doishpe praline belgiene
Raspunsuri - Pagina 7
ardeiash spune:
hai ca m-a-ncalzit carmita...
cu o melodie ce credeati?/ v-o dau si voua.. sa intrati in ritm pentru disara: http://youtube.com/watch?v=4f5wqTtcBNo imi dai voie carmita , nu?
ma.. nu se ma itermina perioada asta de solduri.. e stresant sa stii ca exista atatea oferte bune.. care te asteapta. .si tu stai acas: sa ma duc.. sa nu ma duc.. voi faceti asa???
de pilda.. vroiam sa va zic.. celor care aveti copilasi.. si de ce nu.. care veti avea.. ca exista la MACRO o oferta super: lecteur dvd cu 2 ecrane pentru masina.. iti pui odraslele-n spate si le agati ecranele de tetiere... si dvd-uri la greu... si costa numai 150 de euro... eu ma gandeam sa iau un snop.. si pentru in tara la pretini.. dar ce sa-i faci , banii..... e super de super.. i-am zis lui barbate-miu: nu ma mai vede-n pe scaunul din fata.. stau la filme in spate.. hi hi
s-auzim numai de bine! si
ninaM spune:
Ardeiash,saru`mana de oferta...lasa ca vin cu taxi....voi sunteti in toi acolo, cind ajung eu,cum sa veniti dupa mine???Merci oricum
Deci...ne vedem deseara!Abia astept...
Va pup pe toate si ...pe mai tirziu!
ardeiash spune:
fete.. sper ca v-ati distrat ..ca io am facut noapte alba.. si nu asa cum as fi vrut. baietelul meu a vomitat cred ca amai mult de cat a mancat. saracutul, mi-era asa de mila de el.. acum sper sa aiba o noapte mai linistita... nu ca a mea!!!
of.. si cat am asteptat ziua asta.. ieri ii era bine.. alaltaieri la fel... ultimele saptamani i-a fost bine.. numa astazi nu.. ca stau sa ma gandessc la toate relele... of si iarasi of..
dar sper ca va mai reuniti o data ... sa-mi scot si eu parleala!!
ardeiash spune:
hai romania!!!!!
cine da raportul?
cine - ce-a cantat??? cine a fost cuminte ? sa-i dau bataitza!!
morgane spune:
Mah, hai sa fiu eu prima, cu toate ca m-am culcat la 05.00.
S-a lasat cu dezmat, dupa ce Nina - Laurant-Perrier - san a "spart", cu mare gratie, o sampanie de ziua ei.
De glasuit, n-a glasuit nimeni, avem si dovezi filmate, dar s-a rupt podeaua-n doua de topaituri, shake-shake-uri si tropatzele maruntele. Pana si Ana cu bebitza cu tot s-a desfasurat pe ring. Restul nu mai vorbim, ca tu le cunosti bine, Despe: Oana, Bepii, Scumpi, Carmen (cu priviri fierbinti in ceafa, de n-avea fata o perie, o leuca sau un buzdugan , ceva, s-arunce), Miri, Nina, Mady sunt raspunzatoare de enterteinermentul intregii sali si extazul DJ-ului.
Mustashon n-a aparut, nestiind ca la Roumanie este iar sterk reprezentata, dar in schimb au fost alte cuceriri, cu varsta indirect proportionala cu a fetelor...
Baietii: Swa, Piet, Silvian, Jan si George au incins o hora ... ba nu, un biliard, dupa ce ne-au dus de nas ca vor glasui ceva mai tarziu, si de aici iar avem dovezi filmate ...
A, sa nu uit, paltonul lui Jan e la Oana. Minune mare, fata a crezut ca e al ei, iar eu ma intrebam cum de a incaput in el singura ...
Pupici,
morgane spune:
Dar am simtit lipsa "sufletului" pralinelor belgiene... Chiar ea, fata care a amanat petrecerea n-a putut veni, dar a fost solidara cu noi, facand nopti albe langa Vladutz. Pupe mama pe el!
Fapt pt care am hotarat o alta intalneala, undeva prin februarie, week-end-ul dinainte de 14, dar se va mai scrie despre.
