doishpe praline belgiene
Raspunsuri - Pagina 30
Nora spune:
Fetelor, multumesc pentru incurajari, e intr-adevar tare greu sa fii departe de parinti in astfel de situatii...
Alessia, fireste ca ne-am informat mult despre tumora, diagnosticul il stim foarte bine iar mama va fi operata de dr. Ciubotariu de la spitalul Bagdasar (fostul 9) care e un chirurg emerit,cu o foarte buna reputatie si in care avem incredere. Deci, stim bine care-i situatia. Problema este ca nu-i bine.
Ardeiash, sa vina aici (unde, apropos, a fost de n-spe ori pana acum) e total nerecomandat in situatia ei, e bine sa fie aproape de spitalul unde e sub supraveghere. De altfel, tocmai ce-am aflat ca s-a si programat pentru operatie, pe 17 aprilie... Doamne ajuta...
Nora
ardeiash spune:
nora" Doamne ajuta! ma refeream daca a posibilitatea s-o aduci la medicii de aici , pe undeva.. dar daca tu ai siguranta ca e totul ok nu pot sa spun ca va tn pumnii si multa sanatate
carpatina: bine ai venit! felicitari .. ai grija de tine... miri poate sa-ti raspunda la intrebari si in curand. .saptaman viitoare anamana ...
haide ana! iti tinem pumnii
celelalte : pupici
sunteti multe care n-ati ma iintrat pe aici de dimult... dimult
s-auzim numai de bine! si
Bepii spune:
Bine ai venit Carpatina
Ne spui si noua unde locuiesti in Belgia?
Felicitari pt faptul ca vei deveni mamica, este un lucru minunat!
Daca ai nelamuriri in vreo privinta, intreaba-ne si noi vom veni cu detalii. Dar daca voi locuiti deja din iulie anul trecut inseamna ca deja sunteti familiarizati cu treburile pe aici.
Fetele mele motzate, vad ca nici una nu ziceti nimic de karaoke. Inseamna ca sunteti nehotarate.
Hai ca va pup si va doresc toate cele bune.
miri_mik spune:
bine ati venit motatelor noi!
alessia, curaj! cu credinta, si foarte multa gandire pozitiva se poate relativiza necazul. nu t enecaji de acum, daca e sa te necajesti, fa-o cand va fi timpul. acum pastreaza-ti sufletul cat poti de relaxat. va avea nevoie de tine, atat cum se poate si cat e omeneste psibil, dupa. fii tare!
carpatina, welcome in the club! p-acilea s-au nimerit fete care au copii, care mai vor, si care vor:)) si o sa-i aiba:) mam' ce-mi place, un babyboom la noi in forum! sarcina usoara, si nastere usoara, dupa cum e cazul:) scoala se numeste CPAB, pe avenue toison d'or la bruxelles. cum nus tiu de pe unde scrii nus tiu ce altfel de relatii sa-ti dau. da revin cu amanunte:)
bepii,oau, da ai scris nu gluma:) si-mi place ca ne iei sistematic:) si fiecare avem parte d eun capitol special:) asta da organizare:)) si dispozitie si drag de noi:) cu karaoke... eu vreau! da vaz ca se tace chitic. orishicum lasati liber in ziua de 9 martie. nu programati, nu taraganati:) si baga-ti-va in priza, ca aci e sarbatoarea ia o pauzareasca si ramanem cu buzele umflate:))
pikantsel, noi am tras azi kilometri pe jos. io am zis ca alerg in cursa de 20 de km a bruxelului, da nu e cazul s aincep de-acu:)) mai trebe antrenament:) da cu topilonts asta al meu, car enu misuna decat in 4 labe nu poci decat sa imping carutsa, si d ema opresc, avem concert de indispozitie:)) intrab-o pe maman ce prost sta cu picioarele:))
madi...hihihi! stii tu de ce. maine descindem la bruxelles. la un magazin de dintr-alea atarnatoare din tavan care se misca. wind-pipe, asa le zice, nu?
oana, esti datoare, da n-ai mai dats emne de existenta. ajtept "provincia":)) tre sa bem cafea sa rumegam o poveste flamanda ca incepe scoala si mi-ampierdut indemana:)
nah, acu saraca nina... ce sa zic, sa te fereasca sfantu de soacra in casa:) si io ling inca rani:)) si o mai am si pe mama p)e cap:) oai ce viata crunta:)))
nu mai pot, ma dor toate. greu sportu fratilor, da nu ma las, pana la urma tot fac io ce mi-am pus in cap:)
muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuah!
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b1.lilypie.com/uPtup1.png
ardeiash spune:
bepii:pentru mine ramane valabiladata de 9 martie.. mi se pare ideal sa sarbatorim feminismul din noi impreuna!
miri" succes la sala!
fete am incheiat capitolashul cu 295 de raspunsuri, 4187 de vizualizari si 1 singur vot... ma-ntreb cine l-o fi dat?! am deschis unul nou nout care se cheama ... 12+1 praline belgiene aici : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=94968
ardeiash spune:
ah. .gagici...
conform noilor reglemetari ale academiei romane e corect spus..
uit mereu sa va zic ..
sambata e mare concert la brussels.. free/// la atomium///
vine lume multa :
Zucchero, Axelle Red, Maurane, Simply Red, Scala, Laurent voulzy, The Scorpions, Hooverphonic, Helmut Lotti, Ozark Henry, Kate Ryan, Kim Wilde, Miguel Angel Munoz, les Gypsy King, Nadiya, Lou Bega, Nana Mouskouri, Las Ketchup, Cerrone, Maria Ilieva
si repet .. e free////
uitati aici: http://www.starsofeurope.be/rtbf_2000/events/starsofeurope/uk/index.html // poat ereusiti sa veniti.. se las cu foc de artificii.. misto, nu?