Fetele din America (81)
Raspunsuri - Pagina 23
Andrada spune:
Io nu-s cine a inventat bowling alley pentru prunci de gradinita B-day party dar proasta idee... am fost simbata la alta petrecere erau o gramada de prichindei carora li se umflase hernia de la bile, le impingeau, le tirau, le dadeau cu piciorul bietii...uf,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
ocebine spune:
Al Gore pare adunat in intreviuri dar nici in office si nici in campanie nu a fost foarte "pe felie"...pe Clintonitza nu as vota-o sub nici o forma, poate Obama...dar am rezervari...mai vedem cine mai vine la rampa.
Anamaria mama la Nick (9)& Alex (6)
I used to be indecisive, but now I'm not sure.
Oana_B spune:
quote:
Originally posted by corinadana
Sorry Blackp. eu nu pot sa te incurc !!! Mie mi place H. Clinton si ei o sa i dau primul meu vot de cetatean american (wow).
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Si io
Ar fi o chestie sa se schimbe America la 180 grade, Hillary pres si Obama vicepres (desi ma indoiesc ca ar putea iesi formula asta), ca tantalaul asta de acum cred ca dimineata cand se scoala zice "ia sa vedem unde mai putem sa stricam ce este de stricat pana termin mandatul", parca in ciuda face atatea tampenii.
Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!
ruxij spune:
quote:
Originally posted by Oana_Bquote:
Originally posted by corinadana
Sorry Blackp. eu nu pot sa te incurc !!! Mie mi place H. Clinton si ei o sa i dau primul meu vot de cetatean american (wow).
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Si io
Ar fi o chestie sa se schimbe America la 180 grade, Hillary pres si Obama vicepres (desi ma indoiesc ca ar putea iesi formula asta), ca tantalaul asta de acum cred ca dimineata cand se scoala zice "ia sa vedem unde mai putem sa stricam ce este de stricat pana termin mandatul", parca in ciuda face atatea tampenii.
Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!
Ca bine zici! Da' nu crez sa iasa Hillary.
Ramona J spune:
Eu nu stau sa aleg, dati incoace un democrat.
Al Gore are prea mult bun simt ca sa se descurce intr-o campanie electorala. Parerea mea. Dar pare un om extraordinar.
Mie imi place Hillary, am vazut-o in Iowa zilele trecute. Pe Obama nu l-am prea auzit recent. Edwards a iesit si el la rampa.
Richardson e OK, mie imi place si Biden. S-a descurcat OK dupa incidentul cu Obama.
Vedem ce-o fi.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Andrada spune:
Clintoneasca are platforma buna dar are caracter detestabil zic eu...
de aici dubiu existential,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
ocebine spune:
quote:
Originally posted by Andrada
Clintoneasca are platforma buna dar are caracter detestabil zic eu...
de aici dubiu existential,
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle.
Tocmai...zice multe dar nu face nimic (decit flip flop dupa cum bate vintul)...Nu o vad cistigind pentru ca inspira asa reactii in oameni, are o mare baza de antifani (care ar vota orice numai pe ea nu).
Si Richardson e ok...Obama ar avea sanse daca ar avea citiva ani in plus.
Ramona J spune:
Sau daca ar fi alb.
Tocmai l-am vazut si pe Vilsack pe C-SPAN, dar nu suficient cit sa-mi formez o parere.
Dar mai e timp. Oare o mai candida Kerry? Mi-a placut la primaries, inca de cind lumea il lua in brate pe Dean, dar a facut greseli in campanie. Cred ca nu ar mai avea sanse.
De Republicani nu ziceti? Acolo e vreunul "viabil"?
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ocebine spune:
Cred ca ne-am cam saturat de republicani (si zic asa cu toate ca asa's inregistrata la vot)...
Nu cred ca Giuliani ar fi un candidat suficient de bun...ca primar a fost cam despot si cu fitilul scurt