Mamici de martie - aprilie 2007 (15)
Raspunsuri - Pagina 26
rianna_stef spune:
ANDREEEA 20 mi-a placut foarte mult mobila ,in special patutul.E facut la comanda sau e cumparat.Sotul meu se pricepe la mobila si vrea sa faca el patutul si cred ca va fi exact ca al tau.Daca esti draguta vrei sa-mi dai si mie masurile ?Si inca ceva: salteluta pe care infesi bebelul,nu stiu exact cum se cheama ,ai cumparat-o separat ?
25 sapt cu bebelusa
Laina spune:
bravo Mihaelaaa!!!!!!!! dam party!!!!!
vaccine...acum imi aduc aminte..fetele, eu nu imi gasesc dovada de vaccinari...nu e in casa si nici pe la clinica pe unde am facut vaccinele nu e. Am fost si pe la scoli, ma gandeam ca mi-o fi cerut-o pe acolo, dar iar nu e. Ce se intampla in cazul asta??....
RaisaFudulu spune:
Monica_b frumoasa burtica ai, sa fii sanatoasa si sa-ti reziste bebeii la caldurica pana la termen
Aveam si eu o intrebare, recunosc nu am intrebat nicunde....de unde v-ati cumparat voi sutiene pentru alaptat? si cam cat costa aproximativ....acum am inceput sa-mi fac si eu o parte din bagajelul pentru spital am achiziotionat deabia camasile de noapte - 3 la numar sper sa-mi ajunga
Pupici
Diana 27+ 
Laina spune:
ah, si analizele de trim . 3..eu am ordin sa le fac exact pe cele facute in trim . 1, si sa le fac in sapt 32...asa o fi, ce stiu eu...Nu cred sa fie vreo problema, cum nu a fost nici la primele ;)
Elena 24+
Katink spune:
Buna fetele!
Felicitari Mihaelaaa!!!! Eu vin la o bere fara alcool ca doar ce am terminat de sters geamurile, fata harnica ![]()
Ma bucur mult pentru tine ca ai scapat de o grija.
Hainutele, asa cum au spus multe fete trebuie spalate indiferent de unde le primiti sau le luati.
Detergent, am folosit la Emma acelasi pe care il aveam in casa pentru rufele noastre, atata doar ca le-am spalat separat pana la 6 luni, apoi in masina cu ale noastre, la gramada si mandra e sanatoasa tun ![]()
Ajutor dupa nastere, o voi avea pe mama, maxim 6 saptamani, ca mai mult nu il putem lasa nici pe tata singur acasa. Apoi singurele, cu tati care vine seara de la servici si cu Dumnezeu inainte.
Va fi greu ca si Emma e inca mica si depinde inca mult de mine, dar cresc fetele lu' mama mari 
Vaccin antitetanos, aici nu se face. Din ce am citit la prima sarcina, tin minte ca se facea pe vremuri cand riscul era mai mare de a naste in conditii nu tocmai sterile - camp, padure, acasa sau mai stiu pe unde. Probabil unii medici inca il mai recomanda din obisnuinta, cred ![]()
Katink
cu
Galusca si
Dulcineea mea Emma-Andreea
Andreea20 spune:
buna fetele cucuietele
Rianna, patutul este cumparat, m-am indragostit de el din prima....hai sa incerc sa-ti dau masurile, sper ca m-am descurcat sa le iau....deci: latime=75 cm, lungimea patutului (pana in masa de infasat)=115 cm, masa de infasat=60 cm, inaltime=90 cm.
Cand creste bebe mare, patutul se transforma in pat de prescolar cu o lungime de 175 cm si cu masuta de infasat pe post de noptiera.
Salteaua de infasat am cumparat-o separat din acelasi magazin, am dat 90 de roni pe ea.
Daca mai ai neclaritati, fara nici o problema poti sa ma mai intrebi.
Bafta la facut patut si sper sa va iasa cum va doriti....sa pui si poze sa vedem si noi....

Andreea
32 sapt 
karra80 spune:
Salutari la burtici....
Am avut probleme cu netul si calculiciul tot week-end-ul si abia azi l-au facut meseriasii....inca nu am reusit sa citesc tot din urma decat asa in mare sper sa recuperez......noi suntem bine si asteptam cu nerabdare ziua de maine ca avem programare la eco.... sa o vedem pe printesuca noastra....
Analize am facut la 28 sapt hemoleucograma si examen de urina....si au iesit bine......asa ca nu stiu daca mai imi va da ceva acuma....
Bebelina e bine misca mai tot timpul mai ales se supra daca o ingramadesc la calculator si imi da cate una sa ma faca sa stau mai dreapta sa nu oa mai ingramadesc....
Cam atat deocamdata va las ca am programarre la eplilat ca am hot cu cosmeticiana ca de acuma pana la 37 sapt sa merg o data la 2 sapt si dupa aia pana nasc in fiec sapt sa nu ma prinda aia mica nepregatita...nu de alta dar nici nu vreau sa ma gandesc ca ma rezolva asitentele cu alma de ras la amternitate ca imi vine sa ma urc pe pereti....asa ca mai bine sa prevenim....
Karra
32+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
Andreea20 spune:

FELICITARI MIHAELA !!!

Sa-l stapanesti sanatoasa si sa dea Dumnezeu sa nu ai incidente
Andreea
32 sapt 
Katink spune:
Pe langa hainute, nu uitati sa va cumparati si scutecele de finet, prosopele mici sau babetele.
Mie mama mi-a luat finet la metru si mi-a facut patrate de 80/80cm. Sunt foarte utile, le puteti folosi si cand mergeti in vizita la cineva si sa nu puneti copilul direct pe canapeauna gazdei, puteti pune in carut, patut, ca mai dau lapte afara si sa nu murdariti suprafata pe care este intins bebelusul, il puteti infasa usor, nu sarmaluta, ci invelit bebelusul cu scutecelul ca si cum ar fi o paturica si cu manutele pe langa el sau afara din scutecel, scutecul bagat sub bebelus, si o sa vedeti ca la inceput ei tresar in somn si din cauza asta de multe ori se trezesc, dar daca sunt putin inveliti cu ceva usor, chiar daca tresar, adorm imediat ... intelegeti voi
sau o sa intelegeti despre ce vorbesc cand o sa ii vedeti live cum fac
.
Katink
cu
Galusca si
Katink spune:
Pentru cele care nu vreti sa alaptati foarte util e un sterilizator de biberoane. Incap 6-8 biberoane, depinde de model.
Pompa de san eu nu va recomand sa va cumparati inca, riscati sa nu o folositi si sa dati banii degeaba pe ea. Daca vedeti ca aveti nevoie dupa ce nasteti sau ca aveti probleme cu alaptatul cumparati-va.
Stiu multe cazuri - avand-o pe Emma in gasca mamicilor de iulie-august 2005 - care au folosit pompa de 2 ori sau nici nu au scos-o din cutie.
Nici eu nu am luat si am avut lapte din belsuj, chiar daca mie nu mi-au curs sanii deloc cat am fost gravida. In prima luna Emma mi-a luat 1,500kg, unde in medie un bebelus ia in prima luna cca 750g.
Katink
cu
Galusca si