Asa ca intaraste sistemul imunitar al familiei si antreneaza-ti pingelele!
Tot eu,
miri_mik spune:
aici aripa vilvoorde!
ardeiashule, ti-am simtit lipsa! drept ca a picat nasol cu vladut, da las' ca dupa c einlocuiesc aia podeaua , o mai facem lata intr-un weekend de februarie:)) unde nu mai poti lipsi!
ma dor muschi, oase, creirii in cap - bat-o vina bruine grenadine:)))
nu scriem mult, stare de criza, bruno s-a trezit la amiaz cu 39.4 febra, acu ne invartim in fundul lui.
pe scurt "hai pralineleeeeeeeeeeeeeeeee!" si vreau februarie si-am sa si cant, sac, sac!
mirik
miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b1.lilypie.com/uPtup1.png
oanademunck spune:
Saliu!
Mei fu frumos aseara, fu distractiv si amuzant in acelasi timp, fu ca lumea si super cool, beton de beton da acu am o febra musculara de ma iertati, pana si buricu ma doare si ma mai simt si naspa ca am plecat cu paltonul lui Jan , macar sa il fi pus pe mine aseara ca ma prindeam ca-i barbatesc da l-am luat din cui si abia azi cand sa intru in magazin am zis sa pun haina pe mine si hihihi nu era a mea si era si cu nu-s cate nr mai mare...Lucica maine ma reped sa ti-l aduc, scuze one more time. Mai ramane sa recuperez propria-mi haina care ultima oara cand a fost vazuta inca mai statea agatzata in cuier la karaoke
Bon, ce sa zic, ca am uitat si de tensiune si de toate tampeniile, am dansat mai ceva ca la balul bobocilor, am ras, am fumat iar o tigara cu colegutzele de pipa Tania si Daniela, am baut sampania lekker de la Nina , am stat la Mirik in bratze,am dansat blues cu Carmen si Maddy, am admirat ce frumos danseaza gravidutza noastra Ana, am incercat sa am o conversatie mai lunga de 5 minute cu Lucica da mereu incepea o alta melodie si dadeam cu toate fuga la dans:)
Ardeiash ti-am zis ca m-am gandit la tine???Mii de pupici Vladutzului!!
Ma duc la somn iar ca nu m-am recuperat total
Pupici la praline dansaroase
zmuahhh!
morgane spune:
Oana, in legatura cu paltonu' ... Nu-i musai sa bati drum lung si cale batuta pana acilea, ca nu ingheata Jan fara, o purta geaca ...
Joi are el drum pe langa Brussel si poate trece seara sa-l recupereze. Ce zici?
Daca e ok, trimite un buzdugan cu vreo adresa ceva, pe mail acasa, sa stie omu' unde sa poposeasca.
Bubu, sa te faci bine si s-o lasi pe mami sa mai doarma, ca e zdruncinata de ieri. Miri, poate-i ies dintisorii.
Despre, cum se mai simte Vladutz?
Restu', nu v-ati trezit, mah?
Pupici,
ardeiash spune:
bravo fete! asa va vreau!! ce ma bucur ca iar le-ati rupt podeaua la aia!!!
noi nu suntem tocmai bine.. insa am scapat de doctor.. pana acu.. sper sa nici nu ajungem ca-i tare nashpa la urgenta... nu poate sa manace saracutzul meu.. il doare burtica , dar ma rog la Dumnezeu sa-i fie bine. de tac'su tocmai am uitat!
miri: sa stii mama. ca n-am tras cu piciorul ! sorry pentru boobboo si sanatate maxima!
oana: sa inteleg c-ai dat la greu din buric? mi te si imaginez!!!! merci de telefon..
ti-am zis eu cu ce se combate tensiunea... cu karaoke nene.. "sa nu uiti Darie" !!
morgane: multam fain pentru cuvintele de alinare... de fapt saru-mana la toata lumea pentru ca v-ati gandit la noi... si va ganditi inca...
ana: te-am ratat de data aasta.. sper sa poti veni si data viitoare sa te cunosc si eu..
da chiar nene ; ce fac celelalte?
bepii : a acantat swa? ca io asteptam caseta sa-l vad1!