doishpe praline belgiene
Raspunsuri - Pagina 27
miri_mik spune:
danyelana, tocma ce-am citit ce ti-ai pus ca motto. n-a fost prost ala de-a zis-o:))) eu subscriu:)
pupici
ps sa va pêtreceti cu pofta si romantic, si nu numai azi!
miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b1.lilypie.com/uPtup1.png
dama spune:
Seara buna pralinute! Vad ca e cam liniste pe aici, se vede treaba ca sarbatoriti Valentine's Day. Sa aveti parte numai de clipe frumoase alaturi de consorti.
Miri_mik multumesc pt invitatie, o sa tin cont de ea pe viitor...nici nu ma vedeam venind la bxls fara codita, deci si cu mic si cu mare...cred ca mai sigur cand se va mai incalzi, vom face in asa fel incat sa va vad si eu pe toate.
Acum as avea si eu o intrebare: v-ati echivalat ceva duplome pe aici? stiti cumva unde se echivaleaza si cam cat dureaza procedura?
Pupici si o seara frumoasa la toate pralinutele
Mami de David (18.11.04)
ardeiash spune:
quote:
Originally posted by dama
Acum as avea si eu o intrebare: v-ati echivalat ceva duplome pe aici? stiti cumva unde se echivaleaza si cam cat dureaza procedura?
Pupici si o seara frumoasa la toate pralinutele
ai aici niste referiri ale pralinelor: http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=64235&whichpage=3
va doresc dragoste , romantism.... si dragoste! pupici la indragostiti!
si o idee: sa povestim fiecare cum a ramas relatia noastra cu sotul. dupa... ani de casatorie.. moi. ma aflu-n amnul al 13-lea si nu-mi place cum suna.. atat... ne-am schimbat amandoi fizic si psihic... insa io ziceam ca e importanta intelegerea in familie . cum am mai zis , parca . al meu zicea ca dragostea.. abia duppa 10 ani de casnicie am inteles ce vroia sa zica... avea dreptate... cred ca-l iubec acum mai mult decat la inceput... poate necazurile .. poate fericirea ce-o simt alaturi de el m-a facut safiua asa.. poate copilul,, nu stiu!! la voi cum e?
s-auzim numai de bine! si
miri_mik spune:
la noi e mai simplu. suntem la inceput. ne iubim, cu masura. ne respectam, fara masura. si comunicam fara limite. copilul e un plus. fara copil nu simteam un minus. si cea mai buna dovada ca ne e bine impreuna e ca nu ne saturam unul de altul, nu ne-am plictisit unul de altul si nu simtim nevoia unor terti care sa ne umple existenta.
daca lipseste romantismul din descrierea mea, e pentru ca imi palce sa-l pastrez pentru mine. sunt egoista, nu-l impart cu nimeni, decat eu el. dar daca ar fi sa va fac o urare, ar fi sa va simtite cel putin atat de iubite cum ma simt eu, cel putin atat de respectate si de rasfatate. si ati fi fericite:)
miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
Bepii spune:
Salutare fetele,
Da' ce-i cu linistea asta pe aici? Se pare ca ati fost ocupate rau in zilele astea si mi-ar placea sa cred ca totul se datoreaza Sf.Valentin. Eu nu pot spune ca aceasta zi mi-a luat prea mult timp de pregateala dar in schimb am fost ocupata cu munca la servici si inca ma asteapta un weekend tare greu. Iar spatamana care vine este la fel de grea dar si cea de dupa ca e in timpul Batibouw-lui de la Brussel si am treaba cu duiumul. Sper sa gasesc timp pt o scurta intalnire cu voi, uite azi ce vreme superba este, tocmai buna de hoinarit.... dar lasa ca zile de-astea vor veni de-acum incolo ca doar asteptam primavara, nu?
Eu am avut o zi tare deosebita ieri. Sotul meu s-a intrecut pe sine, niciodata n-a fost atat de atent incat parca m-a pus pe ganduri: o avea ceva pe constiinta? Pai mi-a luat flori, seara m-a dus la restaurant si acolo mi-a inmanat cadoul cel mare adica un sirag de perle adevarate! Am ramas tablou! Si s-a purtat asa de atent si de tandru....Nici eu nu m-am lasat si i-am cumparat cadou......un tricou . Ce sa-i faci, el e cu finantele!
Astept vesti de la voi dragutele mele
Acu va pup si va doresc tot ce e frumos pe lume.
zizee spune:
quote:
Originally posted by ardeiash
...
zizee: mai traiesti???
ma pe cine-am uitat???
dadeam o tura de recuperare si m-am emotionat toata-toata descoperind asa memorie de ardeiash iute !
mai traiesc, numai nu ma-ntreba cind... viata mea perso incepe la ora 19 si mai bine sa nu ma "laud" acum si aici poevstind la ce se reduce, k voi fi "invidiata " de moarte :))
no, cum facem pentru cafeaua aia, o bem intr-una din zilele urmatoare, ardeiashule? cindva la prinz, ca altfel mi-e imposibil...
salutari tuturor pralinelor, nu v-am uitat, numa' timpu-mi scapa printre degete...
miri_mik spune:
pralinute, iar sunt treaza de la 5, cu dictionaru in fata ( a se traduce lista de cuvinte savante de ieri de la curs):) sunt constiincios ca un scholarel si vreau sa ajung departe:))) nu pot sa zic ca se inchid ochii de somn, ca nu e asa.m-am fatsait toata noaptea de nervi si de ciuda - nu va zic de ce - si la 5 fara ceva: tanaaaaaaaaaaah! baut prima catea, inghitit la prima cafea 120 de cunvinte si expresii noi noute:) caci... m-am mutat la... sigmund! vai de fundul meu si de neuronul cel zbuciumat! e ultimul modul care se mai face in scoala asta, adica al 5-lea:( nr 6 se face doar daca exista doritori. dar nu cred... in modulu' asta suntem 10 personaje: un grec, prof de greaca, un tip la vreo 40si - a pus deja ochii pe mine, hihihi, tip care vorbeste putin da imi sta neuronu intepenit cand il urmareste, o fetiscana care e vorbitoare nativa si care nush ce pana mea cauta la scoala aia...o fi avand nevoie de diplom, o austrica - vorbeste cu mine numa flamanda si ele intre ele tot numa flamanda ca pitica nu vorbeste franceza, doua hoaspe araboaice,pline de talente nebanuite printre care rumegatul in ora si spartul de baloane in cavitatea bucala, o asiatica nefericita saraca dar plina de bun simt si...eu! sa dea domnu sama tina balamalele, da ma laud; la structuri... nu-mi ies ele intotdeauna - greu cu computeru de bord- da' imi ies mai bine,muuuuuult mai bine ca altora. n-oi mai fi nici prima din grupa, nici cu 96% nu mai termin, da macar aici trag cu folos, ca in cealalta grupa adormeam cu nasu in banca:d
pusici, ma duc sa mai arunc un ochi, ca se trezeste topilonts si trebe echipat de servici:)
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
ardeiash spune:
miri: ia-o mai usor! si cand zic asta nu te gandi la cele nostime!
zizee: saptamana vivitoare nupot e ala micu al meu in vacanta. ce zici dupa vacanta. in afara de miercuri.. fixeaza tu o zi , cand poti...
fete: v-a,m trimis niste mail-uri dragute printre care siuna cu un tet.. eu mi l-am facut . tot ce-am retinut e ca am o viata sexuala graozava.. hi hi.. sa-mi ziceti si mie daca v-a placut
miri_mik spune:
pikantsel, nu exista "mai usor" pentru mine. am intrat in hora, joc. nu voi mai fi prima, dar si asa, voi fi ultima dintre cei mai buni:)) oribila perspectiva:)
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
ardeiash spune:
ma.. pe tine te intereseaza sa fii prima sau sa inveti?? ce naiba! uita-te la mine... imi pierd timpul cu te miri ce cursuri.. nici acum n-am invatat sa vorbesc franceza.. si nici engleza.. daca n-am destui bani!