Fetele din America (81)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ati auzit? Se scumpesc taxele pentru cetatenie, va fi $675. Tocmai am vazut pe internet.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Si adica voi il puteti lasa singur pe cupil in casa straina?
Poate is putin...aiurea...dar mie nu-mi vine sa-l las. Adica am incredere in prietenii de aproape cu care ne vedem simbata, mi-e drag copilul lor si am incredere in parinti...dar in unii straini...mi-e mai greu. Doamne cind m-oi americaniza si eu...
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ANDRADA,hihihi....mei,nu cred ca e chestie de americanizat...e mai mult de fire...nici eu nu cred ca l-as lasa singur pana la vreo 16 ani...hahahah...o sa zica tac-su ca-s nebuna...glumesc,evident...dar tot nu stiu cand oi avea curaj sa-l las cu cineva strain...noroc ca mai am pana atunci,ma obisnuiesc cu ideea...

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Hai mai, nu mai exagerati! Ati vazut ca pun tot felul de intrebari. Nu merge fara mine la persoane necunoscute. Dar poate sa mearga la colegi de clasa, de acum cam stim ce e cu ei.
Cu vecinii e altceva. Vin si pleaca dupa bunul plac, nu programam playdates. Cam cum faceam in Romania.
Sa nu sar prea repede cu exageratu'... Depinde si de virsta copilului. Alexandru are sapte ani si doar de anul asta a putut sa mearga si fara noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Lexi, Andrada,
multumesc de raspuns. O sa caut prin zona.

Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica

Mergi la inceput

Adriana, sa stii ca orice alimentara obisnuita vinde si produse organice. Nu stiu in ce zona locuiesti. In Long Island (parca in Merrick) este Trader Joe's. Whole Foods il gasesti in Manhattan sau in Manhasset.
Mie imi placea sa cumpar de la www.freshdirect.com Home delivery si produse excelente, cele mai multe si in varianta organica. Website excelent, ce imi lipseste si asta pe aici!
Am uitat sa spun ca poti sa mergi la piata, la Union Square Market (14 Street). Vin tarani cu tot felul de produse, inclusiv carne, lactate, oua. Merita. Daca nu gasesti tot ce vrei, Whole Foods e la doi pasi.
Sint multe ferme, le gasesti peste tot. Spre Long Island (mai spre capat), Upstate, in New Jersey. Nu stiu care ar fi pentru carne. Noi am luat legume bune (rosii) din Long Island si mergeam la mere Upstate.
Gata, ca iar mi s-a facut dor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

adriana, este si o ferma de unde poti cumpara pui organici, porc organic, oua organice, legume organice, dar numai ca nu stiu unde e. stiu ca se aprovizioneaza ai mei de acolo.

Mergi la inceput

Am uitat. Piata nu e zilnic, ci luni, miercuri, vineri si simbata. Poti sa mergi oricind, si daca nu cumperi e frumos de vazut. Eu si bradul de Craciun il luam de acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Vai, fetele, sarumana rau de tot.. Multe informatii super...
Incerc sa merg in Manhattan. Eu stau in Ridgewood.

Senchiu

Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Adriana...Ramona ti-a raspuns foarte bine cu Freshdirect...io stau in Glendale, linga tine si ma aprovizionez de la ei in proportie de 90%. Imi salveaza o groaza de timp si este mult mai ieftin decit Union Square Market (plus ca am scapat de carat cu sacosa).

Cu playdate...nici eu nu ii las la persoane necunoscute...deja amindoi si-au facut un cerc de prieteni (si parintii ne cunoastem) si in general se vine mai mult la noi acasa decit se pleaca...eu prefer sa ii am sub oki.

Anamaria mama la Nick (9)& Alex (6)

I used to be indecisive, but now I'm not sure.

Mergi la inceput