Fetele din America (81)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Andrado, casa veke iti dau io...vin-o in vizita la mine...ara casa mea 102 ani, si zau ca locuiesc in ea (tcmai ce facuram acoperisul ca auzeam pic-pic-poc)...

Mie mi s-a lipit de suflet Newportu'...mititel asa cum e.

Anamaria mama la Nick (9)& Alex (6)

I used to be indecisive, but now I'm not sure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Fetelor, cum trebuie sa ma pregatesc de Valentine's Day la scoala? Voi cum procedati? Help!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Eu trimit pungulite mititele cu un Valentine inauntru (card mititel luat de la Hallmark) si o bombonica/lollipop. La clasa I se da la toti, deja la clasa IV dau doar la fete (si am un noroc chior ca la Nick in clasa nu-s decit 4 fete).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Io nu dau sweets, o carticica ceva...si-n rest cam asa cum zicea si anamaria intr-o punguta, card etc,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Fetele please help.....

nu mai stiu cine spunea ca taxele de cetatenie se vor mari....incepand de cand?Unde ati citit ca vreau sa imi depun actele sa nu prind scumpirea.Este destul de scump acum dar 675$ mi se pare o suma uriasa pt un document si amprente.

Multu!!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Fetele,

voi ce le luati sotilor de Valentine's Day?
Eu de mi-am comandat un outfit de French Maid pt sotz si o felicitare.Cred ca o sa fie foarte incantat LOL LOL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu nu ii iau nimic si cred ca nici el mie. Nu sarbatorim Valentine's day. Suntem niste moshi plictisitori

Mergi la inceput

Nici io nu iau nimic de Valentine's...hazbandu cumpara flori in fiecare duminica iar de Valentine's are interdictie de la mine (sint de 4 ori mai scumpe si oricum am flori in casa)...

Nu prea imi da imbold sarbatoarea asta...tata ne cumpara mereu cite ceva de 1 Martie...am o bratarica la care ii ia in fiecare an cite un charm si il agat acolo.

Urmariti careva dintre voi serialul Rome de pe HBO? E singurul lucru la care ma uit la teveu si sint absolut "addicted"...ceva ce nu s-a intimplat de citiva ani de zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Fetelor va multumesc. Deci merg shopping!
Blackpanterro, eu ziceam de $675 pentru cetatenie, dar habar n-am de cind pun asta in aplicare. Dar pentru Military nu au fee waiver, ceva? Intereseaza-te.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Nu au ca ne-am interesat, avem un legal office la baza.Singura chestie la ei e ca nu trebuie sa astepti 5 ani ca rezident sa aplici pt cetatenie, poti sa aplici imediat ce ai obtinut rezidenta si dureaza maxim 6 luni sa o primesti.Nu cred ca mai ofera si scutiri de taxe :)

Mergi la inceput