Asistenti sociali va astept aici!
Buna!
Sunt asistent social si mi-ar placea sa stiu daca mai sunt si alti asistenti sociali pe forum.Cred ca nu ar fi rau sa ne intalnim aici,sa mai discutam cate ceva.Ce ziceti?
Raspunsuri
doinabita spune:
Eu sunt asistent personal la baiatul meu.
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...
dariana spune:
Eu lucrez in domeniu dar sunt jurist, daca te ajuta cu ceva.
Dariana si Darius (30.07.2006)
alexuta2005 spune:
Lucrez in cadrul dgaspc, la un complex de servicii.In prezent sunt in CIC .
Dariana stii cumva daca atunci cand ma intorc la serv. trebuie sa dau un examen ceva ca sa mi se dea salariul pe care il au as. sociali acum? Am inteles ca atunci cand ma intorc la servici primesc acelasi salariu pe care il aveam inainte de a naste si trebuie sa fac eu cerere sa mi se schimbe, sa dau un test parca.
Noi cei ce apartinem de dgaspc-uri ne incadram in categoriile de bugetari carora li se maresc salariile anul asta?
Probabil ca ma intorc al serv. in octombrie cand Alexia o sa implineasca 2 ani.
vbartan spune:
Hai ca vin si eu....
eu sunt asistent social de profesie dar momentan nu profesez. Am absolvit la Cluj in 2002 facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala la Univ. Babes Bolyai
Cam atat... mai revin ... si asteptam si ceilalti asistenti sociali de pe forum ![]()
Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)
Poze cu noi
alexuta2005 spune:
Nina eu am terminat la Pitesti in 2000,Facultatea de Teologie Asistenta sociala.Am facut acum un an un curs postuniversitar de consiliere in cadrul Centrului Expert al Universitatii Babes Bolyai.
HelleneC spune:
Hey, salut, chiar ma bucur sa gasesc colegi de profesie! (cu Vbartan ne stim mai demult
)
Eu am terminat in '97 Teologie - As. sociala tot la Cluj si profesez de 9 ani si ceva in Suceava, vreo 7 prin DPC (inclusiv intr-un complex de recuperare pentru copii cu dizabilitati), si acum de 2 ani si ceva in spital.
Casiana, eu nu am dat nici un concurs nimic cand m-am intors din CIC cu primul copil, insa legile astea se tooot modifica, vorbeste la resurse umane, e cel mai sigur. Oricum, testul e ceva formal pana la urma. Din cate stiu maririle de salariu se aplica doar daca lucrezi. Eu de ex. intru in martie in prenatal, insa voi prinde marirea de luna aceasta si pe cea din aprilie, pe cea din octombrie numai daca ma intorc la serviciu. Si in directii se aplica marirea, oricum salariile noastre sunt... no comment.
Poate mai sunt as. sociali pe forum, pe mine ma intereseaza care este inscris in Colegiul Nastional al As. Sociali (forumul lor deocamdata e "in constructie" si am cam pierdut legatura cu cei din tara).
Doinabita,
ca fiecare membru de pe DC sunt alaturi de tine si ma rog ca Dan sa biruie pana la urma si sa ne povestesti experienta voastra din China!
O seara buna, va astept la povesti!
Elena
Mami
27+ si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)
alexuta2005 spune:
Hellene multumesc.
Eu inca nu m-am inscris in Colegiu.Da cred ca ar trebui sa ma inscriu.Tu te-ai inscris?
alexuta2005 spune:
Doinabita acum mi-am amintit ca am vazut povestea lui Dan la televizor.Sper sa reusiti sa invingeti aceasta problema si Dan sa aibe o viata normala.
HelleneC spune:
Casiana, nu m-am inscris ca am ceva rezerve... La noi in judet nimeni nu s-a inscris. Ideea e ca meseria noastra inca este practicata de persoane care au cu totul alte pregatiri (ingineri, profesori, juristi, etc.), iar asist. sociali cu studii de specialitate patrund mai greu in sistem. La noi in judet asta e o mare problema, si colegiul in loc sa apere si sa ajute asistentii sociali sa profeseze unde le e locul... a trimis o adresa si a anuntat ca exista si ca exista si legea 466/2004 si... cam atat. Eu am avut noroc ca am terminat in primele generatii si am avut noroc si de un examen "pe bune". Sper ca in alte judete e mai bine si le sunt aparate si drepturile profesionistilor!
Mai povestim... dar la un moment dat trebuie sa ne inscriem
! Eu dupa ce ma reintorc la job! Pe perioada CIC-ului nu se plateste cotizatia aceea de 1 mil./an, vezi la tine in directie ce dispozitii s-au dat!
O noapte linistita!
Elena
Mami
27+ si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)