trucuri-polidin
Buna fetelor sunt Jeni
Va rog sa imi spuneti si mie ce este cu polidinul asta ca am mai auzit
Am stat si eu luna aceasata cu picioarle pe pereti in zilele ovulatiei si astept sa vedem ce se intampla
Incercam de 3 ani si nimic
In ce zile se face polidin? va pup
Raspunsuri
mBuca spune:
Am facut si eu polidin...se fac 10 fiole, doua o data in perioada CM,
deci in total vei face 5 zile...o sa-ti explice medicul.
In acelasi timp am luat antiinflamator si antibiotic
Tratamentul cu polidin l-am facut 5 luni
La mine nu a avut rezultat.
Iti urez succes
Happiness_4_us spune:
Eu am facut polidin la o 4-5 zile dupa ovulatie, 2 pe zi timp de 3 zile, si asta ptr ca am avut gripa. Ca a avut efect polidinul sau nu, cert este ca in luna in care nu speram sa raman
, atunci s-a intamplat.
Alte pastile am mai luat paracetamol sinus, nurofen raceala si gripa, sirop de tuse Paxeladin si 2 biseptoale, asta ptr gripa.
Nu stiu ce sa zic, la mine asa s-a intamplat.
Nana,
4+Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
AngeliquedeS spune:
Care ar fi explicatia cu polidinul?
De baut nu se pot bea? Eu cand aveam nevoie in raceala, preferam sa le beau, nu ca mi-ar fi teama de injectii ci pentru ca nu avea cine sa mi le faca, iar ca sa ma intzep singura imi era prea mila de mine.... Au un gust ca de petrol, usor dulceag... Nu ca as fi baut vreodata petrol, dar intelegeti voi. Ideea e ca se pot bea, nu mori. dar au acelasi efect?
Pupici 
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
ancadragoman spune:
Fetelor eu am facut 2 luni la rand polidin,odata ptr anexita si odata ptr raceala.
Am facut cate 2 pe zi ,5 zile si nu au avut niciun rezultat.
Dar am vazut c alte fete au reusit sa ramana dupa ce au facut polidin.
Pupicei
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
kla78 spune:
daca sunt fete care le-a prescris medicul polidin pt a ramane gravidute si ne citesc le rog sa ne spuna si noua,eu n-am mai auzit de asa ceva dar l-as incerca fara sa stau pe ganduri,chiar daca la mine nu va avea efect dar macar voi fi impacata ca l-am incercat.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
ancadragoman spune:
Mie prima data la anexita mi-a zis doctora ca daca nu am ramas pana sa fac polidin precis raman dupa,dar nu...
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
kla78 spune:
eu imi aduca aminte ca acum v5reo 5 ani am facut o endometrioza urata de tot si printre multe injectii prescrise de dr am avut si polidin dar evident nu am putut presta si n-am ramas,si la cati medici mi-au dat trat pt bebe nici unul nu mi-a pomenit ceva de ploidin,probabil depinde si de problemele fiecareia,eu l-as incerca,am mai citit pe niste forumuri de aici si de un medicament ovulex,care zice ca e foarte eficient,am dat cautare in google dar l-am gasit in engleza si eu stiu foarte putin engleza,si n-am inteles mare lucru,daca va intereseaza si-l cautati va rog traduce-ti-mi si mie.
Gabitzu37 spune:
Kla, am cautat pe net despre ovulex, se pare ca este un produs natural care echilibreaza organismul din punct de vedere hormonal, regleaza cm si ajuta la producerea nutrientilor necesari pentru fixarea embrionului. Fortifica sistemul imunitar si reduce reactiile la stres creand in organism un mediu intern favorabil sarcinii. De asemenea, se promoveaza si un alt produs numit amberoz care actioneaza similar in organismul barbatului, regland hormonii si ajutand la producerea de spermatozoizi numerosi si sanatosi.
Reclama este foarte convingatoare, suna bine faptul ca sunt produse 100% naturale fabricate dupa standardele FDA (Food & Drug Administration). Dar, cine stie? Ovulex pare a fi un fel de maca, amberoz un fel de branca ursului... Poate sunt mai eficiente si poate merita incercat, dar, de unde sa le cumperi?
Gabi
kla78 spune:
GABI multumesc frumos,uite chiar acum voi intreba fetele de pe forumul de aici sa vad de unde se poate cumpara,dar totusi nu ar trebui prescris de un dr?zice ceva de efecte secundare?

scuze,polidin