Piatra Neamt - Perla Moldovei (13)
Raspunsuri - Pagina 11
LoraG76 spune:
Carmen, bafta cu dieta, iti tinem pumnii! Eu nu am vointa deloc...la mine toate sunt bune pana imi zici ca n-am voie sa mananc nu stiu ce sau nu stiu ce...mancarea e una din pasiuni...
Da' ma supar eu intr-o zi si o sa va intreb care-i treaba cu dietele astea...
Lora
Laura25 spune:
Buna!
Mai bag un pic nasul pe aici cat dorm copii.
Ionella multumim!
Si mie mi's dargi de mor cand sunt asa cuminti si se joaca frumos.
mira am vazut o pancarda mare pusa pe Koufland cum ca deschid pe 25.01 la ora 7.
Lora, multumim, copii sunt bine. Dac aai timp sa te uiti si al link-ul cu filmuletele noi puse de mine, ii vezi si ce fac, mai exact
. Eu i-am scos ieri pe la 17 si azi pe la 11 pana in parc la Aurora, dar ei inca nu fac scandal ca numai sunt alti copii. Deocamdata, fiecare isi vede de treaba: un pic de dat in leagane, un pic de topogan, niste degete bagate in nisip, scrijeliri cu batul prin pietris ... si cam atat. Nici ei intre ei nu prea stau de vorba cand iesim afara.
Dana ma bucur ca sunt bine copii, dar imi pare rau ca mamei tale ii este in continuare rau. La patinoar nu am ajuns, dar pana in martie, cine stie!?
Copii incerc sa-i hranesc pe amandoi odata. Ii pun in scaunele de masina sau, mai nou, pe scaunelele lor mici din plastic si o lingura la unul, o lingura la celalat, pana e gata castronul. Asta e varianta ideala, ca intre timp se mai plictisec si mai pleaca, mai vin inapoi. In general masa de fructe si iaurtul de seara il mananca fara comentarii si intreruperi. In ultimele zile mananca f. bine si stau linistiti ca le pun Beby Einstein la calculator si stau cu ochii acolo, nici nu stiu ce mananca
. Dar daca nu prea le place sau au miscorici, ii pun pe rand, ca sa am cum sa le asigur si "distractia" (citim o carticica, scriem pe tablita magnetica, ne jucam cu o jucarie, ceva...).
Criss cum merge RDS-ul? Mi-l recomanzi si mie, sau sa mai astept, sa mai vad daca apar probleme?
Ana, ianusca, voi ati auzit ceva de alocatia asta de 2 mil, se da din ianuarie, sau abia in februarie? Sau nu se da deloc?
Carmen, spor la dieta! Eu nu pot tine diete. Am zile cand mananc 2-3 cafele si o jumate de felie de paine ramasa de la copii, dar daca imi rasare ideea ca nu am voie sa mananc, apoi sa te tii ce foame cu lesinuri ma apuca! Eu cel mai bine am slabit asta vara cand bagam zilnic 1 ora jumate-2 ore de plimbat copii cu carutul prin oras. Mergem de nebuna jumate de oras, in ritm alert. Acum m-am prostit si beau cam o bere in fiecare seara, seminte, biscuiti cu crema si croisante cu ciocolata (toate dupa ora 22
).
Laura
de shtrumphi,
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
LoraG76 spune:
Mai fetelor, eu tot am mai citit cum a mai nascut cate una din noi asa ca m-am gandit sa va povestesc si eu cate ceva. Si asta e si apro-pos la diete...
Eu am mers la un medic in Iasi si acolo am si nascut. Si ca sa nu nasc pe aici am ales sa stau cu o sapt. inainte la rude in Iasi si sa merg la spital atunci cand e cazul. Am si nascut f. usor, de altfel, mai mult multumita medicului decat mie, ca a stat langa mine si mi-a explicat mereu ce sa fac si mi-a mai si bagat o injectie pt. dilatatie desi aveam si calciu in vena la greu sa nu mi se faca rau. Dar cu o singura chestie m-a enervat rau de tot: NU MI-A DAT VOIE SA MANANC!!! 

![]()

