Decizie gresita
Am o problema..daca e cineva sa ma ajute.
Am primit decizie de la DMSSF cum ca inceteaza acordarea stimulentului de 300 ron.Eu aveam dreptul pana in februarie.E greseala.Am sunat si mi-au spus sa sun dupa 20 ian ca li se lucreaza in rogram si nu au cum sa intre sa verifice.Problema e ca in Decizia primita spune ca pot face contestatie in 30 zile daca nu la tribunal.Daca sun pe 20 ian sunt trecute cele 30 zile de la data deciziei.As vrea sa fac o contestatie ca daca nu mai recunoaste nimeni ca am dat telefon?Stie cineva cum sa compun contestatia?
Multumesc,
Lorellay
Lorellay si Scumpy Codrin
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15
Raspunsuri
eimotto spune:
Domnule Director,
Subsemnata ... (nume pren adresa bi cnp) am primit in data de ... adresa cu numarul ... prin care mi se aduce la cunostinta ca inceteaza acordarea stimulentului de 300 ron incepand cu data de ...
Prin prezenta va solicit reanalizarea dosarului avand in vedere ca eu trebuia sa beneficiez de acest stimulent pana la data de ... conform ...(nu stiu ce argumente, banuiesc ca data de nastere)
Anexez la prezenta copie a urmatoarelor acte (ce consideri necesar in sprijunul tau).
Va multumesc(sau cu stima)+ data+semnatura.
Domnului Director al DMSSF (asta in josul paginii)
Nu uita sa fie in 2 ex si sa ceri numar de inregistrare si pe exemplarul care ramane la tine. Poate intrebi si in cat timp sunt obligati sa iti raspunda.
Mult succes
Mamica de Iulia (06.02.2004) si 23(cred)
Lona spune:
Poate pentru ca de la 1 ianuarie nu mai e 300 de lei, ci doar 100, si plata acestui nou stimulent are alta baza legala?
Mercedes spune:
lorellay- scrie ca la ei se face in cele 30 de zile contestatia?
- nu cumva in contencios administrativ?
lorellay spune:
Decizia poate fi contestata in termen de 30 de zile de la comunicare la DMSSF.In cazul in care sunt nemultumita de solutionarea contestatiei, decizia poate fi atacata la tribunal in termen de 30 de zile de la comunicarea solutiei contestatiei potrivit prevederilor legii contenciosului adminstrativ
Lorellay si Scumpy Codrin
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15