Piatra Neamt - Perla Moldovei (13)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

quote:
Originally posted by lunna27

neata!!

Multam de cafea Criss!Ma bucur ca fata ta e mai bine,trece-o pe ceai de musetel cu miere de albine,cred ca ii va da drumul la burtica!

Adriana ma bucur ca ati ajuns cu bine!Te mai asteptam la povestit!

Carmen ce face Ares?E mai bine ?L-ai trecut pe antibiotic??Chiar ma gandeam si eu ieri la o cura,in utima saptamana am mancat cam mult si parca se vede,trebuie sa iau masuri,am dat peste o dieta,treb sa o iau de la cineva,si nu pare grea deloc.Aseara chiar am vazut pe discovery un documentar despre dieta Atkins,cica multe personalitati o urmeaza pt ca poti manca si carne si mai multe...Eu nu stiu daca as putea fara dulciuri

Laura la puiuti ca tare dragalasi sunt,ma intrebam,oare cum ii hranesti amiaza sau in general,pe amandoi odata???

Lora ai mei cei mici sunt bine,lui Ana ii mai dau antibiotic pana maine,si gata(mi-a zis dr sa-i dau 7 zile).Tu ce ne mai zici?Cum va mai distrati?

Mira ma bucur ca ati petrecut bine!

Ionela mama nu se simte bine,maine merge sa faca o colonoscopie,e umflata in continuare undeva acolo si de aia se duce sa vada totusi despre ce e vorba,nu stiu ce sa zic,numai ghinion a avut,si sarbatorile au fost aiurea ca nu s-a simtit bine Sa vedem maine ce va fi.Unde pleci,e in interes de serviciu??

Ianusca ce mai face Ian??

Noi am fost ieri la bunicii mei,pe valea muntelui(Hangu),dupa barajul de la Bicaz,mai sus,Ionela sigur stie ,a fost super,mai ales ca vremea a fost frumoasa si calda.

Care ati fost pe la patinuar,e frumos??

Dana si cei mici

Dana, multa sanatate mamei tale! Sa dea D-zeu sa scape de necaz... si plec cu serviciul, in Portugalia, la un training...

Va pup dulce si vb peste o saptamana!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasacarmen spune:

buna dimineatza fetelor!!!
cafeaua e aproape gata...treziti-va
ionella3003 bafta si distractie placuta
sa ne spui si noua cum e Portugalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

neata buna!

Ionela drum bun si asteptam sa ne impartasesti impresii!!

Carmen merci frumos de cafea,acusica ma duc sa o fac,fata mea inca doarme,asa ca am profitat sa intru putin sa va salut

Dana si cei mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neataaa!!! Carmen, multumim de cafea! Bafta azi cu seful...mi se pare cam cretin omul asta, eu nu stiu cum il suportati. Eu lucrez la o firma particulara si nu sunt obisnuita sa suport nimic, dar daca as mai lucra si la o institutie bugetara....le-as arata eu lor! Eu nu stiu ce fel de calm ai tu de suporti, reorienteaza-te sau fa ceva sa scapi de seful ala! Chiar nu se poate face un raport la superiori? Eu nu as putea sa tac...sunt cam rebela de felul meu si destul de iute la manie, cum s-ar zice!

Ionella, Portugalia???!!! Bravo! Ne iei si pe noi? Sa faci multe poze! Bafta!

Ana, ma bucur ca v-ati simtit bine si ca e ok Casandra!

Dana, spor la facut lectii......e abia inceputul! Cat despre urmatorul la mine...inca nu ma pot hotari...

Criss, cum sta Andrada cu dragostea? Tu ce crezi? Am plecat eu atunci de acasa fara sa mananc inainte? Nuuuuu...dupa, bineinteles! Si dupa ce am nascut si i-am zis medicului ca mi-e foame se uita el la bubulina mea care deja isi bagase doua degete in gura si zice: e clar, e a ta, deja ii e foame!

Laura, te-au ingropat strumfii in haine? A mea aseara la 9 fara ceva voia afara...

Pisicuta, mira_m, nu ne mai scrieti nimic?

O zi buna!

Lora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Buna dimineata fetelor!
Lora, eu va citesc in diagonala, ca nu prea pot sa-mi fac timp de scris. Se apropie finalul de semestru si sunt destul de prinsa!Oricum va pup pe toate si va urmaresc destul de des!

Ionela, drum bun si vreeeem pozici!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Lora iti spun din experienta ,ca diferenta mare de varsta intre ei nu e tocmai buna,Paul saracutul,trebuie sa-si tina toate caietele,cartile,jocurile sau jucariile ascunse de sora-sa,e tare nasol asa

Va las ca treb sa ajung pana la Savinesti,la vechiul job,treb sa-mi iau cartea de munca...

Dana si cei mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasacarmen spune:

FETELOR!!!!!
Surpriza surprizelor!!!!
Dimineatza m-a laudat seful
Ca sunt singura care a lucrat corect...bla bla bla bla
Probabil a ajuns la urechile lui ca imi caut altceva de munca...iar daca plec eu...investitiile le face el...si fetelor...credeti-ma ca e de munca si cine mai termina Zuma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Haha, bravo, Carmen! Felicitari! Saracul, cred ca e stresat de ce viitor sumbru l-ar astepta...asa-i trebuie!

Lora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna fetelor. Eu sunt la servici si am intrat in priza de dimineata , da abia mi-am baut cafeaua.
Ati auzit ca s-a deschis Kaufland-ul? Am sa ma duc si eu diseara sa vad cam cum e.
Andrada nu mai spune nimic de amorez. Oricum am aflat ca ziua lui e prin martie asa ca ... mai are de asteptat .

Mai stau un pic si ma duc la croitorie sa imi scurtez o pereche de blugi. Am mai fost odata dar nu mi-a scurtat suficient.
Lora ne apucam de treba?

Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by crissandrada

Buna fetelor. Eu sunt la servici si am intrat in priza de dimineata , da abia mi-am baut cafeaua.
Ati auzit ca s-a deschis Kaufland-ul? Am sa ma duc si eu diseara sa vad cam cum e.
Andrada nu mai spune nimic de amorez. Oricum am aflat ca ziua lui e prin martie asa ca ... mai are de asteptat .

Mai stau un pic si ma duc la croitorie sa imi scurtez o pereche de blugi. Am mai fost odata dar nu mi-a scurtat suficient.
Lora ne apucam de treba?

Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson

Criss, eu ieri am vazut o pancarda la ei pe magazin unde scria ca pe 25 e inaugurarea!

Eu plec cu copii in parc pe la 11, Ana, Dana .. nu aveti chef?

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput