bucurii de sept-oct 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gracie spune:

quote:
Originally posted by mexxa

Gracie e super numele vostru de familie... "Hannah Janho "..sotul tau ce origine este..?

Andreea mamica de ingeras luptator
Sebastian-Mihai 10.09.2006
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...

e nascut in israel, la ierusalim, apoi a plecat in state de la 14 ani. si de vreo 3 ani e in romania, langa frate-su, s-au combinat la o afacere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Fain...sa purtati numele sanatosi..acum inteleg si faza cu botezu cu Ierusalimu.....

mamica de ingeras luptator
Noi avem ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Inni bine ai reaparut...

mamica de ingeras luptator
Noi avem ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Beatrix, iti scriu eu ca am o hartiuta de la Primarie cu ce mi-a trebuit. Eu am pregatit dosarul, dar nu l-am depus, inca.
ACORDARE INDEMNIZATIE CRESTERE COPIL (800 RON) SAU STIMULENT (300 RON)
1. Cerere tip (vezi Anexa 1) - ti-o da de la ghiseu la Primarie
2. Originale si copii dupa actele de identitate (buletine sau certificate de nastere) a membrilor familiei;
3. Adeverinta eliberata de angajator, din care sa reiasa indeplinirea conditiilor de stagiu de cotizare - STAGIUL DE COTIZARE - UN AN INAINTE DE NASTEREA COPILULUI;
4. Adeverinta eliberata de angajator de unde sa reiasa nr. de zile lucrate/CO/CM, pentru fiecare din lunile din perioada stagiului de cotizare;
5. Cerere de acordare a concediului pt. cresterea copilului pana la 2 ani (aici iti da de la unitate nr. de inregistrare si semneaza conducatorul unitatii- completarea asta imi apartine).
6. decizia de suspendare a contractului de munca sau act aditional la contractul de munca, incepand cu a 43-a zi de la nastere sau dupa terminarea celor 126 de zile de concediu de maternitate;
7. Alte acte, dupa caz;
8. Dosar.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gracie spune:

mexxa, am vazut eu bine???? ai numai 20 de ani! eu la varsta asta ma gandeam la orice altceva numai la maternitate, nu! felicitarile mele! bravo pentru curaj! sa fii sanatoasa si sa te bucuri de ingerasul tau! La multi ani inca o data, Sebastian!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Hai ca ati fost dragutze cu grijile voastre.
N-am patit nimic.

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Heiii mamici si bebelusi!!

Acum am spicuit si eu asa pe diagonala capitolul nou dar nu am apucat sa citesc tot...

Noi suntem bine, muult mai bine de cand nu o mai obosim asa mult in timpul zilei, asa incat de sambata parca am alt copil...adoarme pe la 9 seara fara tipete, plansete ssu chiraieli...asa mai da....

Ma duc sa recitesc si revin..o sa pun si poze noi...pt cine vrea sa ne mai vada...

Pupici

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laliq spune:

Gety - indemnizatia e 800 RON? Stiam ca s-a redus la 600 RON. Pe langa ce ai enumerat tu, tipicarii de la Primaria sector 6 au scris pe hartiuta cu acte necesare si "dosar cu sina de carton - coperti intregi"

Mie nu mi-e clar inca daca pt alocatie se face dosar separat sau se introduce cererea tip in dosarul cu documente pt indemnizatie. Si plata se face simultan pentru ambele sau la date separate?

Raluca - noi mergem la Campulung la nasi si ne place tare mult acolo. Mirea e numele de familie a nasilor. Ne inrudim?

Larisa si micul Matei (26 septembrie 2006)

sa-l ajutam pe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

POZE CU PAPUSICA VESELA SI ZAMBAREATA
SI

POZE DE LA CRACIUN

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

larisa, nu cred ca ne inrudim! ma gandeam ca ai rude mai vechi pe acolo...

indemnizatia de la 1 ian 2007, va fi de 600ron, intr-adevar si alocatia de 200ron. dar noi (ma rog voi, ca eu nu ma incadrez) prindem si vreo 3 luni de indemnizatie 800ron plus impresionanta suma de 24ron alocatia!(pe anul trecut, adica oct-dec 2006). asta in cazul in care s-a depus dosarul. ca de atunci se acorda dreptul. de cand a fost solicitat, nu retroactiv de la nasterea copilului incoace! sper ca m-am facut inteleasa!

si trb depuse trei dosare!
1. indemnizatie/stimulent pt cresterea copilului - 800(600)ron/300(100)ron
2. indemnizatie de nastere - 195 ron (se acorda o sg data)
3. alocatia pt copil de pana la 2 ani - 24(200)ron

oare am fost coerenta?

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput