doishpe praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

iar te legi de bani? 230 de euro pe 120 de ore e mult? nu te mai lega de chestii slabe! daca sunt prima pt mine e important. daca sunt prima inseamna ca stiu! si vreau sa stiu!
pupici

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b1.lilypie.com/uPtup1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zizee spune:

quote:
Originally posted by ardeiash

miri: ia-o mai usor! si cand zic asta nu te gandi la cele nostime!

zizee: saptamana vivitoare nupot e ala micu al meu in vacanta. ce zici dupa vacanta. in afara de miercuri.. fixeaza tu o zi , cand poti...

fete: v-a,m trimis niste mail-uri dragute printre care siuna cu un tet.. eu mi l-am facut . tot ce-am retinut e ca am o viata sexuala graozava.. hi hi.. sa-mi ziceti si mie daca v-a placut

s-auzim numai de bine! si

ardeiasule, asa sa fie atunci: in sapt de dupa vacanta. ne auzim la un tel prin perioada aia? o sa-ti trimit un pm sa ti-l las pe-al meu, sau invers, daca preferi.
si hey, pe mine de ce ma persecutesti si nu-mi trimiti teste pe mail... vreau si io sa descopar ca am o viata sexuala inegalabila, pls :)))
we inegalabil tuturor! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

http://www.clipfish.de/player.php?videoid=MjA2NDJ8MTA4NA== hi hi

zizee: ok

miri: ioziceam ca sunt scumpe pentru mine...pentru tine nu mai stiu

Mergi la inceput

daca vrei sa inveti ceva calumea, investesti un pic. banii sunt bani si pt mane si pt tine si pt altii. dar daca zici ca faci cursuri ieftine si fara folos, inseamna ca ii arunci pe geam. si cu 230 de euro si un pic de vointa esti incantata de rezultate. et tu as du pain sur la planche pour au moins 3 mois. biz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

nu... ideea e ca o iau pe ocolite.... nu ca nu fac nimic, mai bine zis.. ma descurc la scris mai bine decat la vorbit... insa sa dau pe 1 modul 230 chiar nu-mi permit.. sau asta e pretul pentru mai multe module si n-am inteles eu bine?

Mergi la inceput

nu, e pretul pe un modul. 120 de ore de curs, ate 3,5 ore pe zi, 3 zile pe sapt. si garantat ramai cu ceva la final. trei luni ai ce munci, si daca vreis a te opresti, nu iti interzice nimeni. intreab-o pe si pe madi daca ii place sau nu scoala asta. ca eu sunt super incantata, mai putin de administratia lor, dar o sa le multumesc intotdeauna pt ce m-au invatat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Buna buna ...

Ma reprimiti si pe mine la voi???Asta desi ne-am mutat cu vreo 30km mai la nord adica in Olanda ....C"est la vie !....Eu Alessia..cu doi flacai ...cel mare 9-Sebastian si cel mic 2- Benny ...Sebi din pacate este inca in Ro din diverse motive dar sper sa ni se alature in vara/toamna ..vedem ca am mai facut si anu trecut planu' si a iesit o varza ...

Ardeiash ...sincer imi era un dor de tineee stii tu unde ...asa ca am venit si io aici by the way is din Buc si berbec 14.04.197x.....anu asta schimb prefixu...aoleuuuuu baba is ...

An-k Voi ce mai faceti? Ce face draga de Bia ? Cred ca e o superrr domnisorica frumoasa ca mamica ei ..

Sper sa ma integrez bine si sa fiu mai vorbareatza....o seara placuta alaturi de familie dragelor

Cu drag,

Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, Benny (02.03.05) si Sebastian (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Ciao!
Ce faceti mai? Mie mi-a sucombat calculatorul mi l-au cotropit virusii care au patrus peste firewall si cam atat ca de un an stateam fara antivirus:):)Am stat un week-end fara calculator si abia astept sa se faca luni s il duc la 'doctor'. pana una alta, ca de obicei, nacht dienst, o minunatie mai ales dupa carnaval...Am fost azi la OOlsjt adica alst, sa ne uitam la parada si sa traim carnavaliscete si am luat niste beri la bord, bine ca nu s-a prins nimeni de la segiciu..;Am o saptamana sa ma refac pt ca duminica viitoare e carnaval Ninove (apropo de carnaval Ninove, Andreea, daca ne mai citesti ce mai faci, nu ai mai dat nici uns emn de viatza de muuulttttt))
Mrir ce citesc eu pe aici, schimbi scoala sau nu o mai schimbi?
Ardeiash eu oi fi primit e-mailurile alea da cum ziceam nu am calculator asa ca.....
bepii, ne vedem la Battibouw, daca nu ma insel al tau si al meu au standuri in celasi pavilion si eu o sa ma tot fatzaii pe acolo. Pt restu fetelor care vre sa meraga cu mine la batibouw sa zica pt ca am belete destule
Anamana, ai nascut sau nu, care mai e situatiunea????
Alesiia, bine ai revenit!
Restul fetelor multi pupici ma retrag sa joc mahjong
see ya!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Feteeee.....am sa mor in curind!Sa vina careva sa o ia pe soacra-mea de pe capul meu ca nu mai pot....Credeam ca ma ajuta si ea putin,dar de unde...mai rau e...tre sa stau dupa ea mai rau ca dupa astia mici!Si mai e si mofturoasa....
Gata,tre sa plec,am sa revin....daca nu o iau razna...
Va pup pe toate si o saptamina frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

n-am nascut inca... am avut o saptamana destul de grea, dureri de bazin, de burta, contractii etc. azi am fost la controlul de rutina care s-a tot amanat in ultima luna si m-a programat moasa pt maine la spital s-o cunosc pe ginecoloaga si sa-mi faca aia acolo un scan de bazin. fetita mea e iar cu capu-n sus si nu stiu cum voi naste inca. vad maine. deja m-a apucat frica si nervii incep sa ma lase. ieri am bocitara non-stop din nimicuri.
nina, hai pe la mine si lasa-ti socrela singurica! mai scapi si tu o zi!
va mai scriu cand oi putea, ca netul ne vine abia pe 5 martie
pup pi tati,

ana si bebita

Mergi la inceput