ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flr spune:

lucialu,despre hsg iti pot spune ca nu este o procedura invaziva este doar ffffff dureroasa numai ca nu dureaza mult si e mai bine sa o faci ptr ca esti tu linistita in leg cu trompele sa stii unde pedalezi.aaaaa si merci mult despre informatiile despre dr tutunaru nu aveam nici cea mai mica parere,dar sa stii ca mi-a placut ce am citit in site-ul sau cred ca am sa merg la el cu siguranta ptr ca asa trebuie sa mergem la dr specialisti pe infertilitate,nu asa cum ne vine...pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Flr ma bucur..Bafta!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Flr sa fie intr-un ceas bun si sa iti rezolvi problemele de sanatate. Poate iese cu .
Lucialu ce-ai mai facut? Un de la mine si o .
Pupici

Gabita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Gabitu + inca 5000 de flori de la mine!Eu ti-am spus ce am hotarat. Fara HSG.Acum trebuie sa-l anunt si pe dr.Ma monitoreziez, atent sa spun asa si daca ceva nu o sa fie ok cred ca iau directia Bucuresti. Deocamdata, consultand calendarele, am inceput un jurnal in care am notat de la laparoscopie incoace tot.Ca sa nu uit nimik.Asa voi supraveghea CM si continui homopatele + ceaiurile+suplmentele.Cu dieta sunt in schimbare spre ce trebuie sa fie.Nu este ushor dar...Si ma tin optimista.Acum stiu ca pentru fiecare are Dumnezeu un plan, stiu sigur si va fi bine!Mi-am gasit linistea si sper sa-mi aduca si echilibrul.Te si pe tine si pe fete.
PS Mai este nevoie sa spun ca sotiorul meu mult mult mult iubit este alaturi de mine 100%?
Ma rog ca toate fetele sa fie de la foarte bine in sus!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Lucialu SUPERRR ! Este o schimbare majora de la primele tale postari, in bine . Ma sa iti fie bine, sa iti pastrezi optimismul si starea asta de spirit buna. Aceste lucruri te vor ajuta sa treci peste problemele inerente care apar in aceasta afectiune.
Dieta si homeopatia sunt lucruri bune, fac bine organismului si ce este mai important increderea pe care o ai in persoanele care te ajuta.
Ma mult pentru tine si iti ofer o .

Gabita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flr spune:

de diete specifice si homeopatie inca nu stiu prea multe cred ca ar trb sa ma documentez dar de luna asta am inceput sa iau maca si i-am dat si sotului voi luati asa ceva??am vazut ca sunt multe fetite care il accepta de maca ziceammai fetele dar va intreb daca nu raman ar treb sa fac mai multe invetigatii..nu?eu laparo nu mi-am facut...le-am facut pe majoritatea si cica sunt bine si sotul doar ovulatie haotica dar asta se rezova,am ovulat dar nimic voi ce zice-ti????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Flr , eu zic asa: pai daca te-ai hotarat sa mergi la dr. T. mergi si nu mai sta!daca esti din Bucuresti esti o norocoasa.El o sa "lucreze" pentru tine. O sa vada exact care-i baiu si daca este bai. o sa vezi cum este el.La fetele cu endometrioza, spre exemplu, dupa ce isi termina treaba ce-i revine lui le recomanda homeopatia, iar daca esti din Bucuresti stie si pe cine.La mine nu avea sens ca nu eram de acolo.Dar s-a uitat la mine drept in ochi si mi-o zis:"trebuie un homeopat bun!" E serios, alergat de toate fetele cu probleme si este CORECT sau/si sufletist.Intr-un cuvant este om!Daca voi face bb sigur merg la el.Indif. ca sunt la n km de Bucuresti.Daca raman in tara, ceea ce nu doresc.Este singurul doctor pe mana caruia m-as da cu ochii inchisi.Iar asistentele de la Elias nishte dulci.Una am nimerit mai rea, dar a pus-o la punct medicul rezident care s-a ocupat de internarea mea.si n-am mai avut treaba.mai mult, cand i-am subliniat la dr. ca nu doresc sa-mi scoata nimic fara acordul meu, a fost perfect de acord si nu s-a simtit aiurea, chit ca el chiar asta face:salveaza tot ce poate in burtica.Cand eram internata o fata a facut extrauterina si s-a chinuit si a reusit sa-i salveze trompa.
Homeopatia la mine da rezultate si nu de prost recomanda el la toate.
Bea neaparat complexul de vitamine B, unde intra si acidul folic, vitamina E, poti sa-i dai si sotului, fructe multe, pestele multa
si ca ceaiuri, unele folosesc napraznic, eu am renuntat.Dar cretisoara si coada soricelului la greu.Extract gemopat de mugur de zmeur si de coacaz negru.A! stii unde stau B-urile cel mai bine?In zeama de varza.Maine iti mai scriu, ca iar m-am intins si ma da afara de aici!Daca crezi ca iti sunt de folos cu ceva, oricand cu draga inima si nu uita:NU TE STRESA! ca la bb cica nu-i place.Nu fa din asta o obsesie.El oricum va veni cand va vrea!
Ai incercat sa-ti iei temperatura bazala?asa poti afla, nu cu certitudine, dar destul daca ovulezi si cam pe cand.Eu cred ca toate ovulam.Nu avem chiar asa prob. mari.Tot de aici am invatat cum trebuie luata.Corect.De luna asta voi trece in jurnalul meu si TB.
Te pup si fruntea sus! O sa fie bine o sa vezi!
Gabitu si toate fetele vadulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flr spune:

de ovulat toate cu siguranta eu imi monitorizez ovulatia lunar la echo ptr merg la alt medic problema mea e ca tot nu raman si mi-e frica sa nu fie endometrioza ptr ca eu nu am facut laparo dr meu nu mi-a recomandat-o si la fel si homeopatia nu a pomenit vreodata,ce aud e la voi prima data de asa ceva ,si asta e motivul ptr care vreau sa merg si la dr T sa vad ce zice si el ce recomanda,dr meu nu e specialist pe infertilitate,si nu ma las nici de al meu dar vreau la T ca tare bine mai zice-ti de el,aaaaa si nici eu nu sunt din Buc,si pe langa astea eu tin si o dieta permanenta ptr ca ma ingras rau poate am lipsa de vitam de care tu ziceai,merci si te pup dulce LUCIALU si pe toate fetitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flr spune:

aaaaa si mai am ceva de zis teste de ovulatie nu mai dati banii pe ele ca nu sunt bune de nimic cu temperatura la mine nu a mers mai niciodata ptr eu am trb de dimineata si nu pot sa stau in pat sa-mi iau temp dar dupa mucusul cervical si asta ar fi o alta solutie de depistat ovulatia pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Lucialu un la o fata luptatoare.
Flr daca mergi la dr.T o sa stie el ce este de facut. Tu crezi ca ai endo doar pentru ca nu ai reusit sa fi ? Pot fi mai multe motive printre care si endo. Oricum dr.T este specialist in aceasta afectiune si daca , doamne fereste, o ai o va rezolva el intr-un fel.
Mai stiti ceva de IoanaTugs?
Va .

Gabita

Mergi la inceput