Mamici de septembrie-octombrie 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Mirella, poti lua linistita Stodal. Este un medicament homeopat fara nici o contraindicatie si fara efecte secundare in caz de supradozaj. Si chiar are efect. Este siropelul care se da si sugarilor pentru tuse. Noi il folosim intensiv, mai ales de cand am inceput gradinita. Pentru raceala se poate lua Oscilococcinum (tot homeopat). Doua capsule cu comprimate pe zi (unul dimineata si unul seara), trei zile. La fel nu are contraindicatii, si este singurul medicament pe care am avut voie sa il iau pentru raceala cat am fost insarcinata, data trecuta.

Ana 5+ si Mirunica (16.05.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/slippers76

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

buna fetelor. eu ma simt ok. nu prea ma mai supara nimic. decat o durere in gat , dar asta sigur nu are legatura cu bebe.
am cam scapat de durerile de ovare si nici cu greturile nu pot sa zic ca am mari batai de cap.
si povestea noastra referitor la bebe e simpla.
facut in mai cununie civila, dupa aceea ne-am legat la cap cu ratele pentru credit la casa in care inca nu ne-am mutat, si am zis gata acum urmatoarea prioritate cand stam bine cu banii sa vina bebe. dupa indelungi calcule am realizat ca ratele noastre vor fi la fel de usturatoare pe 25 de ani, ca inaintam in varsta cu pasi repezi, asa ca la 4 luni dupa ce am renuntat la anticonceptionale, si in prima luna de incercari se pare ca am reusit.
acum ma rog la d-zeu sa fie tot asa usor si in continuare.

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Nana am sunat medicul si mi-a zis ca este ok sa iau Stodal pentru tuse si mai pot lua si Oscilococcinum pentru raceala,cum a zis si Ana.
Va

Mirela6+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Bun, Mirelush.
Atunci da-i bataie si insanatosire grabnica. Sa scapi de afurisita de tuse care te necajeste atat de tare!
Pupici.

Nana, 5+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Iarna in Islanda
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata25radu spune:

UM 10.12.2006 DNP 17.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Fetelor-ma refer la cele ce sunt in a 5 a saptamana de sarcina,aveti greturi,ameteli,varsaturi,pofte..etc? Eu nu prea mai am nimic,mi-a ramas nesfarsita durere de sani si o umbra de ameteala,dar in rest ma simt ''ca noua''.Intr-un fel ma si ingrijoreaza starea asta de bine.Eu imi imaginam altceva inainte de a ramane gravida.Voi ce spune-ti? Cum va simtiti?
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

IN sfarsit am si eu timp sa intru putin. Eui am o usoara senzatie de greata, nu-mi vine sa mananc nimic, si in week-end m-am deranjat la stomac, si , cum nu puteam sa iau nimic, am suferit de crampe la burta de imi venea sa ma urc pe pereti, problema este ca tot ce aveam era durerea, zenzati ade greata, dar de iesit afara, nimic....Inca ma resimt , parca tot mai ma doare burta.
Inrest, mai am usoare senzatii din cand in cand de CM< am niste dureri usoare ca de CM, dar mi-am propus sa nu intru in panica.
Eu trebuie sa ma duc la eco pe 22, dar am impresia ca zilele trec cu incetinitorul...vreau sa mai vad daca totul e in regula.
Eu deja m-am programat a eco de sapt. 14, asa am intels ca se face, mi-am facut programare la dr. Herghelegiu, car eam intels ca esteunul dintre cei mai buni in domeniu.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Cristina eu zic sa nu-ti faci griji,fiecare sarcina este diferita!Eu nu am decat usoare ameteli si stare de oboseala.Pana acum nu am avut greturi sau altceva.Asa am avut si la prima sarcina.Stai linistita!
Teodoran deja te-ai programnat la eco de 14 sapt? Apropo,este eco morfologica,nu? Faci triplu test?

Mirela6+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

cristina nici eu nu am cine stie ce simptome, dar din cate am citit deabia de acum incolo pot aparea. (nu ca mi-as dori)
chiar acum ma uitam pe un site strain la cum arata bebe la 5 sapt si zici ca e un mormoloc. are o forma tare haioasa. acu sper sa creasca si sa inceapa sa semene si el cu un omulet sa nu ma trezesc ca nasc o broscuta.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

multumesc blueeyes2003 ma rog sa ai dreptate. Fetelo,v-ati dus careva la medic pana acum? Eu inca nu,mai bine mai astept vreo 2 saptamani.Voi ce spuneti? Cele care ati fost la medic,ce v-a spus? S-a vazut ceva la eco?

Mergi la inceput