All about Constanta (84)
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cornelia/Cornelia.jpg)
Cornelia spune:
Simona . Multa sanatate lui Robert!
LeeAnn, noi l-a cunoscut prea putin pe dr. Fasie. Am auzut lucruri bune despre el, dar nu "l-am testat" pe pielea noastra. Am amanat consultatia pt. maine. Da, vine acasa, din cate stiu eu.
Pupici tuturor copilasilor. Ce au mai crescut! Tania, parca mai ieri era Bibi un bibic mic la tine in brate.
Eu mi-am tuns baiatul si imi vine sa plang . Nu mai e blond si nu mai e dulce. E razboinic!!! Poate ii fac poze zilele astea sa il vedeti.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
jone spune:
adina np
si altadata doar intreaba-ma si internet sa am! ca gasesc eu ceva.
acum mi-a casunat sa gasesc o carte de montessori sa vad ce anume scrie acolo.
jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!
CRIXIA spune:
Alexia are o noua locuinta, ne-am mutat la casa noastra! Mai sunt o groaza de facut, dar putem locui linistiti si sa mai facem si un pic smotru in timpul liber! Dupa prima noapte a zis: " Mami, sa nu plecam de aici!"
Suntem in perioada de acomodare, ultimul test e cel de luni dimineatza, plecarea la cresa.
nastasie spune:
sanzi, as vrea pat normal numai ca el se invarte pe toate partile si trebuie sa-i pun ceva la margine ca altfel il pescuiesc de pe jos.ma gandeam sa fac pe comanda si sa se dea jos zabrelele si sa se faca pat de 1 persoana.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
jone spune:
felicitari cristina!
adriana - poti sa ii iei un pat de o persoana...dar sa fie mai marisor ca oricum va creste si apoi ii cumperi frumos niste stinghii late si la prinzi la holsuruburi ca apoi sa le poti da jos
prioetena mea a modificat patutul clasic a dat jos laterala si cineva i-a prins 2 stinghii pe laterala si arata f estetic si practic
jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dadi_t/dadi_t.jpg)
dadi_t spune:
Crixia, sa fie intr-un ceas bun mutarea. Sa fiti fericiti si sa aveti spor in toate in casuta noua. Ma buucur ca ai gatat-o ...tare ati mai tras si voi...dar important este ca e cum v-ati dorit si mai ales ...e a voastraaaaaaa!!!!felicitari!
Tatiana...sotul meu spunea ca 1 mil e prea mult...hihihi...zgarciti baietii nostri!! Dar e un punct de plecare si ...pe parcurs...ii maresti... bafta multa!
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Noi!
Ce nu poti controla...evita!
sinzi_ana spune:
Simona, dulce foc Samburica!!!!!! Si grasunel...hihi...
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cornelia/Cornelia.jpg)
Cornelia spune:
Crixia, felicitari! Sa fiti fericiti in casuta voastra!
Tatiana, nu am idee de suma. Chiar sunt curioasa ce pareri or sa fie.
Aici sunt cateva poze cu Stefan tuns. Dar sa stiti ca in poze pare mai blond decat e.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
buna dimineata!
Sanzi multumim mult! Pat e lesinat dupa tricoul cu Thomas dupa cum cred ca banuiesti. cred ca nu i-l dau jos in urmatorul cincinal. sanatate, sa scapati de muci rapid!
Adinutza hihihihi ce dulce e Bogdaaan! auzi la el, se ingrasa! si Andrada.....a invatat ceva din faza cu pictatul papusilor, sunt sigura!
Crix felicitaaaaaaaaari multe pentru mutare! super treava ati facut. in mod sigur acomodarea va fi extrem de scurta.
Adriana, si eu zic sa ii iei lui Razvan pat normal. Patrick a cazut de doua ori din el...si atat. si fiind maricel (90cm latime) poate sa doarma in toate pozitiile fara probleme. asa ca nu cred ca trebuie sa iti faci griji.
Cornelia de ce tunsesi copilu'??? oricum e frumos si asa....are fata de baiat mare!
Simonel pupici speciali de la noi.
va pup pe toate, sa aveti o saptamana usoara!
dumitrulaura spune:
TatianaS, pentru o bona cu program normal se plateste de la 4-5 milioane/luna in sus. Depinde si ce face(calca, spala vasele, rufele, gateste ii da copilului de mancare etc.) Dar avand in vedere ca la tine e vorba doar de 2-3 ore maxim pe zi, cred ca maximum 2 milioane/luna e ok asta daca va fi de acord si ea si daca nu-i ceri sa faca si altceva in plus decat sa stea cu copilul.Ti-a recomandat cineva bona sau ai luat-o prin agentie?