doishpe praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

curaj anamana! trece! e normal sa fii mai sensibilos acu pe ultima suta de m, si e si mai normal sa-ti fie frica de toate cele. dar nasterea nu e o catastrofa, e un dar de la Dumnezeu! uite, ca sa mai uiti de alea alea, iti promit ca dupa ce nasti, si treci peste groaza de ncunoscut, nestiut neexperimentat pana acu, ai sa te amuzi de reactiile tale. daca eu am ajuns s ama amuz pe seama soacrei pe car eimi venea s-o strang de gat in toiul contractiilor ca aparuse in salon!:))) lasa-ne un tel pe mesaje private, si spune-ne la ce spital nasti. sa venim in vizita organizata - adica pe rand.

restul de gagici, cum e cu vacanta asta de krokus? place? dormiti peste program? mie nu, iar ma scoate din ritm. dar imi ramane mai mult timp sa merg la sala sa ma dezintegrez pe acolo:)))
pusici:)

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b1.lilypie.com/uPtup1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Seara buna dragele mele,
Hai ca ati inceput sa mai postati ca-mi faceam deja griji ce-o fi cu voi.......
Deci:
Anamana, te inteleg f bine; esti pe ultima suta inainte de nastere cand femeile devin f sensibile, incep fel de fel de dureri, copilu' se misca din ce in ce mai mult si iti spui ca gata m-am saturat, e timpul sa nasc. Noroc ca sorocu' e f aproape. Mult curaj, o sa treci si prin asta si asa cum zicea Miri, e un dar de la Dumnezeu, asta e menirea femeii pe pamant si te vei descurca de minune. Iti doresc multa sanatate, nasterea sa-ti fie usoara si sa ai parte de o fetita sanatoasa si frumoasa.
Nina, da' ce-ti face soacra aia de esti asa de disperata? Nu poti s-o pui la punct? Si eu care credeam ca odata cu venirea ei o sa mai poti si tu respira un pic......saracuta de tine.....Noi putem sa te ajutam cu ceva?
Oana, abia astept sa ne vedem. Eu cred ca voi veni la batibouw sambata sau duminica, o sa te sun sa te anunt cand si poate ne vedem acolo. In cursul saptamanii nu vin ca Swa ramane la firma si la targ merg sales-manii.
Alessia, bine ai revenit printre noi! Imi amintesc de tine ca ai disparut subit de pe forumul asta si nu stiam ce s-a intamplat. Mai ales ca erai destul de activa pe atunci. Sper din toata inima ca vei reusi sa-ti aduci baitelul din tara si mai sper sa reusim sa ne si cunoastem intr-o buna zi.
Mah fetelor, fiti atente; eu deja l-am anuntat pe Swa sa nu-si faca planuri pe 9 martie ca-i karaoke. Deci e stabilit, da? Asa s-a discutat aici mai inainte si eu am luat-o de buna. Deci mobilizati-va, subscrieti, faceti-va timp si veniti!
Si mai dati un semn de viata pe forumul asta ca ma supar!!! Macar un salut acolo, sa vad ca mai existati....
Morgane, unde esti? Cumva in Krokus vacantie?
Carmen, acu ai o scuza ca e mama ta la tine dar pana sa vina ea pe unde ai bantuit de nu dai nici un salut? Vezi ca o sa te urechiez cu prima intalnire!!!
Miri, de tine nu ma iau ca tu si Ardeiash ati mentinut "flacara aprinsa" pe forumul asta si va pup pe amandoi obrajorii.
Scumpi, am auzit ca ai fost f bolnava. Acum esti mai bine? Iti doresc sa te refaci cat mai repede si sa poti dansa la viitorul karaoke.
Mady, Ror, Danyelana, Nora, Dama, Zizee si celelalte care ne cititi, ce mai faceti?
Mady, un mesaj special pt tine:sti tu de ce.
Acu va pup pe toate de la A la Z si va doresc o saptamana excelenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Buna dimineata.

Nici nu stiu cum sa scriu... mama e bolnava... in octombrie i-au descoperit o tumoare cerebrala, nu mare dar prost situata...Atunci a facut un RMN si au decis sa astepte 3 luni, sa repete RMN-ul si, in functie de evolutie sa decida daca trebuie facuta operatia. Acum a facut acel RMN, tumora s-a intensificat, doctorii propun operatia...

Sun necajita tare...mama are doar 59 de ani!!! Riscul sa ramana cu paralizie e mare pentru ca sunt multi centrii motorii in zona tumorii... e groaznic...plang, sunt aici si nu langa ea, trebuie sa ma gandesc cum sa facem...ea vrea sa faca operatia eventual dupa Paste...

Habar n-am...

Va pup pe toate, anamana123 nastere usoara si bebe sanatos.

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Buna dimineata,
Nora draga, e crunt ce vi se intampla..... imi pare tare rau pt voi si inteleg prin ce treci. Mama ta e intr-zdevar f tanara si tocmai de aceea cred ca are sanse de vindecare. Ii doresc din tot sufletul sa fie bine, s-o ajute Dumnezeu iar voua sa va dea taria sa treceti peste asta. Distanta asta dintre noi si ei este tare mare si e dureros ca nu putem sa le fim alaturi atunci cand au cel mai mult nevoie de noi. O spun din proprie experienta. Mi se rupe inima ca ei sunt acolo cu batranetile si bolile lor iar eu aici si nu pot sa-i alin decat prin telefon sau materialiceste ceea ce nu se compara cu prezenta ta acolo.

