Fetele din America (81)
Raspunsuri - Pagina 15
Ramona J spune:
Anky, impozitele sint in functie de venituri. Ai chiar avantaje, ca iti scazi multe cheltuieli.
Nu e scump si nici complicat sa ai o firma.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
anky spune:
quote:
Originally posted by Ramona J
Anky, impozitele sint in functie de venituri. Ai chiar avantaje, ca iti scazi multe cheltuieli.
Nu e scump si nici complicat sa ai o firma.
Ramona,merci.Asteptam informatii concrete de la ministerul de externe,sint chiar curioasa.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
ralu74 spune:
Bine v-am gasit!!!!!
Ma primiti si pe mine in gasca voastra???
Sunt o proaspata mamica de baietel, facem peste doua zile 3saptamani si v-as ruga sa ma ajutati si pe mine cu un sfat.
Micutul a vomitat de vreo 6ori in ultimele 24ore tot ce i-am dat sa manance, a acceptat numai sanul, restul ceai, apa, formula nici nu a vrut sa stie de ele. Cred ca am mancat eu ceva si nu i-a facut lui bine sau cine stie, ca nu am ajuns la medic. Acum se pare ca si-a mai revenit, nu a mai vomitat in ultimele 6ore, dar nu poate iesi cu scaunul singurel, trebuie sa il ajut eu cu termometrul in fundulet.
Aveti cumva vreun sfat? Exista vreun laxativ sau o alta metoda ca sa iasa singur cu scaunul?
Va multumesc mult
Ralu + SERBAN
sinzi_ana spune:
Ralu, bine ai venit si sa iti traiasca bebelusul!!!!!
Eu stiu ca la 3 saptamani nu are nevoie de ceai sau apa...doar de san...Daca a regurgitat, poate ca a papat prea mult, daca a vomat in jet, atunci eu as suna doctorul...
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
CRISMIR spune:
RALU bine ai venit si sa-ti traiasca feciorul!
Si noi am avut probleme cu scaunul cand era Robert asa de mic..aici la varsta asta nu gasesti nimic care sa-i dai,ma refer la supozitoare...mie doctodul mi-a recomandat sa-i pun in lapte cate 2 lingurite de sirop Karo de fiecare data...timp destul de lung ,pana vezi ca s-a reglat....acum,vezi si tu cum iese,daca e nevoie punei la fiecare alaptare daca nu mai rar...acest sirop il gasesti in supermarket,nu la farmacie...e un sirop dulce care se foloseste la prajituri,daca tin bine minte...oricum,cert este ca pe al meu la ajutat mult..si mai e indicat si siropul de prune,tot in cantitate mica...succes cu caca,iar de vomat,eu zic sa-l duci la doctor daca se mai repeta.
SINZI aici doctorii iti indica apa din primele zile,zic ca si puiutilor chiar asa mici le este sete,iar din lapte nu isi potolesc setea ci doar foamea...iar ceaiul de fincen ,de ex., e foarte bun pt colici,poti sa-l dai din primele saptamani,daca are colici.
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url
CamiM spune:
Ralu bine ai venit! Si noi am avut probleme cu scaunul cand era Sofia mica.Nu e nevoie sa te sperii daca nu are scaun in fiecare zi( vorbesc de copii alaptati exclusiv la san).. Sofia avea si la 4-5 zile si doctorita zicea ca e ok, iar pe noi ne-a ajutat supozitorul cu glicerina.Am incercat cu cateva lingurite de suc de fructe (asta cand avea cam 6 saptamani) si a functionat asa de bine ca dat in diaree.Cat privete problema cealalata .. vomita sau numai regurgiteaza? oricum cel mai bine e sa suni medicul dat fiind ca bebe e asa de mititel.
si numai bine!!
Cami & Sofia
poze Sofia
CamiM spune:
quote:
Originally posted by CRISMIR
SINZI aici doctorii iti indica apa din primele zile,zic ca si puiutilor chiar asa mici le este sete,iar din lapte nu isi potolesc setea ci doar foamea...iar ceaiul de fincen ,de ex., e foarte bun pt colici,poti sa-l dai din primele saptamani,daca are colici.
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Ce chestie si noua ni s-a spus tocmai pe dos; sa nu ii dam absolut nimic in afara de lapte ca isi ia din laptele de mama tot ce are nevoie inclusiv lichide...in consecinta nu i-am dat nici apa pana cand nu am inceput diversificarea.
Cami & Sofia
poze Sofia
sinzi_ana spune:
Apa si ceaiul se recomanda la copilasii care papa formula...dar la cei care sug la san le este suficient doar lapticul mamei!!!! (doar daca e canicula, si nici mama nu se hidrateaza bine)...
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
Ramona J spune:
Bine ai venit Ralu si sa creasca mare bebe!
De ce ii dai si formula, nu ai sin suficient?
Eu stiu ca e ok daca are scaun si la o saptamina. Sa aiba consistenta buna si sa nu il chinuie stomacul.
Apa nu trebuie, dar si eu i-am dat citeodata. Ma mai ghidam si dupa fontanela.
Daca voma nu e in jet e ok. O fi mincat prea mult? Daca o tine tot asa suna la medic sa vezi ce spune.
ruxij spune:
Astia de aici nu recomanda apa si ceai. Cand i-am zis eu doctorului de ceai a facut ochii ca la melc, nu mai auzise asa ceva, sa dai ceai la bebelus.
Si al nostru bebe era constipat si noi rezolvam cu suc de pere Gerber. Dar al tau e cam prea mic pt. asta.
Si al meu a fost alimentat mixt, ultima masa era formula, ca la san nu stiu de ce nu mai voia sa curga nimic la ora aia.