Azoospermie - cap 6 -

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrembebe spune:

nusy - scuze de intarziere, dar yes, yes, yes si bravo si felicitari si sa bem si sa ne distram!!!!!!! cea mai buna veste!!! felicitari din nou si nu uita ca vrem ....si sper ca nu mai ai dureri de burta!!!!
pisix - sper ca si tu esti ok
pe toate fetele azoo!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ice spune:

multumesc, miki-miki, ma gandeam daca da consultatii si la vreun cabinet particular.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Miki-Miki nu ti se pare, e adevarat dar din alte circumstante nu am mai vrut sa fie pe acesta nume.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Ice nu stiu unde mai are cabinet sau la ce spital mai lucreaza dar sigur lucreaza si in alta parte pt ca la Centrul de Planif Fam nu are ore decat miercurea. Aici obtii programare f repede. Dc reusesti sa afli si alte informatii te rog sa ni le spui si noua.
Pisule sper ca tacerea ta nu este de rau si ca nu ai putut intra pe aici. Eu tot te astept .
Nusyc stai in pat, nu? Azi se implanteaza nepoteii mei.
Magdutza10 am banuit eu ca esti Magda pt ca amandoua aveati prolactina mare si scriati si la oligo. Coincidenta era prea mare, plus ca Magda a disparut dintr-o data. Cum mai stai cu prolactina? Dar sotul cu ?
Vrembebe bine ai revenit. Tu ce mai faci?
Andra esti absenta rau. Esti suprasolicitata la servici? Voi ce planuri mai aveti?
Inutza te-ai hotarat? Ce plan vei aborda?
Copilutzu te declar "nula". Unde te bagasi? Te papa tanti Cocei? Ti-a zis cu ce dr vei face FIV-letzul?
Iyoana
Mickey D Ce mai face Alexandra? Sotul tau a reusit sa-si trateze inflamatia aceea? In Ro ati ajuns la dr Damian? Mai baga si tu un capuletz pe aici si mai pove cate ceva.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ice spune:

intre timp am aflat ca dr. Damian are consultatii miercurea, la clinica particulara unde este si dr.Dracea, va dau nr. de telefon pentru programari 0727.833.833

Mergi la inceput

Miki-Miki ai stiut tu ce ai stiut. Prolactina mi-a sczut chiar foarte tare sub limita, de aceea de vineri nu am mai luat, oricum miine e marea intilnire si imi va spune dr-ta ce sa fac in continuare. Cu spermogram nu stiu ce sa zic, pt ca desi nr i-a crescut de la 3.4 la 7.8 mobilitatea e zero. dAr duap am dat de niste informatii ca spermogram facut ala mai mult de 5 ziel abstinenta nu e valabila. Si al noi a fost si doua sapt de abstinenta. Asa ca ma sa insist sa o facem si la unguri sa vedem cum stam.
Dar tu cum esti?

Mergi la inceput

Ice super vestea pt ca dr mea e Laura Dracea si tb sa-l duc pe sot si la Damian si deci se rezolva mai usor. Nu stii de cand lucreaza acolo? Tot el face si spermogramele sau e altcineva?
Magdutza spermograma aia nu e valabila. Tb maxim 4 zile de abstinenta asa ca saracii cred ca erau morti. Pt mobilitate sa ia sotul tau Carnitina 1 gr /zi. Vezi ca exista la Farmacii fiole sau la Plafare Carnitina + Q10 (capsule) dar tb sa calculezi cate capsule sa ia ca sa faca 1 gr /zi. Multi Maca mai e buna si vezi ca am pus eu o trimitere la prospect pe prima pag .

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Autor: alabama
Subiect: azoospermie
Trimis la: 23/05/2007 12:29:09
am si eu o problema...Sintem casatoriti de 3 ani si am incercat in ultimul an sa facem un bb....Am facut niste analize, si verdictul dat mie a fost azoospermie. Ce ma sfatuiti sa fac ???
Sint fff disperat.Vad atitea mesaje de incurajare pe forum dar cu toate astea sint fff pesimist.As vrea sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu un sfat macar sau unde ar trebui sa merg.....multumesc anticipat
gligor

quote:
Autor: Anca Wish
Raspuns la: 23/05/2007 13:15:06
In primul rand, bine ai venit printre noi si felicitari pentru ca te implici atat de mult in problema asta. Multi barbati confunda barbatia cu fertilitatea, considerand-o, astfel rusinoasa, fara sa constientizeze ca nu au nicio legatura.

Din nefericire, pe care naturala, nu cred ca exista vreo sansa. Solutia e FIV + ICSI cu punctie testiculara. Au fost multe reusite. Ai incredere!

Sa auzim de bine!

quote:
Autor: irlandeza
Raspuns la: 23/05/2007 13:35:48
Intra la subiectul cu Azoospermie, o sa afli mai multe acolo.
Si nu fi asa speriat, intotdeauna exista o posibilitate de a obtine ceea ce ne dorim.
Numai bine.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

7+

quote:
Autor: andriushca
Raspuns la: 23/05/2007 13:54:45
alabama, bafta multa si bravo pt initiativa de a scrie aici, putini domni fac asta!

andreea
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png

quote:
Autor: magduta10
Raspuns la: 23/05/2007 14:05:26
Alabama bun venit la iti admir curajul si iti doresc cit mai repede succesul de a avea un bebe. Nu dispera intotdeuna exista o sansa, uite si sotu se confrunta cu gigei putini si nemobili. dar mergem mai departe. Eu acu ii dau sa ia Zn, Seleniu si Multi macca de la FLP, si uite ca nr lor a crescut. Dar eu zic sa consulti si un medic atit urolog cit si ginecolog. Sotul meu avea tratament si de la giencolog doar ca nu i-a folosit. Acu noi suntem pe cale de a face fiv cu icsi, poate si biopsie testiculara, vom vedea.
Succes in continuare.

Mergi la inceput

Iti multumesc mult Miki-Miki esti o scumpa, dupa ce revenim o sa incercam orice.

Mergi la inceput

Magdutza sunt sigura ca sunt si miscatori pe acolo. Dc ati reusit sa le cresteti nr le cresteti voi si mobilitatea.
Alabama bine ai venit pe . Imi pare rau ca ai ac diagnostic. De cate ori ai repetat spermograma si unde ai facut-o?
Pt inceput ar tb sa citesti toate capitolele de la Azoospermie. Vezi ca ai pe prima pag trimitere catre ele si mai sunt cateva articole care merita citite tot acolo. Dc mai ai intrebari te vom ajuta cu raspunsuri (dc ne pricepem).

Miki

Mergi la inceput