doishpe praline belgiene
Raspunsuri - Pagina 5
motanik spune:
Ardeiash, multumesc pt raspuns. Vazusem linkurile de la pag 1, am si printat cate cevfa, in special harta metroului. Cu franceza nu stau insa f bine, am uitat din generala pana acum :) Oricum daca cineva are sugestii, eu intru pe aici sa va citesc.
--------------------
Andra
MadyG spune:
Salut , fetitelor de ciocolata!
Sper ca toata lumea e bine si abia astept sa ne vedem.
Carmitutza,Bepii,scumpele mele,va confirm acuma ca venim ,va rog eu trimiteti-mi si mie adresa de la karaoke place ,pe messenger,cand aveti otzara timp.
Va pup cu drag si dor!
Motanik,uite un link de la Campanile in Bruxelles,eu stiu lantul asta pt ca la Paris am stat la unul din hotelurile lor intr-un week-end si a fost ok.
http://fr.venere.com/hotels_bruxelles/drogenbos/hotel_campanile_bruxelles_drogenbos.html?rdt=1
Si inca un link,poate ti l-a mai dat deja cineva,dar just in case,ca sa zic asa...Bafta si sedere placuta!
http://www.booking.com/city/be/brussels.en.html?aid=303947;label=brussels-JfadDBMHhhutTL06*3*WzAS259611667
carmita_baby spune:
Venim si noi pe la 8 jumate. Ardeiashule te-am intrebat si eu ceva. Primesc un raspuns please? Hai mersi
Mello motanelul iubit
Trei culori si-o singura iubire
Romaneasca,
Trei culori si-o singura vorbire
Romaneasca!
Trei culori si-o singura credinta
Romaneasca,
Trei culori si-o singura fiinta
Romaneasca!
carmita_baby spune:
Motanikule desigur ca ne intalnim, abia astept ma bucur ca v-ati hotarat sa vizitati si Belgia, ca cine stie cand om ajunge noi in Anglia.
Fetelor aveti idee daca este deschis Atomiumul in ziua de Paste? Sau ceva muzee de vizitat? Sau daca aveti sugestii referitoare la atractii, dar in ziua de Paste. Multumesc
Mello motanelul iubit
Trei culori si-o singura iubire
Romaneasca,
Trei culori si-o singura vorbire
Romaneasca!
Trei culori si-o singura credinta
Romaneasca,
Trei culori si-o singura fiinta
Romaneasca!
Bepii spune:
Ardeiash, in legatura cu faptul ca n-ai stiut nimic de ziua Ninei: ba ai stiut dar ai uitat sau n-ai citit cu atentie mesajul ei de mai de mult in care ne propunea un karaoke pt ianuarie si ne ne-a spus ca face cinste pt ziua ei. De atunci nu s-a mai vorbit de acest amanunt de aceea nu-ti mai amintesti. Sa nu crezi ca te-am dezinformat ...tocmai pe tine
Anamana, stai linistita, daca nu ne gasesti tu, te gasim noi ca nu cred ca vor fi prea multe gravidute pe acolo. O sa fim cu ochii la intrare. Si sa sti ca se poate veni cu sot sau fara, fiecare dupa cum vrea si poate. Eu una vin cu sotu!
Nina, pacat ca vi asa de tarziu dar e bine ca vi totusi decat deloc. Nu de alta dar tocmai tu cea sarbatorita.....dar nu e vina ta, te iertam si te asteptam cu nerabdare. Si vezi sa te gandesti dinainte ce melodie vei canta sa nu pierdem timpu' cautand in catalog
Al meu sot deja stie ce va canta! Da, va canta si el si ar fi bine ca si alti soti sa exerseze acasa ca sa nu-mi lase barbatu singur.
Eu inca ma gandesc.....
Ma bucur nespus ca apropae toata gasca va fi acolo. Abia astept! A mai ramas o zi la mijloc !!!
