Fetele din America (81)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

quote:
Originally posted by ocebine

Adriana...Ramona ti-a raspuns foarte bine cu Freshdirect...io stau in Glendale, linga tine si ma aprovizionez de la ei in proportie de 90%. Imi salveaza o groaza de timp si este mult mai ieftin decit Union Square Market (plus ca am scapat de carat cu sacosa).

Anamaria mama la Nick (9)& Alex (6)

I used to be indecisive, but now I'm not sure.

Anamaria, welcome back!

Multumesc de informatie.
De la tine auzisem parca despre o ferma de produse organice.. asa e, sau m-am inselat?

Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Multumesc de raspunsuri cu playdate. O sa incerc sa le fac mai mult pe la noi acasa...desi baiatului ii place in deplasare ca are jucarii noi.

O ata intrebare culturala. Ii dau vecinului mincare si as vrea sa fie pomana (e singur n-are pe nimeni si batrin), dar imi tot aduce inapoi odata cu containerele goale si cite o cutie de ciocolata. Eu as vrea sa fie pomana si sa nu-mi aduca inapoi nimic, dar mi-e teama ca daca ii explic ca ii dau pomana dupa intelesul ortodox o sa faca ochii cit cepele...zice ca ii fac voodoo alte alea. Cum sa fac sa primeasca fara sa imi dea inapoi...si daca nu dau de pomana si ii dau numai asa ca mi-a zis ca n-a mincat mincare gatita de 25 de ani de cind a murit sotia, tot n-as vrea sa imi dea nimic inapoi, dar n-as vrea sa se simta prost (eu cred ca imi da inapoi ceva inclusiv thank you note) tocmai ca sa nu se simta ca ii dau degeaba ...
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Andrada...cu pomana e mai sensibil. La inceput eu mentionam ca este "my treat"...(eu aduc mereu la servici) apoi m-au tot iscodit de ce si le-am spus ca este o traditie ortodoxa si am intrat in detalii. De atunci nu ma mai intreaba decit cind mai e Simbata Mortilor si ce aduc

Poate ii spui intr-un fel glumet ca l-ai "adoptat" intr-un fel daca nu vrei sa intri in detaliile legate de religie...si ca iti face placere sa ii faci o mica bucurie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Merci Anamaria...o sa incerc sa vad cum iese, poate nu iscodeste mai mult, sau poate intelege..

iti scriu Pm ca am o nelamurire la sub cu america,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by Andrada

iti scriu Pm ca am o nelamurire la sub cu america,
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

Sper ca nu-s in "big trouble"

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

Aha, Ramona, despre asta era vorba! Nu, nu trimit biletel de multumire ca ne-au invitat la petrecere, dar pe copii i-am auzit plecand cu un thank-you-for-inviting-me, asta dupa ce se "chinuie" sa tot plece de 5-6 ori.

Ocebine, bine ne-ai gasit!

Andrada, eu n-as refuza cutia cu bomboane; as lua-o si as da-o mai departe: dar din dar se face rai, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu am dus de pomana, am explicat obiceiul si au mincat cu totii fericiti. Daca nu accepta e problema lui, gasesti alt suflet care n-are probleme d-astea.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Cum lexi, nu se specifica la ce ora e gata party? Ca nu cred ca am fost la vreunul (de copii) care sa nu aiba orar!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

Asta cu ora de plecat acasa n-am vazut-o decat la party-urile in cadru organizat, adica in afara casei. La cele romanesti n-are rost sa spun ca nu-i cu ora de sosit/plecat ; iar la cele neaose, cand sarbatoritul isi pune casa la dispozitie, n-am primit pana acum decat o ora estimativa, un fel de "dupa 5", dar fara sa se stranga toate jucariile la ora fixa.
E adevarat, sunt mai rare cele de prin casele oamenilor, dar am observat ca sunt preferate (vorbesc din punctul de vedere al copiilor) celor de la patinuar, piscina, pump-it up, miki di si altele.

Despre joaca in alte case, da, si noi o practicam, dar facem, de cele mai multe ori, primul pas: copilul isi alege "victima", eu vorbesc cu parintii, invitam victima acasa, o jucam, o observam (un copil spune foarte multe despre casa in care a fost crescut)... dupa care se inverseaza rolurile.
Pana acum n-au fost probleme, desi, recunosc, am observat o oarecare afinitate catre copii din parinti de alta natie (nu americana din nastere). Dar s-ar putea sa fi fost doar coincidenta.

Mergi la inceput