Fetele din America (81)
Raspunsuri - Pagina 28
Siminaf spune:
Mai, voi iar ma prindeti in discutii din astea.... Eu totusi nu pot intelege cum poti aparea frumos imbracat in public (relativ), cum poti avea o masina super si frumos intretinuta, iar in casa ta sa fie mai ceva ca la cocina. Nu pot pricepe.
Edit ca mi-am amintit: avem citeva familii de latino chiar in complex care sint super curati si civilizati. Dar nu sint mexicani, ci din alte tari din America Centrala sau Latina.
Andrada spune:
Probabail ca m-as interesa inainte care ar fi pedeapsa sa angajezi ilegal.
Mie mi-a ramas la suflet Cape Cod desi e cam frigutz, dar daca ar fi si-ar fi sa aleg tot Franta as alege,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
ciuf spune:
Si legala, si ilegala, tot n-as angaja-o. Ca am un colt impotriva mexicanilor. Sorry.
Nu am avut nimic cu ei inainte, dar de cand am fost anul asta in California, in vacanta, mi-am schimbat parerea despre ei.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by ciuf
Si legala, si ilegala, tot n-as angaja-o. Ca am un colt impotriva mexicanilor. Sorry.
Nu am avut nimic cu ei inainte, dar de cand am fost anul asta in California, in vacanta, mi-am schimbat parerea despre ei.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
Eh, ma bucur ca nu-s singura!
AC spune:
quote:
Originally posted by Andrada
Probabail ca m-as interesa inainte care ar fi pedeapsa sa angajezi ilegal.
Mie mi-a ramas la suflet Cape Cod desi e cam frigutz, dar daca ar fi si-ar fi sa aleg tot Franta as alege,
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Facem schimb. Dam si cetatenii .
Ma bag si eu ca musca-n lapte daca-i de kiki si bambus in plus.
Chiar p-aci am la laborator un program de curata discurile seara de seara de tot ce au pus studentii..se cheama Conchita
AC spune:
Eu datorez o pereche de pantaloni comunitatii latino. Conferinta mare si noi popandai la Hilton, Miami Beach. Eu proaspat maritata si pusa pe stat la plaja imi iau o singura tinuta serioasa. Pantaloni lungi, sacou in fine.
Ii scot din bagaj si-n graba mare ii pun pe scaun.. A doua zi dupa micul dejun dau sa-i imbrac... Upsss aveau un model cu picatele roz pe bleumarinul impecabil... Ma frec la ochi... curatase o duduita, cu care palavragii in spaniola ca engleza ioc, caloriferul cu spray continand clor... si-mi dezinfectasera pantalonii...
Ii pun asa pe mine, ma fac ca nu remarc privirile amuzate.... hotelul evident ne-a trimis la mall si ne rambursa una pereche...
iar eu fata buna... si europeanca am declarat... ah super plimbarea de seara o facem pe plaja pana aproape de mall... dupa doua ore de mers luam bus-ul...Welcome to USA
Andrada spune:
quote:
Originally posted by AC
Facem schimb. Dam si cetatenii .
1) O vrei? OK la 7 seara la Notre Dame
quote:
Originally posted by AC
Chiar p-aci am la laborator un program de curata discurile seara de seara de tot ce au pus studentii..se cheama Conchita
vine mei daca va e atit de dor, numa s-o primiti cum se cuvine o sa vedeti voi,
A
Andrada spune:
Hai ca in franta esti chiar trendy cu pantalonii aia acule,
A
Andrada spune:
de fapt cam atit imi lipseste, sa mi se scoale si mie sufletul la ceva frumos, sa vad si eu o biserica de sa moara lumea, o casa mai veche de 50 de ani si sa fie inca locuita, o vale cu parcele, o carare pe munte, sa intru in magazine DIFERITE, sa imi cumpar un croissant bun nu 16 naspa, sa stau la o cafea afara vara si sa vad lume bine imbracata plimbindu-si prichindeii, sa vad batrini la soare stirbi faras a fie homelesi, sa merg si eu o zi cu masina si sa se schimbe odata peisajul
na ca ma lansai,
A
AC spune:
Ti-i dau cu tot cu pasaportul. Ii aduc in sac ca sa nu scandalizam Notre-Dame-ul!
Razi tu razi... da unu simpatic mi-a zis o data ca nu-s frantuzoaica tipica... si eu intreb di ce ... si mi-a zis ca nu-nfloresc peisajul. Auzi tu
Aha revazusi problema... pai vino-n vacanta