Viata in Spania
Raspunsuri - Pagina 12
Ana_m spune:
Unde te muti Olim ????
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
loryna spune:
cum sunt vecinii vostri?noi locuim intr-un apartament si se pare ca toti sunt nemultumiti de cate ceva.vecina din stanga spune sa nu mai lasam cainele pe balcon,ca se ridica cu labele pe balustrada,si ea se sperie,ii e frica sa nu sara la ea in balcon.cainele e total inofesiv,e inca pui,si nu poate sari la ea,doar ii place sa se uite afara.vecinul din dreapta se plinge ca nu-i place cum parcam masina in garaj,ca nu are el loc sa deschida usa bine.desi locurile sunt separate printr o linie si noi nu depasim.toti se pling de cate ceva.ai vostrii tot asa sensibili sunt?
annica spune:
Buna la toata lumea dar ati scris fetelor nu gluma de cind nu v-am mai citit.Vecinii mei sint foarte simpatici si saritori,nu am pobleme si nici nu am avut,deocamdata cu nimeni.Dar poate si faptul ca ne stim de 7 ani are o oarecare influenta.Cum va descurcati fetelor?Sinteti bine?
Ana_m spune:
Eu nu am treaba cu vecinii . E devarat ca si casa in care stam din 5 apartamente , 3 sunt romani , unul e din Chile si in celelat ap nu sta nimeni .
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
kla78 spune:
salutari gagici!
fetelor eu cu vecinii deocamdata nu am nici un fel de problema,cel din dreapta mea e guardia civil si e foarte simpatic,nevasta-sa la fel,iar in stanga nu sta nimeni numai la sfarsit de saptamana,am noroc ca stau la chalet si nu am vecini sus sau jos,dar am stat si eu 4 ani in chirie intr-un apartament si a fost un cosmar,una din vecinele de la acelasi etaj(o pensionara)mereu ma acuza si ma zicea la proprietara ca dau muzica la maxim(desi nu era adevarat)cine dadea muzica la maxim erau vecinele mele de sub mine,aveau 16 si 18 ani iar cand mama lor nu era acasa(tata nu aveau)dadeau drumul la muzica de se zguduia toata casa,evident noi fiind singura familie de extranjeri din 3 blocuri legate noi eram de vina pt orice,apoi tot la acelasi etaj statea o babuta care era mereu la usa,sau la vizor si ne pandea tot ce facem,vecinul de deasupra mea isi batea nevasta aproape in fiecare noapte si numai dupa ora 12 aveau program de lupta,evident tot pe mine ma vorbeau vecinii ca ma bate barbatu' si el saracul venea acasa o zi pe saptamana,si atunci mai mult dormea,apoi erau ei tare curiosi cum avem noi bani sa facem cumparaturi in mercadona si alcamposi nu mergem in DIA ca doar asa fac extranjerii,pana m-am enervat si i-am spus la una ca noi muncim,nu mergem de fieste in fiecare sfarsit de spat si nu luam credite din banca sa ne distram,si in mercadona si alcampo preturile nu sunt chiar exagerate incat sa nu-mi permit un kg de lapte sau un cola,in fine m-am mutat intr-un sat si de o luna muncesc intr-un bar,intru seara la 8 si ies pe la 12-1 noaptea,normal cum barbatul nu e acasa nu poate sa vina dupa mine noaptea cum fac cei al colegelor mele,merg cu masina sa pot sa ajung acasa in siguranta noaptea,ce sa va zic s-au cam ofticat betivi care m-au vazut ca merg cu audi la bar,si au inceput sa-mi reproseze ca cine ma cred eu sa merg cu masina la servici,dupa ce beau 2-3 halbe de bere incep sa-mi zic ca ce eu ma cred una diosa?ca sunt multi spanioli care n-au masina si merg pe jos sau cu autobuzul la servici si eu parca ii umilesc,mie imi vine sa rad si le-am explicat ca nu pot sa merg singura noaptea pe jos ca doar locuiesc la iesirea din sat si mi-e frica,dar degeaba ei o stiu pe a lor,ma intreaba ca daca sunt de 8 luni in satul asta cum am facut noi bani sa ne luam si chalet si 2 masini,si iar trebuie sa o iau de la inceput si sa le explic ca de fapt avem mai bine de 5 ani in Spania doar ca am locuit in alta parte si in acest timp noi am muncit apoi sunt bancile care ne dau si noua hipoteci chiar daca suntem extranjeri in fine asi multe altele dar mai bine ma opresc ca ma enervez si cand imi aduc aminte!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
olim spune:
salutare tuturor
eu ma mut din aceasta localitate, in alta.Am luat o casa in plan de 3 ani si acum e gata.E un triplex de 250 m2 si un patio de 100, si de aceea am decis sa vindem apartamentul de la plaja si sa ne luam o casa mare la 10 km de mare.Voi avea de facut naveta cam 15 minute pe zi, dar am masina buna si nu e problema.
Cat am stat in apartament la plaja, a fost frumos, mai ales ca eram 8 apartamente doar.Cu vecinii, am avut unele mici altercatii, gen, ca parcau pe locul meu, cu toate ca fiecare avea plaza lui, dar a mea era mai aproapede usa centrala si de lift, apoi de cand s-a mutat o familie lituana, s-a cam linistit spaniolul de la parter, care era singurul spaniol din bloc, ca restu de 5 erau englezi.Acum nu mai zice nimic, ca noi am vandut apartamentul unui lituan, care ii pune la punct pe toti sTIU ASTA CA NOI STAM IN CHIRIE VIS-A VIS.
Cat despre invidia spaniolilor, si nu numai e cunoscuta, mai ales in privinta cvaselor s a masinilor.Stiu ca noi in toamna cand sotul era acasa o luna d vacanta, am luat a doua masina noua in 3 ani, si toata lumea se intreba de unde avem banii, ca doar sotul era acasa si doar eu lucram.Sunt fff invidiosi pe straini, dar uita ca ei scot credite pentru a manca bine, pecand noi, incercam sa ne realuizam material, ca doar de asta am venit in spania , nu sa manac in baruru.
Apoi cand ma vad ca vin de la cumparaturi, ikea, alcampo, sau mercadona, se uita pe geam si numara pungile
va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa si o saptamana buna tuturor
LaviB spune:
Multam celor care mi-au raspuns si dat sugestii.
SE pare ca vizita verisoarei mele o sa se amane, din motiv ca....n-are nici un act ro si dureaza pana le scoate.
Chestia nasoala e ca si-a cumparat bilete de avion de acu o luna (ceva ieftin gasit in net) si acu o sa piarda banii.
Asta e!
Va doresc la toate o sedere placuta si cat mai plina de realizari pe acele meleaguri
Lavinia, mami de doua "cocoline": Hanna (16.04.2004) si Thea (22.10.2006)
mihaela77O spune:
chiar asa fetelr,unde sunteti?nu mai aveti nimic de zis?mai povestiti din experientele voastre de acolo,in curand sper sa fiu si eu una de a voastra!DOAMNE AJUTA!asi que por favor....diga me como estas su vida....besos!
mihaela