Mamici de martie - aprilie 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

buna dimineata

am venit la raport , doar am promis solemn.

sunt la servici si MOR de somn, azi noapte nu am dormit prea bine si cand a sunat ceasul am vrut sa dau cu el pe geam.

ce fain ce cele care stati acasa si numai mergeti la servici.
eu as vrea sa mai merg si februarie la lucru si din martie sa stau acasa( DPN 22.03.2007), dar de la vrut la putut mai e mult.sper sa nu vina geru si ghetusul ca atunci chiar cred ca voi ramane mai repede acasa.

bb e bine , misca non stop, numai are stare, ce o face acolo in burtika numai el stie, ca ma loveste prin toate cele si mai ales in vezica de nu stiu cum sa ajung mai repede la WC DE FRICA SA NU FAC PE MINE.

o fii si bb al meu cu capul in jos?
abia astept ziua de 25 ianuarie sa merg la Dr. sa il vad.

fetele ....stati linistite ca si eu sunt PARANOICA, exemplu: "de ce nu misca acuma?, de ce sta numai in stanga?, de ce ? de ce ?".....ca ma apuca plansul si disperarea si intr-o seara am carat vreo 2 plase mai greute si toata seara am stat si ma rugam la burtika sa miste bb, si el banditu nimic, pana intr-un tarziu i s-o fii facut mila de mine si mi-a dat un sut asa mai finut si am dormit si eu linistita..

va pup, in cazul in care numai am timp sa intru sa mai scriu VA DORESC UN SFARSIT DE SAPTAMANA LINISTIT SI FARA PERIPETII SI DURERI!

30+ cu bb Eduard Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

De luni o sa stau foarte putin la serviciu. Am gasit o fata si sper sa nu ma dezamageasca. Azi vreau sa gatesc. Mi-a trimis bunica zeama de varza si costita afumata (eu fiind olteanca get beget)asa ca o sa fac o ciorbita de afumatura in zeama de varza si cred ca varza la cuptor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Multumesc fetelor pentru incurajari

Azi m-am trezit foarte bine dispusa, cred ca era si normal

Elipower eu nasca cu Dr Elena Ebanca si sunt foarte multumita de ea. Raspunde la toate intrebarile, dar sa stii ca daca nu am intrebari este tot expeditiva. Se asigura ca e totul in ordine si gata. Dar eu ma duc cu listuta de intrebari si-mi raspunde la toate.
Ecografiile mi le-am facut la Camen, ma mai duc in sapt 32....a tu stii tarifele de la spitalul 1, ca si tu tot acolo o sa nasti parca Tanase acolo este nu?

FEtelor noi suntem bine facem gimnastica la prima ora si avem aceeasi problema ca multe alte gravitute cand pune mana tati pe burtica liniste totala. Cateodata as vrea sa simta si el ca sa nu zica ca sunt paranoia

Azi mergem la plimbare ca sa profitam de timpul frumos de afara

Acum merg sa fac putina ordine si sa bag o masina la spalat

Pupici pe burtici
Diana 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Bianca-m frumoase hainute, esti o adevarata maestra! Pentru cultura mea generala le faci cu andrelele sau cu inglita?

sori1980 foarte frumos caruciorul, bebelina voastra o sa fie tare draguta in el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Va spuneam ca si eu am greturi mai des si stari de voma. Nu mi-am facut nici o secunda griji ca ar fi ceva anormal mai ales ca bebelul imi trage suturi in ficat, stomac si atunci cand mananc se impinge in organele respective. Dealtfel sarcina se mareste si starile acestea pot aparea frecvent acum. Asa ca fetelor care aveti aceeasi problema nu cred ca e cazul sa va faceti griji. Voi intreba si dr atunci cand merg la control, oricum.

Rebiana 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Gabdyd eu am aceiasi problema cu tensiunea joasa si palpitatii, eu mai sus am descris situatia - adica nu e de bine, intreaba medicul de familie, sau ginecologul sa-ti dea indreptare sa mergi la cardiolog - mie mi-au dat tratament - si toata chestia asta dintr-o data mi-a schimbat profilul spitalului unde voi naste, adica tre sa fie la nastere si medic cardilog specializat pe gravide. Intreaba medicul despre problema ta - sa vezi ce spune al tau.Eu merg saptamina viitoare la alt medic sa ma consult si itit voi spune ce opinii au si alti medici

pozele mele cu burtica si fara

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

burtici
noutati nu avem am intrat sa salutam,
referitor la date si poze cred ca roxanici a explicat perfect , nimic nu e sigur

Alexa30+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

salutare burtici!!!

am intrat in luna 8 de doua zile cu niste dreri inghinale pe care nu le-am avut pana acum, parca m-ar fi cracanat cineva si acum nu mai pot sa-mi apropii picioarele, cam asa e senzatia, trebuie sa merg cracanataaaaaaaaaaa.... deci , s-au deplasat oasele de la locul lor?

astea sunt ultimele vesti de la mine, neplacute...

ARISA, bravo pt circumferinta burticii esti pe locul I pe podium; oare MONICA cu pinguinii ei sa te intreaca??? ce zici Monica ne dai si tu masura ta???

LAURA OANA? TARE naspa cu atatea greturi, si la inceput si acum...

33+3

Mergi la inceput

ALIONA ce bine ca te-ai gandit si la noi, asteptam cu nerabdare noutati despre epidurala, eu tocmai am aflat de la o prietena care a facut ,ca are, dupa sase ani, dureri graznice de spate, ramane blocata nu-si simte partea de jos; mi-a zis sa ma gandesc bine ca e doar un moft, cum au nascut atatea femei, de cand e lumea si pamantul....

mult mai important e in momentele alea sa stii sa respiri...

Mergi la inceput

ABSOLUTA suna bine ciorbica ta si trebuie sa fie si buna, imi plac afumaturile....iaamii, stiu ca nu sunt sanatoase; cred ca la ora asta orice e bun, mi-e o foooaaameeee...

numai eu mai sunt la ora asta????????? ce faceti ; ati mancat bine si acum va faceti siesta????? treceti la treaba fetelor...

33

Mergi la inceput