S-auzim numai de bine.
O zi excelenta tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Buna buna ..hop si eu ...

sarut mana de (re)primire ..chiar ca sunteti niste dulciiiiii praline belgiene

anamana123 Sa ai parte de o nastere usoara ...ca a lui Benny ( in 15 min de la prima contractie dureroasa) si de o bb-ita frumoasa,sanatoasa, norocoasa si fericita in viata ...si mancacioasa

Nora In situatii din acestea cuvintele sunt de prisos ...multa putere draga mea si multaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sanatate mamei tale ...acum scuze ca ma bag dar de ce nu cauti pe net informatii despre boala si tumora poate in stainatate exista alte metode decat cele romanesti ..daca vrei te ajut sa ne interesam la spitalele de pe aici ...dar trebuie diagnosticul exact ...eu iti stau la dispozitie ..da-mi un pm ..ptr ca mi-am schimbat adresa de mail ......Anyway multaaaaaaaaaa putere si sper din tot sufletul sa treceti cu bine peste asta

Ardeiash pe unde esti??? ca imi e tareeee dor de tine....ce face piticul?

Bepii
imi pare rau ca am rarit-o cu DC-ul, dar anul 2006 a fost cel mai negru din viata mea ...c'est la vie ...am pierdut aproape tot si a trebuit sa ne mutam in Olanda in decembrie ...sper sa imi motivati absentele ...nu is departe de granitza asa ca pot sa stau cu popul in doua barci

ninaM mult succes cu soacra ...si cat mai putine zile petrecute impreuna ..si nu in ultimul rand multaaaaaaaaaaaa rabdare si putere tie

Oana

Am fugit ca ma cheama seful cu scutec la popou ...numai dupa el tre sa stau toata ziua ca e in perioada de turbare ( a se citi dezbracare ...energie maxima si prostiii cu caru')

Va pup si va doresc o zi frumoasa

Cu drag,

Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, Benny (02.03.05) si Sebastian (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

nora" inteleg perfect ce spui // si daca ai nevoie sa plangi pe un umar: eu ma ofer... stiu prea bine ce-nseamna necazurile.. si din pacate ,,, vad ca Dumnezeu ne da ...
pana sa vin in belgia... nu pot sa spun ca invidiam pe cei care erau stabiliti prin strainatate... dar credeam ca "li se rupe" scuzati expresia de tot ceea ce-nseamna romania... insa am trait sa vad ca lucrurile sunt complet altfel de cat le-am gandit inainte: si dorul de tara si de familie nu se-aseamana cu nimic altceva... si ca e tare greu fara familie si prieteni.. sau orice cunosteam pana aici... si eu cand ma gandesc la ai mei imi curg lacrimile instantaneu.... si stiu ca nu-mi spun nimic din ceea ce se-ntampla cu ei... mama a avut un accident de masina anul trecut. din fericire nu s-a ales decat cu o spaima.. a pazit-o Dumnezeu .. si nu mi-a spus decat cand a venit aici... iar socru-meu, Dumnezeu sa-l ierte nu a mai apucat sa ne vada, nu ne vazuze un an, avea 67 de ani si eu zic ca inca era tanar.. ca poa sa aiba si 100... daca e al tau... nu vrei sa moara...

nu ai posibilitatea sa o chemi a tine? poate i-o fi mai usor, asa... sanatate multa si putere -ti doresc!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

oana : vreau si eu la carnaval" e frumos de obicei la ninove? ca duminica noi am fost la binche.. si nu mi-a placut!@ mi-a spus profa de franceza ca-i cel mia are... insa nici macar nu se compara cu cel de la aalst.... mai bine veneam si noi acolo>> cica ala de la binche e patrimoniu national... unesco chestii .. insa nu mi-a placut!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alessia105

Ardeiash pe unde esti??? ca imi e tareeee dor de tine....ce face piticul?

alessia vine ai revenit. iti urez si eu ma tarziu... sper ca "vei ramane" la noi.... mai mult... ,ultam de intrebare. piticul meu trebaluie prin casa.. tre sa-l scot acum in parc... ca nu suportas sa ma vada la calculator... e in vacanta ... dar ai tai ? dat tu? sunteti bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Buna fetelor,

Sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru... Eu sunt in Belgia, impreuna cu sotul, din iulie anul trecut...

Inceputul anului asta ne-a adus o bucurie... in octombrie vom fi parinti... primul nostru copil... si cred ca si ultimul, caci nu mai suntem chiar tineri

Si, evident, pe langa bucuria ca vom fi parinti, a venit si stresul ca voi fi departe de tara, adica de locul unde le stiam rostul lucrurilor..
Incerc sa le invat pe toate din mers... si, cu siguranta, mi-ar prinde bine ceva sfaturi de la cele care au trecut de curand prin aceasta experienta...

Pe curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by miri_mik

nu, e pretul pe un modul. 120 de ore de curs, ate 3,5 ore pe zi, 3 zile pe sapt. si garantat ramai cu ceva la final. trei luni ai ce munci, si daca vreis a te opresti, nu iti interzice nimeni. intreab-o pe si pe madi daca ii place sau nu scoala asta. ca eu sunt super incantata, mai putin de administratia lor, dar o sa le multumesc intotdeauna pt ce m-au invatat.

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b1.lilypie.com/uPtup1.png

miri_mik, imi spui si mie te rog despre ce scoala e vorba?

Multumesc

Mergi la inceput