Si mie-mi era o foameeee....si bebe voia afara, da' mie tot imi era foameeee!!! Cam asa aratam eu insarcinata:
86kg. A, si pe langa asta mai aveam putin si nasteam si acasa...hehe...ce-as mai fi ras de sotul meu...i-as fi facut-o, nu? Venise la Iasi si dupa ce batusem amandoi pe jos tot orasul, eu cu contractiile de rigoare, el: hai la spital, eu: astea nu-s contractii, la alea te doare de mori (asa imi imaginam eu) el: atunci hai acasa sa te odihnesti; eu: vreau spanac si piept de pui de la kosarom, hai sa cumparam; el suna la o colega de-a mea care abia nascuse, cad de comun acord ca alea-s contractii si ca oricum nu trebuie sa mananc ca tot imi scot aia mancarea afara, in fine, ajungem acasa cu toate cumparaturile de rigoare. El: hai la spital ca daca nasti acasa mi se face rau (era alb ca varul) eu: intre 2 contractii ( am aflat dupa aia ce erau) care erau deja din 4 in 4 minute: nu merg pana nu mananc; el: tu n-auzi ce a zis Bia, ca nu ai voie sa mananci? eu: ba daca mie mi-e foame eu tre' sa mananc. etc.etc. Pana la urma ma convinge lumea sa plec si eu la spital cu bagajul de rigoare ca zic ei, o sa nasc acum. Eu: ce sa caut la spital daca nu mor de durere? Ceilalti: pai daca ai contractii din 4 in 4 min.? Acusi nasti! Eu: da' nu mor de durere, nu nasc. Vreti sa ma fac de toata rusinea la spital, sa ma trimita acasa cu tot cu bagaj? Precizez ca medicul imi spusese ca daca am contractii din 10 in 10 min. tre' sa merg musai la spital ca nasc. Dar eu credeam in mintea mea in colturi colorate ca la contractii gata, mori de durere...cand colo, nu era chiar asa. Asa ca in mom. in care am ajuns la spital si m-au consultat, m-au internat ca aveam deja dilatatie si bebelina se grabea sa iasa. Ma intreaba dr.: cand ti-am zis eu sa vii la spital? Eu: cand am contractii regulate, din 10 in 10 min. El: pai si de ce n-ai venit? Eu: pai daca n-am contractii! El: da' astea ce-s? Eu: nu-s contractii! Si dupa ce am nascut ma intreaba medicul: cum te simti? MI-E FOAMEEEEEE! Cica asa element n-a mai avut ca pacienta! Auzi, o intrebi cum se simte, nici nu s-a dat jos de pe masa si-mi zice ca-i e foame. Mi-a zis ca-s pacoste la casa omului. Trebuie sa va spun ca pe tot parcursul sarcinii cand stia ca merg la control imi cumpara cate o banana, ca sa-mi taca gura! Gata, ca vorbesc ca o moara stricata ce sunt.
Lora
crissandrada spune:
Lora frumos povestesti. E bine ca ai nascut usor. Ai mai apucat sa mananci sau ai mancat dupa ce ai nascut?
Laura sunt multumita de RDS dar pot sa iti spun doar de internet ca telefonul inca nu l-am pus in functiune. Luna viitoare imi expira contractul la Romtelecom si atunci il voi pune in functiune.
Uite ca la televizor sunt 2 surori de 15 si 16 ani care sunt insarcinate fiecare cu ' cineva' . Doamne, doamne....
Criss
si Andrada
(12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson
ana1980 spune:
Fetelor va multumesc pentru urari. Ieri a fost frumos, ne-am distrat, chiar daca nu am stat prea mult. Casandra s-a jucat tare frumos cu finutza noasta. Au dansat, s-au pupacit, jucau cucu-bau, chiar nu mi-a venit sa cred.
Casandra e ok. Alergia a fost inceputa de Stodal si continuata de antibiotic. Deci duminica iar ne-am intalnit cu dr. de fam. Dar acum ne-am linistit ca sigur a fost alergia, si a trecut deja. Am scapat de toate medicamentele ce trebuia sa le luam. Azi a mancat mai bine, deci eu zic ca ne revenim.
Dana ce mai facetzi? Pe unde umblati?
nastasacarmen spune:
BUNA FETELOR!!!
Azi am fost de-a dreptul nesimtita si am plecat la 16.30 de la servici! M-am cam enervat pentru ca seful daca puteti sa va inchipuiti era cam abtiguit
si a inceput sa urle prin birou cat de neserioase suntem noi![]()
Partea frumoasa este ca dupa ce a plecat am descoperit ca omul inchide balanta fara sa verifice conturile si sunt cateva greseli nasoale
Abia astept pana maine sa vad ce fata face cand ii aratam![]()
Ares nu stiu ce are e super mofturos acasa iar la cresa imi spun asistentele ca nu are nici o problema se joaca toata ziua si e super fericit ...si le cred- pentru ca de fiecare data cand a fost ceva mi-au spus.
Cred ca vrea parteneri de joaca si acasa...![]()
Azi cica a sarit din patutul lui in patutul unei fetite
si erau astea disperate ca nu-l gaseau

cred ca s-a indragostit
in rest toate bune
azi am tinut dieta
sa vedem maine-de fapt....sa vad eu pana maine dimineata ce se intampla
lunna27 spune:
Helo
Ana noi suntem pe acasa,am mai scris cate ceva cu Paul(cifre ,litere
),soata e dusa cu fata pana la tara,ca altfel nu avea Paul liniste sa scrie,e nasol de tot asa
Ma bucur ca v-ati distrat si e bine ca nu ati avut probl. cu cele mici ![]()
Carmen poate ca lui Ares ii mai trebuie o surioara,de e asa de amarat acasa ![]()
Lora ma bucur ca ai nascut usor,deci o sa-ti fie invatatura de minte la urmatorul ![]()
Dana si cei mici 
nastasacarmen spune:
Toata lumea spune de o surioara...sau un fratior...
dar deocamdata nu ma simt in stare
poate peste vreo 2 ani
nastasacarmen spune:
hei!!!!
dormiti deja?
ares parca e bagat in priza
fuge de nebun prin casa...acum am si eu 5 min libere ca s-a dus sa-l calareasca pe taica-su