Mamici de martie - aprilie 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancris spune:

Hallo,
Fetelor,va rog din suflet daca ma puteti ajuta cu un sfat. Cum pot sa dau de cineva care stiu ca a terminat facultatea de Turism Eden din Bucuresti..promotiia 1995,este din Pascani si se numeste Lacramioara. Nu as fi apelat la voi,....dar ma rde rau de tot.

Multumesc frumos si din suflet

Ana maria +32 si Radu-Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea20 spune:

buna fetele

Roxanici, la mine bebe este in partea dreapta si simt lovituri numai in partea stanga, lateral cam in dreptul buricului....mai mult ca sigur loveste cu picioarele, cateodata cred ca se intinde si vad cum i-mi iese o galma mica cat o nuca din burta....sper ca ai inteles ce am vrut sa spun

Fetele eu ma simt din ce in ce mai bine.....antibioticu face minuni

Am pus poze cu patutul si sifonierul lui bebe....inca nu e gata camera....mai trebuie sa punem covor si perdea....mai fac poze si atunci.

Va pup pe toate.....sa fiti cuminti....si...haideti sa ne bucuram de putinul timp ramas cu bebeii in burtici.

Andreea 32 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Andreea ma bucur nespus de mult ca isi face efec antibioticul si acum o sa-ti revii

Absoluta pentru raceala in afara de clasicul ceai cu multa miere si lamaie nu prea stiu, daca se agraveaza parerea mea este sa iei oscilococinum. Iti tin pumnii si ai mare grija de tine

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Ancris dute si tu la decanatul facultatii, la secretariat si poate iti da o lista cu cei care au absolvit in 1995 si poate o gasesti acolo sau poate vezi pe cineva cunoscut care te poate ajuta.
Absoluta eu cand simt ca ma ia raceala imi fac vreo doua lamai taiate bucatele cu miere. Poate te ajuta.
Azi am si eu o durere crunta de cap si imi sangereaza gingiile de cateva zile si nu stiu cu ce sa le dau.

Cria cu

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

ancris: ai incercat pe site-ul colegi.ro ?

Pupici, Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Desi ma incearca o pofta nebuna sa fac curatenie in casa, sa spal rufe si sa le calc pe cele care s-au uscat (am zis si de mancare?), nu am rezistat tentatiei de a intra pe forum. Asa ca am citit si eu tot ce s-a scris de cand nu am mai intrat. In week-end am hoinarit si am mers, duminica, prin Praktiker in Brasov sa cautam chiuveta si masca pt ea, dulapioare si oglinda de baie ca ne apucam de renovat baia la inceputul lunii februarie si nu gasisem o chiuveta de dimensiunile pe care le vroiam.

Bebitul meu banuiesc ca este intors cu capul in jos, pentru ca primesc suturi in partea dreapta sub coaste, insa mai misca si in alte parti. Sunt curioasa daca la ecograf mi se confirma banuiala.

Noaptea trecuta am visat ca am nascut. Aveam un copilas de vreo 3, 575 kg dar pe care nu-l vazusem. Ce m-a speriat a fost faptul ca parea atat de real si ca dr ma taiase jos inainte de nastere "ca sa fie sigura", zicea ea in vis si am simtit durerea aceea tot visul. M-am trezit panicata din cauza durerii dar si din cauza faptului ca o alta fata nascuse si ii murise bebelul si ma temeam ca si la al meu i se putea intampla ceva. Stiu ca sunt dese cazurile de cosmar dar eu una chiar m-am speriat!!!

Dureri ale osului pubian am si eu. Nu scrisesem despre ele pentru ca banuiam ca e din cauza mersului obositor. Si, asa cum zicea Mihaela, ma dor si talpile tot de la mers. Nu merg inca leganat dar nici mult nu mai am.

Eu nu am cumparat inca detergent de rufe pentru hainutele lui bebe. Mai testez piata si cumpar ceva bun. Eu, deocamdata, am primit un costumas frumos de la o familie din Spania, asa cum poarta bebeii lor, care, fiind nou, nu necesita spalare cred. De la cunoscuti voi primi dupa ce voi naste, ca aproape toti sunt superstitioasi, in frunte cu al meu sot. Le voi spala la masina, probabil, ca nu stiu cat timp voi avea la dispozitie si pentru asta.

A-propos, pe voi are cine sa va ajute cu bebelul? Sa-i faceti baita, sa-l mai plimbe etc? Eu mizez pe tata, insa nu prea mult. Cred ca voi fi singura pe baricade ca sotul lucreaza intotdeauna peste program si nu vad vreo schimbare rapida mai ales ca primavara-vara are mai multe programari de facut. Asadar voi cum o sa va descurcati? Vindeti-mi si mie ponturi!!!

Mai vroiam sa mai scriu dar mi-au fugit ideile. Revin cand le regasesc! Pana atunci, va pupic!

Rebiana 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancris spune:

Fetelor..daca nu m-as simti ca un elefant la batranete m-as urca in masina si as merge pana acolo. Am incercat pe toate site-urile cu absolventi si degeaba. Am incercat pana si la scoala generala din Pascani...si nimic. Problema este ca eu mai am un bb de 1 an si 2 luni acasa si nu pot sa fac ce as vrea eu sa fac.
Am incercat si eu la voi.....am sperat...

Multumesc frumos

Ana Maria 32+,Radu-Cristian 27.10.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am promis ca dau raportu cand ma instalez la mama si am net... asa ca am aparut.
Ne-am instalat... se pare ca mandra s-a adaptat cu somnu uimitor de repede...
Ma simt bine acum. Ieri, din cauza tambalaului din casa si agitatie sa nu uit ceva important (de parca ma mutam la sute de km) si din cauza drumului (e imposibil sa nu iei macar o groapa in Bucurestiul asta minunat) m-a durut burta si am avut contractii, dar au trecut.

Altceva... nu stiu ce as mai putea sa va spun... nimic nou sub soare... Stau cuminte si astept urmatoarea consultatie si eco. (sapt. viitoare) sa vedem ce mai spune dr.

Ma apuc sa citesc si din urma, ca n-am apucat pana acum.

Eliana & (29 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Buna fetelor !!!

Am revenit si eu dupa o pauza de trei zile ,obosita de atata plimbare,cel mai bine este acasa.
ABSOLUTA pe langa ceai cu miere poti lua paracetamol e singurul ce nu face rau dar trebuie sa fie paracetamol normal(nu sinus sau plus),si cum ai zis ca raceala te-a luat de mana cred ca tot ea trebuie sa-ti dea si drumul asta ca o gluma asa ca ai grija de tine si multa sanatate.
Despre spalatul hainutelor si eu o voi face cu acelasi detergent folosit de noi ,doua limpeziri si calcatul de rigoare.
ELYANE cum te mai simti ce fac bebei?
Am o intrebare eu am scolioza la coloana stie careva daca se poate face epidurala ?
Cam atat deocamdata daca mai imi aduc aminte de ceva revin.
la toate.

LAURA27+ARIANNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Rebiana eu spal toate hanitele indiferent daca sunt nou cumparate sau primite, asa ca sa fiu eu mai sigura. Si apropo de cosmare, nu esti singura si eu am inceput deja si nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi inainte sa nasc.
Si eu am mers de rata si rade sotu de mine.

Cria cu

25+

Mergi la inceput