Hai ca va pup si va doresc toate cele bune
ardeiash spune:
pralinutze: imi tresalta inima de bucurie: dupa cate vad eu... "vine toati lumile"
yoopii!!! si iar yooopii!!
motanik: cred ca mai ieftin de-atat nu se poate: http://www.hotelformule1.com/gb/reservation/liste_hotels.shtml ,, ce anume nu intelegi in franceza???
daca te duci in orice statie de metrou vei capata o harta gratuita cu toate liniile de transport din brussel..fa rost de una din aia... pe mine ma ajuta mult sa ma deplasez .. zi-mi cam ce vrei sa vezi .. si-ti povestesc... ce-i mai important de vazut in brussel.. ti-am zis.. am scris pe prima pagina
bepii: nu mai tin minte bre ce-a zis nina.. am avut furtuna -n casa de sarbatori... cum naiba sa mai tin eu minte chestia cu nina.. dar vreau sa sterg cu buretele... ca fac apoplexie daca-mi aduc aminte... iar...
carmita: m-am uitat pe site-ul ato,ium-ului.. si vad ca e ok de paste: de pastele nostru... http://www.atomium.be/HTMLsite/dyn/page.php?translation_id=48&info_id=16&lid=3 uita-te si tu! si mai stiu ca pastele catolicilor nu coincide cu al nostru,, banuiesc ca terefereai la cel ortodox.. stai linistita, vor fi toate deschise.. ca ei n-au nici o treaba cu al nostru
s-auzim numai de bine! si
ardeiash spune:
morgane.. vezi .... lasa iar camera acas' sa stea incarcata.. hi hi .. nu cred ca swa canta-n fiecare zi.. !!
cine mai are??? pliz aduceti-le..
s-auzim numai de bine! si
ninaM spune:
Buna bombonici!Dupa cum am spus,eu ajung tirziu la karaoke,in jur de 11...sper...in functie de cum ajunge sotul acasa.
Ardeiash,am sa aduc si eu camera foto,video nu cred ca se poate filma ceva...e prea intuneric acolo...si am o rugaminte la tine,imi trimiti si mie adresa cu karaoke pe mess???merci...
Mai fete,eu am sa vin cu taxiul...acum imi e cam teama ca e totusi tirziu si sunt singura....stiti cumva sunt sigure taxiurile aici?...adik sa nu ma duca cine stie pe unde...sau alte chestii...
Hai ca va las acum...revin mai tirziu!
Va pupacesc pe toate!
oanademunck spune:
Buna fete!
Fete eu nu stiu daca am sa ajung vineri (am stat toata saptamana acasa dupa ce marti am ajuns la doftor cu dureri de cap, ameteli si amorteli ale mainilor). Mi-a luat tensiunea arteriala care era in momentul respectiv 11 cu 9 (mi-a fost si frica sa il intreb daca e de bine sau rau)asa ca va intreb pe voi daca vreuna are idee care sunt valorile normale pt o persoana de varsta mea (am cautata eu pe google da nu zice nimik de 11, 9:)Din ce am inteles eu 9 -le ala nu ar fi bun (hipertensiune). ma rog, luni am consultatie la un neurolog (asta in legatura cu amortelile mainilor, se pare ca e un nervuletz care e blocat sau o artera blocata , vom vedea. Mi-e si nu stiu cum sa il intreb pe al eu sa ma duca la karaoke dupa ce toata saptamana l-am speriat. Voi incerca sa vin insa la inceput ca sa va vad insa de data asta nu promit nimik.
Va rog eu nu ma uitati cu raspunsuri in legatura cu 11,9
va pupesc pa paaaaaa
motanik spune:
quote:
Originally posted by ardeiash
motanik: cred ca mai ieftin de-atat nu se poate: http://www.hotelformule1.com/gb/reservation/liste_hotels.shtml ,, ce anume nu intelegi in franceza???
Ardeiash, sar'na de link,am rezervat la Formule 1, f ieftin.
Carmita, vom sta la Formule 1 Brussel Ring Zuid, Humanieteislaan 111
1601 RUISBROEK.
--------------------
Andra