Fetele din America (81)
Raspunsuri - Pagina 30
Andrada spune:
Io's addicted la House,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
ocebine spune:
quote:
Originally posted by Andrada
Io's addicted la House,
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Ce e House? Sint aeriana cu teveu...
Anamaria mama la Nick (9)& Alex (6)
I used to be indecisive, but now I'm not sure.
Andrada spune:
un serial cu High Laurie, pe fox, e doctor si rezolva medical mysteries,
Roma ce e (desi am taiat HBO)?
A
ruxij spune:
quote:
Originally posted by Andrada
Io's addicted la House,
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle.
Si eu.
In plus, la Closer.
Ramona J spune:
Eu n-am tv addictions, dar uite ca ma prinse febra cu Valentine's Day. Pregatiti ceva pentru teachers?
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Andrada spune:
Da eu dau la teachers. Lindt always!
A
ocebine spune:
Uite despre Rome: www.hbo.com/rome/?ntrack_para1=leftnav_category0_show1" target="_blank">http://www.hbo.com/rome/?ntrack_para1=leftnav_category0_show1
O sa incerc sa localizez House...
La profesori dau acelasi lucru, doar ca ii pun sa faca felicitarea de mina (nu cumparata).
Andrada spune:
Anamaria ce dai tu la teachers?
A
ocebine spune:
Acelasi lucru ca si la copii...aceeasi punga...democratic. Nu le dau ceva special in afara de felicitarea handmade.
Oana_B spune:
quote:
Originally posted by ocebine
Ce e House? Sint aeriana cu teveu...
Nu stii House?????? Misto serialul, io ma uit si pe fox ca au episoade noi si pe USA chiar daca sunt mai vechi
Io n-am HBO dar am prins cred un episod sau doo din Rome cand au avut ceva promotie si-au dat la liber filmele, mi-a placut
Io am multe la care ma uit:
-Charmed pe care cred ca-l stiu pe dinafara dar tot ma uit la reruns.
-Crossing Jordan
-The Closer cu Kyra Sedgwick, imi place de mor accentul ei sudist si cum ii calca pe toti pe nervi da' o suporta n-au ce face
-Sopranos ca tocmai incepura sa-l dea pe A&E.
si mai am cateva dar la alea nu ma enervez daca pierd vreun episod)
Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!