Nunta vinerea
Am si eu o intrebare...ce parere aveti daca fac nunta intr-o zi de vineri...
Specific ca cununia religioasa va fi seara pe ora 18.00...apoi dupa ora 20.00 petrecerea...
Nu am gasit local sa inchiriem decat vineri...
Nu stiu ce sa fac..va rog..o parere
Nunta va fi pe 17 august.
Sebastian-Mihai 10.09.2006
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...
Raspunsuri
Mara76 spune:
Se fac cununii vinerea? Ca daca rezolvi cu biserica nu vad care ar fi problema. Eu, sa fiu invitata, n-as avea nici o problema, ba chiar as prefera vinerea in loc de duminica.
mexxa spune:
Am intrebat si preotu mi-a zis ca se fac cununii in orice zi..numai sa nu fie in post..si chestii de astea.
Noi avem ...
Ramonika spune:
pai vinerea este zi de post. vorbeste cu un preot, dar eu nu am auzit sincer de vreo nunta sa se faca vinerea. poate faceti cununia religioasa joia si petrecerea vinerea, daca se poate, zic si eu...
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
Darria spune:
De obicei acum nu mai scriu la miresici dar pt. ca am vazut subiectul deschis de tine intervin.
Andreea: vinerea e zi de post. In calendar scrie ca nu se fac nunti in zi de post. Preotul poate oficia cununia religioasa dar e pacat sa petreci(distractia la restaurant). Vrei sa incepi casatoria cu un pacat? chiar daca de la 20 la 24 sunt doar 4 ore si se termina ziua de post.
ralnied1 spune:
si eu zic ca nu e tocmai potrivit sa incepi cu nunta vineri...:(
este imposibil sa nu mai gasesti pe undeva sambata sau duminica...
da' ziceai ca e OK pe 18, acum nu se mai poate???
Iasul de Sarbatori:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/album?.dir=/af83re2
Fuego--Iasi--23 noiembrie 2006:
http://good-times.webshots.com/album/556103784FkXpah
mexxa spune:
off...mie asa de ciuda...
E posibil sa gasesc local duminica daca mai caut...dar am fost la o nunta duminica si intre 12-2 toata lumea a plecat scuzandu-se ca dimineata merg la servici....e cam urat sa ti se termine nunta asa..mai ales ca ultimul fel de mancare nici macar nu a apucat fi mancat...
O sa mai caut..sper sa gasesc...
Noi avem ...
Mara76 spune:
Mexxa, dar de obicei nuntile de duminica incep mai devreme, pe la 2 dupa-amiaza. Asa ca daca lumea pleaca pe la 12-2 noaptea e chiar ok.. cat ai vrea sa stea? Hai, cauta ceva duminica si o sa fie bine!
mexxa spune:
Dar mie nu imi place sa inceapa ziua..hai sa fim seriosi nu e petrecere de pusti.
Noi avem ...
ralucah spune:
Draga mexxa, noi am org nunti duminica, chiar foarte multe si au iesit de fiecare data ok. Daca de exemplu pui cununia religioasa la ora 16, ar fi cam urmatorul program :
Biserica - ora 16
Restaurant: primire invitati : 17:30
Aperitiv: 18:30
Peste: 20:30
Sarmale: 22:30
Friptura: 0:30
Tortul: 1:30
Asta inseamna cam 7 -8 ore de distractie.
Nunta vinerea nu am avut ocazia sa organizez (doar botez, dar botezul se poate face vinerea pt ca este crestinarea lui bebe)
Pupici si bafta
quote:
Originally posted by mexxa
Dar mie nu imi place sa inceapa ziua..hai sa fim seriosi nu e petrecere de pusti.Andreea mamica de ingeras luptator
Noi avem ...