cand "scap".....
am primit cu ceva timp in urma un avertisment,pentru mine total nefondat mai ales ca a aparut la 2 luni dupa postarea mea fara nici o avertizare inainte( fata de cum am vazut ca se practica pe forum )disputa se "fumase" demult.si oricum eu nu mai aveam nici o legatura cu subiectul respectiv. ca sa nu mai amintesc faptul ca intre timp aflasem ca sunt insarcinata si ma "luptam" pe la odisee cu ajutorul fetelor de acolo sa pastrez sarcina.intr-adevar mi-a picat f bine,la momentul "super oportun",nu am comentat nimic.dar totusi cica era usor... dar eu nu mai scap de el...
morala: cand se va intampla asta?
multumesc
alina 11+
Raspunsuri
X-ray spune:
am cautata in regulament despre avertismente dar nu scrie nicaieri cat dureaza in finctie de ce dureaza atat...nimic.nu caut eu unde trebuie?
inca astept explicatii,sau sa-mi scrie cineva :"ai 3 luni" si cu asta basta!
alina 11+
marius spune:
Cand se va decide se va ridica avertismentul. Vorbesc in general. Ideal ar fi fost sa nu existe cauza nu un raspuns de genul ai x luni su cu asta basta.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006
X-ray spune:
pai si cand se va "decide ".sau macar sa aflu cine mi l-a dat si sa discut cu persoana respectiva despre asta.asa mi se pare corect. nu poti sa dai un avertisment citez "usor" si dupa aia pa. ne vedem peste 6 luni cand imi aduc aminte... in fine asta e, se pare ca tot eu sunt deplasata...
daca a mai avut cineva avertisment imi poate spune cam cat dureaza ?asa pentru curiozitatea mea.
multumesc
alina 11+
X-ray spune:
hai mai oameni buni chiar nu exista un raspuns concret si pentru mine?pai am citit eu chestii mult mai urate pe forum ,din pacate, care s-au soldat cu mesaje de avertizare de la moderatori si gata ...
chiar m-ati gasit pe mine inamicul public nr 1?....
imi pare rau ca nu contez....
alina 12+
numeioana spune:
Alina, stai linistita si da-o in colo de avertizare!!!! Ce, e asa importanta??!!
Sarcina usoara!
Ioana, cea mai optimista aspiranta
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.