Mamici de martie - aprilie 2007 (15)
Raspunsuri - Pagina 27
Katink spune:
Si acuma sa va spun despre noi.
Eu ma simt bine, cu micile indispozitii specifice trim.II. Am luat 5kg pana acuma, mandra zburda si sughite intr-o veselie ![]()
Cu somnul stau prost, ca ma trezeste si Emma sa ceara apa sau mai stiu eu din ce motive si Galusca sa suteze la 2 noaptea 
Incerc sa ma bucur cat mai mult de trimestrul acesta, fiind considerat cel mai frumos, burta nu e foarte mare, ma pot misca in voie, contractii nu am, deci la noi totul pare in regula.
Cautam nume pentru fetita si tot nu ne decidem, vad ca multe dintre voi deja aveti trecut numele bebelusilor la semnatura
, ati scapat de un stres ![]()
Chiar vroiam sa propun celor care se ocupa de lista, nu ar fi mai bine sa treceti si numele bebelusilor in lista de pe prima pagina?
Asa poate ma mai inspir si eu 
Multa sanatate va doresc, fara raceli, fara contractii si savurati din plin ultimile saptamani cu burtici, sunt clipe unice si o sa tanjiti dupa ele.
Sa auzim de bine,
Katink
cu
Galusca si
Dulcineea mea Emma-Andreea
loina_ln spune:
katink in legatura cu scutecele de finet, ai perfecta dreptate. eu nu eram adepta infasatului dar acum mi-am schimbat putin parerea
. am vazut la o ruda, mamica cu bb de 2 luni care adoarme numai infasat. daca adoarme far, tresare si am vazut cum isi mai da cate un pumn peste fata si se trezeste imediat.
cu 
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pr_.png"
loina_ln spune:
am uitat: felicitari mihaelaaaa!!!!!!!!!!

o sa fii o mandra mamica
.
cu 
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pr_.png"
rianna_stef spune:
Andreea iti multumesc mult pentru raspuns;deja am salvat pozele cu patutul tau si sotul se pregateste de treaba ;abia astept sa vad ce iese;oricum am incredere ca va da tot ce e mai bun ,ca doar o fata are tata...
Mihaela felicitari pentru carnet....vezi...niciodata nu e prea tarziu...acum important e sa ai ce conduce:))
[navy]Rianna_stef 25sapt cu bebelusa Alexandra Laura (deocamdata)[/navy]
elyanne spune:
Sutien de alaptat... imi luasem acum 2 ani de la Jolidon. Era 35 ron atunci. Asta e din bumbac si a fost ok... Se largeste (deformeaza) dupa o vreme... e adevarat ca l-am purtat non-stop... si noaptea ca ma simteam mai bine cu sutien decat fara.
Am vazut ca exista si pe site la bebelusultau ... Anita si e 60 ron.
Eliana
&
(30 sapt.) si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
RaisaFudulu spune:
Multumesc Elyanne pentru informatii.....acum dupa vorba aia " eu iti dau un deget tu iei mana toata" - este neaparat necesar achizitionarea unui astfel de sutien?, ajuta cu ceva?
Fetelor ce faceti? Cam liniste azi
RaisaFudulu spune:
Fetelor gravidute din Constanta vad ca aveti lux contra cost 1.000.000 lei vechi pe noapte, este super, arata excelent daca aveti posibilitatea eu zic ca merita. Va invidiez cand ma gandesc la mizeria din spitalul judetean unde urmeaza sa nasc

FELICITARI MIHAELA!