ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Lucialu ma bucur ca esti asa optimista. HSG-ul pe mine nu m-a durut foarte tare, e drept ca eu avusesem dureri crancene pana m-am operat asa ca nu cred ca sunt obiectiva. Cu alte cuvinte eu suport foarte bine durerea. Am luat cu 30 de minute un supozitor si a fost suportabil.
Multa bafta iti doresc si multa sanatate.
Te .

Gabita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flr spune:

endometioza se poate depista prin echo???ptr nu stiu din ce cauza nu raman!!si ma gandesc ca poate asta er fi cauza,dr meu nu mi-a zis nimic despre asta,endometrul este in valori bune ptr ovulatie dar ...daca ar fi ceva in neregula cu el s-ar vede???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Draga Fly endometrioza in mod sigur 100% se vede doar prin laparoscopie, o interventie nedureroasa, sub anestezie totala.Azi o faci si maine iti da drumul acasa.Acum, totul depinde de doctorul tau, care daca cunoaste aceasta boala bine ar avea motive sa te suspecteze de ea. Ai dureri la CM?in timpul contactului? dereglari de CM? stari de oboseala indelungate? Cam astea ar putea sa fie semnele care pot ridica o astfel de problema. Se stie ca endometrioza poate sa existe fara a manifesta astfel de simptome.Si se mai stie ca poate sa fie o cauza de infertilitate, dar nu neaparat.Sunt destule femei care pot ramane insarcinate chiar si cu aceasta boala. Eu nu stiu ce sfat sa-ti dau.Am incercat cata sa-ti raspund.Dar poti cauta pe forum, chiar la inceputul acestui subiect poti afla mai multe despre aceasta boala.Ioanatugsdescrie foarte bine endometrioza la inceputul acestui capitol.Eu spun sa nu te panichezi, ca poate nu-i cazul, si sa citesti cat mai multe despre analize si investigatii, tot pe forum, iar apoi cu calm sa hotarasti ce este mai bine pentru tine si de unde trebuie sa pornesti. Ori sa discuti cu dr. ori sa il schimbi si sa mai vezi si alte pareri.Poti sa mergi si pe infertilitate, la dr. Tutunaru, care dedica pagini intregi pe intelesul nostru in problema aducerii pe lume a bb-ilor.W-urile si .ro le pui tu langa cuvantul infertilitate.
Iti doresc multa sanatate, sa rezolvi problema, dar mai bine sa nu fie nici una, si sa ti se indeplineasca visele cat mai repede cu putinta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Mii de scuze.Iaca o sa aduc mielu' ca te-am botezat!Mesajul anterior este pentru tine Flr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki24 spune:

Buna fetelor,

lucialu te rog sa-mi spui si mie numele doctorei tale homeopat si spitalul sau clinica pt ca as vrea sa incerc si varianta asta.


Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Kiki24,nu stiu din ce localitate esti.Daca esti din Bucuresti atunci trebuie sa intrebi fetele, poate iti spun doctori de acolo.Eu sunt din Timisoara.Clinica este intr-o comuna la Masloc, aproape de Timisoara.De ce au facut-o acolo, nu stiu.Este facuta cu ajutorul nemtilor, nu au pagina de web, dar este ffff buna.Medicamentele sunt de obicei nemtesti si nu numai si o consultatie este de obicei in jur de 600000 lei vechi,inclusiv tratamentul, adica medicamentele, care iti ajung vreo 2 luni.Au si oameni care se interneaza acolo, iar conditiile sunt de departe mai bune ca in spitalele noastre obisnuite. Exista doi medici homeopati, eu merg la doamna dr. Schneider Delia.Clinica se numeste Centrul de medicina integrala- tel. 0256231201 sau 0256231207.Se merge cu programare.Si este bine sa spui diagnosticul, dar si simptomele.Doctorita cunoaste endometrioza.Tesi multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ah ce sunt! Gabitu te rog sa-mi ierti impolitetea si sa imi permiti sa-ti multumesc pentru mesajul inimos pe care mi l-ai transmis.M-o luat euforia si am uitat. Multumesc mult pentru raspuns! Te! Tu cum mai esti? Bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

'Neata. Lucialu cu placere si o . Eu sunt bine. Sunt la faza de analiza pentru un eventual FIV. Sa vedem ce o iesi, in rest citesc si ma duc la tratament la maestrul meu chinez. Mi-a promis ca o sa-mi caute pe site-urile chinezesti detalii si remedii despre endometrioza . O sa va tin la curent cu detalii.
Flr eu zic sa nu te impacientezi. Este adevarat ca endometrioza este cauza de infertilitate dar exista o anumita simtomatologie, asa cum ti-a spus si lucialu. Din pacate, si aici este cazul meu, nu se vede la ecografie . Mie mi s-a vazut doar chistul si atat, in conditiile in care in toata zona pelviana erau aderente. Mult succes si sanatate.
Va .

Gabita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Gabita eu m-am hotarat.Nu mai fac nici un HSG. pai cum vrea sa vada daca am rani de endometrioza in uter?Tu ai mai auzit de asa ceva?Eu stiam ca problema este ca iese afara din uter si in loc sa plece in jos o ia in sus prin corp...Anyway, m-am documentat mai binesi aici si la Tutunaru pe net si nici el nu este de acord cu HSG.Tot laparo este mama lor.Nu ma lasa inima sa merg.Si sunt multe fete ca si tine care degeaba au facut HSG ca tot la FIv se gandesc sau spre se indreapta, daca n-au ramas cu burtica.Si am observat ca unele, care au facut prima oara si erau chipurile OK adoua oara le aveau sigur infundate, macar una, partial,extrauterine...Eu numa cu trompele n-am avut probleme si, sa bat in lemn, sper ca nici de acum.Acum CM regulat pentru prima oara, fara dureri de ceva timp, ma refer insemnate.Si la eco normal, vaginal, consult pe masa nik.Totul ok.Asa ca nu mai fac.Pentru ca se spune ca si la trompe exista o flora cu cili care ajuta oul sa mearga in uter si se poate distruge de la lichidul introdus.Deocamdata iau o pauza si ma tin sub observatie.Cred ca este mai bine.
Eu sper ca tu sa rezolvi problema si ca ori cu cinezii ori cu FIV ori cu amandoua sa te faci bine si sa ai cat mai curand un BB-loi la piept sanatos si sa-ti aduca implinirea si linistea pe care o astepti.Sau mai bine zis nelinistea pe care o incerci acum sa o inlocuiesti cu alta mai placuta.Iti doresc din toata inima mea lucrurile astea, ca prea multa suferinta vad pe aici pe forum si sper sa apuc ziua, cand macar fetele pe care le stiu din citite veti/vom vorbi despre subiecte mai placute.Tedulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Lucialu . Si eu iti doresc sa ti se indeplineasca toate visele, mai ales acela de a avea un . Chiar daca la noi asta presupune durere, necazuri si multe nereusite rezultatul cred ca merita.
Legat de HSG tu faci cum vrei dar la mine m-a ajutat sa nu pierd timpul. Nu am facut-o sa se desfunde ceva ci doar sa stiu daca le sar sa nu (daca le sari te indrepti spre FIV si cum nu intinerim... este mai bine sa facem din timp). Este adevarat ca in timpul analizei poate vedea uterul si observa daca este totul OK cu el.
Sper ca intuitia ta sa fie buna. Multa sanatate si un .

Gabita

Mergi la inceput