ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(4)
Raspunsuri - Pagina 26
gabitu spune:
Boo-Oana am scris in acelasi timp. Eu nu stiu dar am vazut ca fetele care merg la T au. Pune o intrebare la subiectul acela. Sigur ele stiu mai bine, mai ales pentru ca multe dintre ele au sau au avut si endo.
Gabita
lucialu spune:
Nu stiu cum se pune!!!Mi-s mai PROASTAAAAAAAAAAAAEste pe prima pagina la aspirante!Osa ma vezi pe mine acolo ca am fost ultima care a postat.Pozitii sexuale pentru ca sa rami mai repede sau asa ceva gravida.
lucialu spune:
Boo o fata Camea, n-a mai scris din pacate, apare la pagina 3 cred din capitolul asta si spunea atunci ca era gravi in 8 saptamani.Facuse homeopat,poate este din Bucuresti, dar nu a mai aparut.tot La Tutu se operase.Poate Tutunaresele stiu, ca el recomanda pe cineva la fetele care erau din Bucuresti.asta situ sigur.mie nu mi-a recomandat ca eram din TM si nu ma ajuta..Citeste ce scria si ea...
lucialu spune:
Ai vazut.Da cu avionul si fata care s-a enervat ca gresise poz?ATENTIE nu radem de ele, dar este funny ce au scris.mai nasol la mine:ca eu cand am incercat in 2004, nu stiam de DC si nu m-a invatat nimeni, faceam ca la carte,vegetam dupa cu perna sub popou, luam TB-chipurile,calculam cum ma taia capu'ovulatia...Si al meu era terorizat de violourile mele incrancenate.TB o luam punand termometrul seara sub bratCa asa credeam eu ca se masoara...Si atunci eram disponibiliDoamne!!!Lume!! Sa nu faceti ca mine!!!Nici nu ma mir ca n-am ramas gravi si daca as fi avut ceva sanse!!!
gabitu spune:
Lucialu . Fetele ca fetele, avioane, alea alea, dar tu.... cu TB tau seara si la sub brat....
Super tare. Nu m-am mai distrat asa....
Gabita
Boo spune:
Am intrat la "naturiste si Homeopate". Ce ziceti de Maca? Voi ati luat ? Pare ok si am citit mult pe DC de el .. Mai caut dr intre timp