Sugestie
As avea si eu o sugestie...:Daca s-ar creea un topic pentru comemorari..Vad ca apar dar de multe ori moderatorii inchid subiectele desi poate ca parintii ar dorii inca sa primeasca flori si lumanari in memoria micutilor..Spun asta pentru ca stiu sigur ca,cristina26 i-ar placea enorm ca inca sa existe pagina pentru Paul unde sa se aprinda lumanari..Nu stiu sincer de ce a fost inchis subiectul respectiv...In asa fel cred ca vom putea fiecare sa aprindem cate o lumanare pentru toti micutii si nunumai dupa DC care nu mai sunt printre noi..
Va multumesc
Mircea si Anne
POZE
POVESTEA NOASTRA
Raspunsuri
joxy spune:
Ce ziceti daca s-ar muta la credinte ?
http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=77
Cu respect,
G.
www.siteaudit.ro
anelis4u spune:
Sa nu va suparati pe mine dar nu cred ca e o idee buna..Poate ca sunt parinti care au religii diferite sau sunt pur si simplu atei..Ar fi ca si cum am spune "daca nu ai credinta ,ingerasul tau nu are ce cauta.."..Cred ca la "PRIETENI DINTOTDEAUNA" sau la "GENERAL" ar fi subiectul mai potrivit..
opinia mea...
Mircea si Anne
POZE
POVESTEA NOASTRA
joxy spune:
Pai daca-i ateu ce-l impiedica sa intre la credinte ? ca doar nu-l punem sa se roage/spovedeasca. si chiar in titlul forumului se precizeaza ca forumul este deskis tuturor religiilor.
Sa asteptam si alte pareri/sugestii.
Cu respect,
G.
www.siteaudit.ro
Sheannamp spune:
Eu cred ca ar trebui creat un asemenea topic, ba chiar un subforum daca se poate. O comunitate (chiar si una virtuala) trebuie sa aiba si un loc unde membrii ei sa comemoreze pe cei care numai sunt si sa fie alaturi de cei care sufera (si nu numai cand pierd pe cineva).
Pentru cei religiosi locul cel mai bun de comemorare este biserica, moschea, templul, casa de rugaciuni si asa mai departe. Pentru atei si agnostici si nu numai acest lucru se poate face oriunde in acest forum inclusiv la sufletul credintei.
Nu cred ca vor fi deranjati daca vor trebui sa deschida acest forum pentru a-si exprima compasiunea sau sprijinul fatza de o persoana in suferinta. Ca doar nu sunt luati cu arcanul la convertire!
O alta varianta ar fi forumul "Evenimentele comunitatii"!
Daca se creeaza un subforum special atunci ar putea sta foarte bine atat in cadrul forumului "Timp liber pentru suflet, trup si ochi" cat si la "Anchete si Evenimente"
Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!