu faci legumele la cuptorul clasic sau la microunde?

Amiss, felicitari pentru Petra cea plimbareata!! Si eu sunt curioasa la raspunsul cu branzica. Fetelor, voi cum faceti branzica pentru bebei?? Din ce lapte??

Lacra, bona asta a ta chiar merita luata la pumni!!! Scapa cat mai repede de ea! Auzi cum sa-i spuna ea dl. Razacescu! am noi baiatul frumos si destept!!
Si apropo de dieta, nu vrei sa trimiti materialele si pe e-mailul comun de pe yahoo?? Asa cand vom dori sa ne apucam de slabit, sa ne aruncam un ochi acolo. Eu am reusit sa mai pun vreo 2 kg de Sarbatori. Si numai la burtica stau asezate .

Doroti, imi pare rau pentru ceea ce trebuie sa induri din partea socrilor. Sotul tau nu ar putea sa le mai "taie macaroana"?? Oricum nu pune la suflet. Guguta ta scumpa e mult mai importanta. Bine ca v-ati mutat de la ei.

Oana noi i-am facut Andradei gauri in ureche cu pistolul inca de cand avea 3 luni. Dar am mers la o clinica medicala (Medlife). Asa aveam siguranta ca umbla cu toate cele sterile.

Dana, sanatate multa lui Andrei!

Laura, intr-adevar cand vezi pe viu astfel de cazuri, esti terminata sufleteste. Dar sunt de acord cu Dana (Zax).

Si gata acesta este ultimul mesaj, ca mor de soooooomnnnnnnnnnn!!!

am toata livada de ciresele!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Intru si eu repede-repede, sa dau o dezmintire, si fug la somn, ca abia mai tin ochii deschisi...

Am imbatranit si eu si mi s-au nenorocit neuronii (ca la mine erau mai multi, cate unul pt fiecare copil!): imi cer scuze, nu Ellax m-a incurajat sa-i dau ceai indulcit cu miere, ci halucinatiile mele din timpul perioadei bolnavo-recuperatorii! Ellax, primeste, te rog, scuzele mele, impreuna cu omagiile aduse unui cadru medical direct interesat sa informeze corect si complet asupra riscurilor la care supunem copii atunci cand testam alimente "susceptibile" a fi cu probleme!!!

Steluta, nu te pot ajuta cu un sfat... Eu i-o fac (supa) dupa cum am timp, eu ..., sau mama, - de regula o congelez (oricum nu-i place nici proaspata, nici congelata, asa ca...)

Virgi, te-ai suparat pe mine ca ti-am spus ca ma spal pe cap cam la 5 zile?! Ce face Luana, s-a vindecat?! Pupici si muuuulta sanatate!!!

Danuta, multa sanatate lui Andreiut! Speram sa nu fie ceva grav!!!

La multi ani OanaS!!!

La multi ani ciresele: NATALIA - ELENA, ALESSIA, ANDREI, MARA IOANA, MARIA CALINA si ALEXANDRA!!!

Sa fiti cu totii sanatosi si sa aduceti bucurii pana la adanci batranete parintilor vostri!!!

Somn usor!!! Cred ca mai aveam ceva... poate imi aduc aminte pana maine..., macar sa visez... NUMAI BINE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Neata ciresici!!!!

Angelica - m-ai facut sa zambesc asa de dimineata. Esti o dulce!!! Si tot legat de spalatul parului sa-ti povestesc ce-am patit ieri. Constat la un momnet dat ca nu mai aveam lapte pentru Luana. Singura solutie era sa imbrac copilul proaspat vindecat si sa dau o fuga pana la market. Si cum parul meu nu era spalat proaspat am dat o fuga si la baie inainte sa ies pe usa. Si cum toate le-am facut repede repede am uitat centrala la maxim[:D, care era setata si pe incalzire. Plec..toate bune si frumoase..cand..sa platesc cardul meu visa emis in romania...afisa eroare. Stiam povestea..se demagnetizase banda...asa mi-au explicat cei de la banca in decursul timpului, ca doar e lucru romanesc. I-l cer vanzatoarei...il frec ( pe romaneste) putin de haina mea, intre timp vanzatoarea, serveste pe altcinea..ii dau cardul sa mai incerce o data...cum era de asteptat a functionat...semnez fara sa ma uit, ca deja eram nervoasa si plec. In parcare vanzatoarea disperata imi face semn sa ma intorc. Nu intelegeam nimic din ce spunea. Pana la urma ma dumiresc...platisem factura altuia. Si acolo inca o ora..sa rezolvam problema. Ajung acasa. Duduiau podelele la propriu. Mi s-a facut rau de la caldura. Tinut copilul pe balcon o perioada buna...ca sa nu-ti spun ca abia dupa vreo 6 ore a devenit aerul respirabil in casa.
Si toare astea ca am tinut musai sa am parul spalat inainte sa ies din casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutam livada!!
ieri am lipsit la apel dat fiind ca sufar de doua zile de lipsa de somn. Sofia s-a gandit ca ar fi cazul sa mai stea si treaza noaptea asa ca de pe la 1 la 6 dimineata nu mai doarme si este vioaie si treaza si are chef de joaca si vrea sa stea in picioare si sa ne plimbam prin casa si mie imi pica plombele de sooomn..Bun inteles ca a doua zi este capiata de somn si maraita si nimic nu ii convine..uff!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Virgi ! Scuze ca rad stiu ca tie probabil povestea asta ti-a prilejuit o gramada de nervi dar .. ce mai la deal la vale de aici se vede tare funny!!

Gabi25 ce simpatica Daria in tarc!! Si sta! Ca pe a mea daca o pun undeva inchis face ca toate matele si cateii la un loc!

Doroti uite un de la noi sa treaca o parte macar din suparari. Multa multa rabdare iti dorim ca la un moment dat trec si necazurile astea.Ce mai face Natalita?
A.. si te rog cand ai vreme trece-ne si pe noi ca stam pe olita ca facem asta de vreo doua lunite.Multumim frumos!

DianaR chiar voiam sa te intreb cum reusesti sa impaci doi copii mititei cu catel in casa.

Dolce vai ce situatie.. uf cine stie ce probleme au. Cum de or fi facut inca un copil cine stie; de pilda in cazul mamei mele a facut doua fete( eu si sora-mea) si dupa 10 ani cand nici nu mai visa sa faca a aparut si al meu frate.. accident..
Saracuta fetita..intr-adevar ma face sa imi para bine ca puiul meu s-a nascut la noi si nu intr-o situatie din asta oribila.

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Steluta felicitari Andradei pentru "baba" si pentru rostogolit!!!!

La multi ani Ela si Oanas!!!Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de cei dragi!!

Lacra iti tinem pumnii sa iasa bine si sa va luati casuta mult dorita!!Stiu ce inseamna ca si noi ne dorim tare mult casa noastra dar la noi va mai dura ceva pana ajungem la punctul asta!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Fetelor vin si eu cu o intrebare( iar!)) vreau sa incep sa ii dau si eu Sofiei ou. Stiu ca se da numai galbenusul pana la un an. Voi cum i-l dati? In ce combinatii?

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput