Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 149

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

flr, dc progesteron din ziua 21 e ok si dr. nu te minte ca e bun endometrul dupa stimularea cu clomifen care de regula il subtiaza, atunci esti doar ghinionista.
Mai pot exista polipi mici sau stiu eu ce sinechii uterine care nu se vad la eco sau sesizeaza doar un dr. experimentat.
La stimularea cu clomifen se cam da asociat si estrofem ca sa ajute endometrul; tu la ce dr. esti, cate luni la rand ai facut stimulare, cati ani ai?
BUN SOSIT AICI si inarmeaza-te cu rabdare ...
Poate fi doar o chestiune de timp sau pot fi cauze ascunse; de cat timp incerci sinu reusesti?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by amameda

.................................... A nu se intelege ca io si mami/b]... ...................

Io n-am fost invitata la nik si sunt o duamna ,sigur. Si de ce zici ca Mami se da ...

................. Sunt tare , sunt rea...[........

[b]meduzo
, nu te teme ca vb. lumea, noi sa ne simtim bine

floricica se referea la mesajul meu de pe pag.18 cap de lista dc. n-ai vazut unde ziceam si de stafide ; de-aia n-ai fost invitata ca inca nu implinii 45 , hoooo!!!

... si ia de la mine o batista si sterge mucii, reao si tareo
pupam tzuca sau tzucu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Neata!

Meda, lasa mama grijile... O sa iasa bine si triplu test, vei vedea! Faci ecografiile acelea importante in sarcina la meseriasul acela de ecografist, ai grija in continuare de Tzuca cum bine ai facut pana acum si o sa vezi ca totul va fi ok.
Auci, asa e... mi se facuse dor de Tutunaru si mai era ceva... stiam ca el o sa-mi dea argumentul hotarator si mi l-a dat. Noi am mai discutat despre puterea medicinei si ceea ce poate sa ofere ea (dar din impostaze diferite) desi iti dau dreptate suta la suta si am inteles perfect ce mi-ai spus, eu sunt inca in ipostaza aceea a omului obisnuit care vede in doctor un zeu.

Jully, cu placere! Absurde nu sunt intrebarile pe care ni le punem, absurda e situatia in care ne aflam, Flr... Bine ati venit!

Iazminn, un hcg ai facut?

Cine te-a suparat asa, Mami? Ca tu ai o fire pasnica si iubitoare, esti closca ce ne-a luat pe toate sub aripa ei Galuscuta e inca timida dar am eu o presimtire ca e o duamna in devenire... Ce mai faci Galuscuto, s-a rezolvat cu intarzierea?

Noe, scumpa, tu stii ca sunt sucita... iaca m-am sucit iar! Dupa cum ziceam mai sus, Tutunaru mi-a dat argumentul care nu numai ca m-a convins, dar m-a facut sa-mi para extrem de rau ca am asteptat atata timp: endometrioza=disfunctie imunologica... Ca la mine e un punct sensibil imunologicul asta si cand a pronuntat cuvantul mi s-au aprins mai multe beculete care au inceput sa lumineze in diferite culori. M-a trimis la site sa citesc despre endometrioza si asta am facut, desi citisem ca o fata silitoare ce sunt acum mult timp, am avut surpriza sa vad aspecte noi (chiar o sa caut listarile mele pt ca am totusi banuiala ca a updatat informatiile de acolo), cum ar fi faptul ca endometrioza asta are efecte negative la implantarea embrionilor si chiar dupa ce acestia se implanteaza (eu in nestiinta mea credeam ca endometrioza are implicatii numai atunci cand incerci sa ramai insarcinata natural, dar se pare ca nu-i asa, mi-a zis Tutu ca in strainatate se bate mult moneda pe legatura dintre endometrioza si esecurile FIV)... am citit, m-a luat durerea de cap... apoi m-a apucat plansul. Mi-am plans de mila pentru ca a trecut timpul asa de repede si acum se prefigureaza asa de sumbru totul...
Imi pare rau ca nu voi face laparoscopia cu dr.Ionut pt ca mi-a placut mult de el, un doctor omenos care sunt convinsa ca m-ar fi ajutat, desi are si el full agenda si face zilnic cateva operatii, imi facuse programare sa fac laparoscopia pana in ziua 13 (trebuia sa sun in prima zi a menstrei care va fi 5 februarie) deci as fi facut-o pana pe 18 februarie. Stiu cum se ocupa de pacientele lui si ca ar fi venit dupa operatie imediat in salon sa-mi comunice diagnosticul, stiu ca puteam sa am inregistrarea operatiei si ca nu as fi avut nicio dificultate in a obtine un bilet de iesire din spital si cateva zile de concediu medical de care voi avea nevoie pt recuperare. Cu toate ca eram aproape hotarata, m-am intors la 180 grade si vreau cu Tutunaru.

Mami, roaga-te pt mine sa nu am buba asta rea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

eii jaga jaga....i love you da nu ma chinui digeaba...i need you baby i need you jaga jaga...
ncearca incearca ..jaga jagaa...da nu ma chinui digeaba...
stiti noul hit????
hehehehe....daca nu il stiti pacat...io mor de ras de dimineata .pe sub birou sunt...

asta pt ca tot vorbeam de bairam.....io am inceput sa petrec...nu ma nici un motiv...poate doar ca sunt pe cale sa imi pierd mintile olecuta....se apropie menstra...si cum nici luna asta nu am nimerit...ma apuca depresia...

si mai am un motiv de suparare , nu de bairam , aseara am ajuns iar f tarziu acasa pe la 9 , si sotul meu a rabufnit..ca asa ceva nu mai permite ,ca program la firma se termina la ora 6 , si daca nu ajung de azi inainte la ora 6.30 , el imi scrie demisia si io prezinta sefului personal impreuna si alte cateva epitete la adresa lui...
are si el dreptate , ajung de saptamani intregi la ore tarzii , nu am timp de gospodarit , abia daca apuc sa face ceva de mancare si sa mai spal ceva...nici de el nu am timp...doar in sapt care ma intereseaza il mai bag in seama..in rest..sunt prea obosita..

si am mai inceput petrecerea si pt mami care e suparata asa la inceput de weekend....mami strange de gat daca e cazu...daca nu...igoreeeeeeeee.....si mie imi cam venea ieri sa strang de gat pe sefu meu....daaa....am zis da-l undeva..nu se merita sa imi consum energia si nervii...

avalon ,abia acum am intrat , o sa citesc pm=ul si ne conversam putintel pe mes .....

ma bucur sa o vad pe meda ca nu ne paraseste si ca ramane in randul dumanilor..

noela , cum e cu taiatu , adicalea ce vrei sa faci?vrei sa scapi de un fibronel ceva??ca io nu stiu prea multe sau nu fusei prea atenta cand s-a discutat subectu...

pup tati duamnili , pe roxali , pe irlandeza ,turturica ,felicia ...si va doresc un weekend productiv..

Mergi la inceput

floricico, ce nebuna esti! Ma, da' asta 'suna' a manea!

Avalon, macar de ti-ar gasi ceva sa ai ce sa tratezi si sa termini odata chinul; te incurajez sa faci laparo cu oricare-o fi ;

galusca, fiindca ti-ai cerut umil scuze, nu-mi fac probleme ca n-ai sti de gluma cu biciuitul (e caraghios sa biciui o galushca )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Mai fetelor dar sante-ti puse pe fapte mari...va duce-ti la taiere...pai daca asta.i baiu nu va lasa-ti...eu ma omor cu sai fac mai rapizi.Apropo, lamuriti-ma si pe mine, daca sotului meu 60% is obositi ceilalti ce au??Adik mie mi-ar trebui doar unu...tu atatea vitamine ziceam ca fa avea pfta de mancare...da nik ...el are pofta...ne intoarcem in tinereti.
PUP fetele si un weekend placut...pe la noi e carnaval cu costume si nebunii!

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ali, la noi doar 5 % erau OK, din toate punctele de vedere, ceilalti 95% erau prea lenti, dereglati( cu doua cozi sau capete), ....si tot asa.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flr spune:

merci, Dj Mama sunt de ceva vreme pe aici numai ca nu prea am timp sa scriu,pai ce sa-ti zic am 25 de ani si am facut stiml 3 luni cate o pastila si 3 cate doua,iar acum sunt la pauza de dr meu tot am postat eu intrebari disperate pe aici numai ca se pare ca nu a auzit mai nimeni despre el Ionescu Cringu,deci sa inteleg ca solutia ptr noi cele din situatia asta este perseverentanu??dar poate totusi ar fi ceva ce el nu vede am zic sa merg si la alt medic sa mai aud o pare precizez ca la el am facut toate analizele..dar ptr endometru nu mi-a dat nimic...Merci de primire pup!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flr spune:

aaaaaaa mai am o intrebare maca cum se ia si cat timp??am tot vazut ca se mai ia si omega 3 dar din cate stiu este ptr altceva..?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Mami, te asteptam sa deschizi un nou capitol, ca ne-a spus cineva ca ai mana buna!

Mergi la inceput