Mamici de septembrie-octombrie 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

blueeyes2003, zi-mi si mie te rog cum ai facut sa apra la semnatura linkul , cu evolutia bb-ului?

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Teodoran intri aici http://lilypie.com/create_baby_days.php ,iti alegi ticker-ul si apoi il copiezi la semnatura.

Mirela6+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaDia spune:

Buna gravidute!

Multumesc pentru urarile de bunvenit.

Am revenit dupa un w/e somnoros si in care mai mult am vegetat decat am fost de folos omenirii, sa va dau raspuns la ceea ce am fost intrebata: cum se face ca desi UM a fost la 27 noiembrie, DPN-ul meu e 6 Septembrie.
Pai, sincera sa fiu nu prea stiu de unde diferenta asta...
Dupa calculele cu diverse metode, as fi spus 3 septembrie insa aparatul de monitorizare al doctoritei mele a afisat data de 6 septembrie ca data prevazuta a nasterii...
Poata ma ajuta si pe mine cineva sa inteleg anomalia! Daca e chiar asa de important. Caci eu cred ca pana la urma bebe vine cand are el chef (mai mult sau mai putin)!

Va rog sa-mi spuneti exista intre voi gravidute carora sa le fi fost prescris Elevit?
Caci eu stiu ca in primele 3 luni de sarcina nu se prea recomanda vitamine.... iar mie mi-a dat doctorita! Multumesc!

MariaDia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaDia spune:

Si fiindca am uitat in mesajul precedent,

Maria,7+ (de astazi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

MariaDia nu e adevarat ca in prima luna nu se recomanda vitamine,insa cele mai multe gravidute asteapta sa treaca prin luna a 3-a sau a 4-a atunci cand bebele este mai maricel si are mai multa nevoie de vitamine.Insa daca ti-a dat vitamine asa devreme stai linistita ca nu au sa-ti faca rau,ELEVIT sunt indicate in sarcina-alaptare.Iar doctorul tau sigur stie mai bine ce sa-ti dea si cand.
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by MariaDia
Va rog sa-mi spuneti exista intre voi gravidute carora sa le fi fost prescris Elevit?
Caci eu stiu ca in primele 3 luni de sarcina nu se prea recomanda vitamine.... iar mie mi-a dat doctorita! Multumesc!
MariaDia

mie mi-a dat reteta,dar le cumpar si le iau dupa luna a 4a.Acum iau acid folic,magneziu si fier.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput

Nu stiu exact cand se face eco morfologica, eu am sunat sa ma programez la eco si doar in martie avea timp, si atunci m-a intrebat asistenta in martie in cate sapt sunt.I-am spus ca pe 9 martie cand voia ea tocmai intru in a 14 a saptamana. Si a azis ca e ok. O sa vad acum. Ideea este ca trebuie sa ne interesam de pe acum cand anume se fac eco, ca o sa prindem foarte greu programare la medicii buni.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

MariaDia, din cate am aflat eu, datele pe care le da ecograful sunt date in functie de cat masoara -ul , cat de greu e, ce dimensiuni are, si asa calculeaza ecograful automat cate saptamani are si cand ar trebui sa se nasca. O sa fii bulversata cand data viitoare iti va aparea o cu totul alta data de nastere, si asta ptr ca intre timp sarcina a evoluat. O sa vezi ca de fiecare data esti intrebata ziua ultimei menstruatii, dr o tasteaza, si ecograful face mai departe calculele.

Nana, 5+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Iarna in Islanda
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Ori am vreo bacterie ceva la stomac, ori au inceput starile de greata. Am o stare groaznica, nu am mancat aproape nimic, am gura "punga", cum se spune, azi-nopate am avut crampe la burta exact ca atunci cand ai mancat ceva aiurea. ACum am inrecat sa mananc paine prajita cu branza de vaci, am zis ca poate totusi chiar sunt deranjata la stomac, dar nimic...urasc starea asta...macar sa fie de la bb, ci nu din alte probleme.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Teodoran,mie branza, cascaval, etc, lactate, imi lasa un gust tare aiurea in gura.
Maninca niste biscuiti uscati, poate iti mai revii putin.
Mie de cand mi-a recomandat Flavia [Pesi] sa am biscuiti in casa, sa nu-mi lipseasca ptr ca astia fac minuni, biscuitii stau la loc de cinste si intr-adevar sunt super in starile de greata. Pe mine ma linistesc.

Nana, 5+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Iarna in Islanda
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput