Mamici de septembrie-octombrie 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

buna...ma numesc anamaria si s-ar putea sa fiu si eu o mamicuta de septembrie um 04.12...am facut 9 teste de la firme dif si am probleme cu a 2a liniuta ultimul a iesit clar 2 liniute dar medicul la echo mi-a zis ca nu e sarcina...simtome am...mai ales greturi sani durerosi...o sa vedem dc e bebe..dar pana atunci ma consider o mamica de septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Dupa cate stiu eu la eco se vede la 5 sptamani, dar cel mai bun eco e transvaginal.

Iau urogestan de 3 ori pe zi, la pranz cand sunt la servici il iau pe cale bucala. Da stiu ca somnolenta o mai am si de la utrogestan, dar asta e ...ce sa fac.

Stiti cumva unde pot sa fac eco transvaginal dar sa ma programeze, azi maine , poimaine nu pe ste x luni? Eu ma duc la dr. mea luni, dar pana atunic nu mai am rabdare....

6+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by MariaDia

Nana, multumesc. Cred ca o sa ma reprofilez pe Acid folic ca e si mai usor de inghitit.

Am o intrebare catre cele care si-au pus link cu varsta lui bebe:
cum ati facut? Ca tare vreau si eu...Multumesc

Maria, 7+

Ti-am trimis PM cu detalii!
Daca nu te descurci, astept sa imi dai PM sa vedem ce si cum.
Pupici.

Nana, 5+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nana, multumesc de incurajari, atunci zic mersi ca e ok acum.

Teodoran, si eu as dormi acum pe birou insa la mine e mare agitatie azi. Eco transvaginala poti face si la CMU si am facut programare cu 2 zile inainte. Insa nu mai e asa mult pana luni.

Rucsi, sa iti traiasca baietii si sa fie sanatosi. Acum speri la fetita? Mie sincer imi e indiferent, insa familia prefera baiat. Ca deh, fetita avem deja. La eco ar trebui sa se vada de la 5-6 saptamani. Eu am facut data trecuta la 6 sapt si 1 zi si avea 6 mm. Ba chiar mi-a facut eco clasica si nu abdominala. Acum am facut la 7 saptamani si putin si am facut din cea transvaginala. Insa si daca era extrauterina se vedea, era treaba lor sa se uite. Eu zic sa repeti eco si nu fii asa pesimista. Va fi totul ok!

Ana (slippers), si tie sa iti traiasca pitica si sa va aduca numai bucurii. Ma gandeam si eu ca Alex a mea e geloasa, insa ea abia acum a aflat de bb. Si e asa agitata de ceva timp, insa mama mea zicea ca uneori copiii simt. Probabil sa fie asa. Eu am avut o viroza infernala si cum aveam o banuiala ca sunt insarcinata nici nu m-am putut trata ca lumea si a fost tare greu cu boala, sarcina, mutarea la casa noua si pitica mea agitata. Sper de acum sa fie mai bine. Gelozie va fi oricum!
Voiam sa te mai intreb de eco, ziceai 1.2 cm la 5 sapt si putin? Pai fie-mea avea abia 6 mm pe la 6 sapt si bb de acum are 1 cm la 7 sapt si ceva.

Hai ca m-am dat ocupata azi si uite ca numai pe aici am misunat. Ma mai duc si la treaba. Seara linistita si fara stari de greata.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zamfirica spune:

V-am scris si eu un mesaj dar n-a aparut...oare de ce??? Ca de-abia asteptam sa ma numar printre voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zamfirica spune:

Ah, scuze, acum am vazut ca mesajul va aparea numai dupa ce va fi aprobat de moderator. Probabil pt. ca sunt noua pe acest forum de discutii.
O sa raspund la cateva intrebari pe care le-am citit la voi, cu speranta ca ce scriu nu va fi prea defazat, in functie de cat dureaza pana o sa-mi apara mesajul.
Despre ecografii: eu stiu ca prima eco mai ca lumea e bine sa fie facuta la 13-14 sapt. Atunci se pot detecta unele malformatii care ulterior nu mai sunt descoperibile (de ex. atunci se masoara pliul nuchal, a carui masuratoare nu mai este relevanta dupa implinirea celor 14 sapt). Bine ar fi sa ne programam de pe acum pt. eco de 14 sapt. la unul din medicii buni (Herghelegiu, Albu, Pop, Iosup) pt. ca sunt foarte ocupati si e posibil ca mai tarziu sa nu mai prindem nici un loc. Conteaza f. mult medicul care face ecografia.
Cea de 20-22 sapt. e intr-adevar cea mai importanta (morfologia fetala), dar eu nici pe asta de inceput n-as vrea sa o ratez pt. nimic in lume. In general daca asta de la 14 sapt. iese bine nu prea mai are ce sa se intample rau pana la cea de 20. Eu il voi alege ca ecografist pe Herghelegiu, am mare incredere in el.
Simptome nu e neaparat sa avem ca sa fie sarcina ok. Exista o groaza de sarcini fara absolut nici un simptom care sunt in regula si ajung la termen, asta ar fi un mare noroc pe care vi-l doresc la cat mai multe, inclusiv mie!

Mergi la inceput

La sarcina precedenta am fost la eco la dr Iosup si am fost tare multumita. Acum insa, am fost la eco la el chiar imediat dupa conceptie cred, si m-a speriat ca am nu stiu ce mare chist pe ovar si nu stiu ce probleme (endometrul fiind in stare secretorie). Pana la urma chistul era un corp galben de sarcina, iar endometrul normal ca era secretoriu ca il primea pe bb.

Simptome nu e neaparat sa ai, data trecuta m-a apucat pe la 8 saptamani abia si a tinut fix 2 saptamani. Apoi imi era rau numai daca mergeam mult cu masina si nu conduceam eu. Insa nu e bine sa ai simptomele si sa dispara...Off, sunt obsedata de asta dupa patania unei prietene. Asa ca rau daca imi rau, rau daca imi e bine.

Rox
si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Urez bun venit la toate graviduzele
Marunzika multumesc mult pentru urare,insa ziua mea de nastere este abia maine pe 17.01, nu e 16.01, oricum apreciez urarea ta,ai fost prima!
Fetelor voi ce mai spuneti? ati fost careva la medic pana acum? Va intreb ca sa stiu daca ar fi cazul sa merg si eu
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Roxana, bb are 1.2 cm cu tot cu "anexe", adica sacul embrionar masura 1.2 cm. La echo normala asta iti poate spune la o varsta asa de mica. Eu n-am facut transvaginala de data asta. Stiu insa ca la prima sarcina am facut prima echo transvaginala, si era cam pe la aceeasi varsta, si era vorba de milimetri. Ei, cum o fi, sanatosi sa fie. La mine a scris alb pe negru ca e dimensiunea sacului embrionar.

Ana 6+ si Mirunica (16.05.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/slippers76

Mergi la inceput

Aaa, asa m-am lamurit. Eu am facut transvaginala de data asta, acuma inteleg! Multumesc, ca imi faceam deja griji.

Intrebase cineva de testul de sarcina. Eu am facut vreo 5-6 pana a iesit clar de data asta. Insa medicul meu a zis ca si o dunga mai slaba tot pozitiv este.

Rox
si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput