Fetele din America (81)
Raspunsuri - Pagina 31
ocebine spune:
quote:
Originally posted by Oana_Bquote:
Originally posted by ocebine
Ce e House? Sint aeriana cu teveu...
Nu stii House?????? Misto serialul, io ma uit si pe fox ca au episoade noi si pe USA chiar daca sunt mai vechi
Io n-am HBO dar am prins cred un episod sau doo din Rome cand au avut ceva promotie si-au dat la liber filmele, mi-a placut
Io am multe la care ma uit:
-Charmed pe care cred ca-l stiu pe dinafara dar tot ma uit la reruns.
-Crossing Jordan
-The Closer cu Kyra Sedgwick, imi place de mor accentul ei sudist si cum ii calca pe toti pe nervi da' o suporta n-au ce face
-Sopranos ca tocmai incepura sa-l dea pe A&E.
si mai am cateva dar la alea nu ma enervez daca pierd vreun episod)
Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!
Nu prea am timp sa ma uit la teveu, in plus spionii stau cu okiu' pe mine si daca nu stiu ratingul la show, nu ii las sa se uite (io's sensibilioasa cu privire la copii la violenta...prefer un sarut, ceva intimitate decit sa le arat violenta fizica)....Singurul canal care merge mereu la liber este Food Network (acolo stiu singur ca nu-i nimic violent, in afara de moartea subita a vreunui lobster) si Discovery Kids. Mama se uita la romani dar si ea schimba canalele cind vin stirile cu violuri, jafuri si alte grozavii.
Seara dupa ce culc spionii ma mai uita la teveu dar in general prefer filmele (traisca Netflix)...
Anamaria mama la Nick (9)& Alex (6)
I used to be indecisive, but now I'm not sure.
Ramona J spune:
Eu ma uit la stiri, HGTV, C-SPAN, Travel. De fapt nu ma uit, mai las tv-ul sa vorbeasca singur si daca aud ceva interesant poate ii dau atentie.
Seara ma uit la vesnicele reruns cu Frasier sau ce nimeresc, doar cit sa ademenesc somnul. Mai bine as citi, dar asta e!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Siminaf spune:
Deci se da de Valentine's Day la toti copiii! Si la teacher! Bine ca am intrat sa vad ce mai ziceti, ca altfel se ducea mindrul meu doar cu un Valentine pentru..... o colega.