doishpe praline belgiene
Raspunsuri - Pagina 4
ardeiash spune:
e pentru ziua ninei? eu de ce aflu ultima?!?!
am primit confirmarea de la: morgane, oana, miri mik, bepii, nina, anamana (sper ca nu s-a razgandit)..si-au exprimat dorinta: mady, carmita .. nu stiu ror.. pparca vroia si ea.. ah.. cine mai lipseste?
s-auzim numai de bine! si
ardeiash spune:
ah da... scumpioara.. ce faci mama? vii si tu?? normal!! sa sara tandari scena aiaa..
cand mi-aduc aminte cum ati mai dansat!!
morgane spune:
Bepii, vin, mama, vin. Cum sa lipsesc cand voi ati amanat pt mine si jumatatea mea.
Am sa ajung intre 20.00 si 20.30, poate mai schimbam o vorba, ca daca incep chansonetele, nu ne mai intelegem.
Parca a anuntat cineva ca nu poate veni. Nu cumva era Scumpi? De ce, mah?
Pupici,
carmita_baby spune:
Nu Lucica, Scumpi vine cu mine. Ma Ardeiash nu ti-am zis eu ca venim si noi sau ai uitat asa de repede ? of of of Mady sper ca vii si tu nu? Robertina daca vrei sa vi cu noi da un semn de viata.
Mello motanelul iubit
Trei culori si-o singura iubire
Romaneasca,
Trei culori si-o singura vorbire
Romaneasca!
Trei culori si-o singura credinta
Romaneasca,
Trei culori si-o singura fiinta
Romaneasca!
carmita_baby spune:
Ardeiash am uitat sa iti zic, mai da-mi si mie odata adresa pe msn. Mergem in acelasi loc ca data trecuta nu?
Mello motanelul iubit
Trei culori si-o singura iubire
Romaneasca,
Trei culori si-o singura vorbire
Romaneasca!
Trei culori si-o singura credinta
Romaneasca,
Trei culori si-o singura fiinta
Romaneasca!
ninaM spune:
Mor de nervi....am scris un mesaj cit toate zilele si s-a dus...ce-i la gura mea,nu va imaginati...
In fine,ideea e ca ajung tirziu vineri,adica in jur de 11...sotul pleaca la Amsterdam cu serviciul si se intoarce tirziu...de venit tot vin,doar eu v-am invitat!
Da ardeiash,cum voi m-ati sarbatorit deja si mi-ati facut asa o surpriza,macar atit sa fac si eu pt voi...sunteti invitatii mei!Nu va suparati ca ajung tirziu...da???
ardeiash spune:
carmita: sorry.. dar nu mi-ai raspuns la mess cand ti-am zis ora.. asta insemna pentru mine confirmarea... ce bine ca vine si scumpi!! danseaza misto!! imi clatesc si eu ochii cu voi ma... toate , nu va suparati!! ma bucur nespus cand "vine toate lumile" !!
ror : ce faci???? lasa ma ... te descurci tu cumva... te ajutam noi...nu mai plange.. hai si tu!!
anamana123 spune:
nu m-am razgandit! vin si eu sa va cunosc, desi nu stiu dc voi rezista prea mult pe acolo! si nici nu stiu sigur la ce ora voi ajunge, pt ca am ex oral si nu stiu la cat termin! dar voi tineti 2 locuri si pt mine, sau nu se vine cu jumatatea?!
abia astept,
ana si bebita
motanik spune:
Buna, fetelor!
(Pupici, Carmita, ltns!)
Am si eu o rugaminte la voi. Pe 6 aprilie venim la Bruxelles pt o scurta vacanta si caut cazare ieftina. Cel mai bine pana acum am gasit la un Hotel Continental, la 5 min de centru, langa gara Midi Main, cu 156 euro pt trei nopti, 2 persoane.
Cum e? Stiti ceva mai ieftin de atat si sa fie la o distanta rezonabila de centru?
De asemenea, orice sfat pt vizita noastra e mai mult decat binevenit. Multumesc anticipat.
Numai bine!
p.s. Carmita, esti departe de Bruxelles? Ne vedem?
--------------------
Andra
ardeiash spune:
motanik: pe prima noastra pagina ai cateva link-uri din brussel.. cele mai importante locuri de vizitat de aici.. la loisirs vei gasi ce poti face ziua si noaptea in belgia... si cred ca ai si niste lik-uri cu cazari pe acolo pe undeva!
enjoy!
ana: ce bine ca vii... ti-ai notat adresa? pe la ce ora apari ca tre sa stiu.. sa-ti trimit nr meu de gsm ca vorba aiaa.. in tot karaoke-le ala. nu poti sa mergi din om in om sa-ntrebi,,, cum m-a-ntrebat danyelana la biserica: tu esti despe? si barbati-miu era langa mine,,, colegi de-ai lui. ma rog.. a fost tare amuzant!